Sysak Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 ta, i jeszcze szkoda, ze to damskie buty ;) Lepiej bym tego nie ujął. Moja kuzynka miała mcArthury, które wyglądały prawie tak samo. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 imo te lacoste sa bardziej meskie od ferrari ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Zima tuż tuż, trzeba wynaleźć jakieś kozaki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 te lacoste sznurowanie sa miodzio....!! teraz chodzę w adidasach goodyear'ach w tym nowszym modelu bialo czerwone (nie moge znalezc fotek na allegro nie ma) w nike articalculate 2 czarnych i w jakis pumach ktore jako jedne z okolo 10 modeli nie maja damskiego/pedalskiego kroju ;p jak znajde chwilke to zrobie fotki;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pintek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) A co sądzicie o butach marki Lonsdale? Ma ktoś? Bo zamierzam zakupić od tego allegrowicza http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3755635. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tymi butkami? Edytowane 28 Października 2006 przez pintek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Zima tuż tuż, trzeba wynaleźć jakieś kozaki :Dja nosze kozaki na poniżej ~-20 stopni , a jak cieplej to DC rządzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Zima tuż tuż, trzeba wynaleźć jakieś kozaki :DJa też już nad tym się głowie. Myślę przejść się do Dr.Masrtensa.. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 Zima tuż tuż, trzeba wynaleźć jakieś kozaki :D ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ? ;] :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 A może takie kozaczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ohh yeah! Jakie seksowne :> :) A tak na serio to sam szukam jakis fajnych butkow na -15C do 150zl. Polecicie cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 (edytowane) Vejita popatrz na Dr.Martens naprawde bardzo fajne butki na mrozy :P http://allegro.pl/show_user_auctions.php?u...&gr_id=5549 <-- ceny toszke wieksze niz podales, ale naprawde sie oplaca :> Edytowane 29 Października 2006 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 ohh yeah! Jakie seksowne :> :) A tak na serio to sam szukam jakis fajnych butkow na -15C do 150zl. Polecicie cos ? Moze coś takiego? :P Ja ponawiam pytanie z końca poprzedniej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) lol jungle na mróz ( i w dodatku kopie za 1/3 ceny) :lol: ;) Edytowane 30 Października 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 lol jungle na mróz ( i w dodatku kopie za 1/3 ceny) :lol: ;)Widzisz ty tam ten jęzor? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 .Kuba taaa troszke... ceny zaczynaja sie od 300zl xD ( nie mowie o licytacji) pozatym i tak bede kupowal w normalnym sklepie, nie przez neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) Vejita ale raz zakupisz takie porzadne buty i już bedziesz mial je na dosc dlugi okres swojego zycia :> Edytowane 31 Października 2006 przez .Kuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vejita Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 Rok? Raczej nie dlużej. Biorąc pod uwage to, że jestem nastolatkiem i moja "stopa" cały czas rośnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No chyba że tak :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Nowe *_* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Jakie śliczniutkie ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Akurat na zimę :rolleyes: Ja rok temu też poszedłem kupić buty zimowe... I kupiłem adidasy bo ładne były :lol2: Jak baba kurde :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 :lol: To samo u mnie. Ludzie sprawdzali buty zimowe, a ja poprosiłem o te ;] Czeka mnie kolejne wyjscie po trzewiki na zime. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 no i znowu Witku ciemne buty ! fuj ps. ale akurat ten model mi sie podoba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 ... Powiedział FastlY, który chce kupić damskie LaArthury. ;-) ;-) ;-) :P (No offence, żeby nie było. ) Butki bardzo ładne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 te lacosty to sa o 30 lat swietlnych przed tymi mcarturami czy jak tam sie to zwie to ze maja podobny ksztalt i bialy kolor , nie stawia ich na jednej polce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Lacosty są takie.... niemęskie? Chociaż taki lekki sportowy styl jest ostatnio modny, ale jakoś tego nie trawie osobiście. A poziom wykonania Lacoste i materiałów to faktycznie trochę inna półka ;) Perfumy mają nawet, nawet... dla golfiarzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Dla łowców krokodylów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Domyślam sie, ze tak jest. W końcu to Lacoste, a nie jakiś polski syf za 49zł. To co napisałem, tobył tylko żart. ;-) Peace. Domyślam sie, że tak jest. W końcu to Lacoste, a nie jakiś polski syf za 49zł. To co napisałem, to był tylko żart. ;-) Peace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 Przez przypadek koło butów upadła karteczka z cena.. ;] Jak juz Witkosowi mowiłem - w skrócie - nie podobają mi sie.. Zalatuja mi targiem - kwesta gustu ofcorse.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...