MiMa Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Dzięki mr^_^max . Chyba je kupię, bo potrzebuję czegoś na zimę :oops: . Zastanawiam się jeszcze nad innymi butami :? . etnies - fajne, ale na zime raczej niebardzo :rolleyes: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) lacoste biale na rzepy? mialem ja na nogach - najbardziej pedalski i zniewiescialy sprzet jaki mozna sobie wyobrazic, tylko ze na plakacie fajnie wygladaja. u mnie obecnie kolekcja lato 06 - nike czarno czarne z czarna lyzwa i kix - nigdy o takiej firmie nie slyszalem ale naprawde spoko - biale, takie troche niby na deske, troche do kosza ale jednak nie ;d fot mi sie nie chche szukac PROPONUJE POPRACOWAĆ NAD SŁOWNICTWEM.. fipa Edytowane 21 Grudnia 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) Dzięki mr^_^max . Chyba je kupię, bo potrzebuję czegoś na zimę :oops: . Zastanawiam się jeszcze nad innymi butami :? . etnies - fajne, ale na zime raczej niebardzo :rolleyes: . DC/Etnisow nigdy wiecej juz nie kupie. Bladzie nie podszywaja noskow, po 5-7 miesiacach robia sie dziury na czubie buta... :| (w "skorzanych" modelach oczywiscie) Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 lacoste biale na rzepy? najbardziej pedalski i zniewiescialy sprzet jaki mozna sobie wyobrazicDziękuję że wyraziłeś moją opinię. :banana: To Ciebie zraportują, nie mnie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) co to za halówki firmowe co pół roku wytrzymują ? :\ ... a te Pumy troszkę mi starsze modele Adidasa z serii F przypominają (ukryte sznurowadła)... Dobrze że mają przód szyty...:) nom przypominają a mi się tamte F bardzo podobał miałem niebieskie ;) jakie? każde miałęm pumy, adidasa, nike wszystkie prędzej czy później albo podeszwa albo rozklejenia albo coś innego <_< Oto kolejne fajne buciaki, tóre znalazłem w kolekcji Fall/Winter 2006 - tym razem ZARA: http://zav.waw.pl/zara_boots.jpg Sycą ;] tym razem cię nie poprę, jakoś w ogóle nie przemawiają do mnie buty na rzepy <_< może jakieś argumenty na nie? ;) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dzięki mr^_^max . Chyba je kupię, bo potrzebuję czegoś na zimę :oops: . Zastanawiam się jeszcze nad innymi butami :? . etnies - fajne, ale na zime raczej niebardzo :rolleyes: . Stary, jaka zima ? :rolleyes: Zima w tym kraju trwa cały rok, ale w ludzkich umysłach (nie we wszystkich rzecz jasna) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam wszystkich :). Ten post bedzie OSTRZEŻENIEM dla wszystkich którzy chcą zakupić, obuwie firm CAT CONVERSE i MERRELL. Dystrybutorem obuwia ww firm jest firma amersport http://www.amersport.pl/ Jak już pisałem w tym temacie, zakupiłem jakiś czas temu buty marki converse - model karve ox. Po około 3 miesiącach używania zauważyłem że skóra z jednej strony buta pękła - tuż przy podeszwie, z drugiej strony widać już że skóra zaczyna pękać i to tylko kwestia czasu kiedy w końcu puści. Buty oddałem do reklamacji, dzisiaj otrzymałem je spowrotem z odrzuconą reklamacją. "Rozerwanie skóry przy podeszwie w bucie prawym od strony zewnętrznej, jest wynikiem silnego otarcia lub uderzenia o szorstkie i twarde przedmioty. Jest to uszkodzenie, a nie wada produkcyjna obuwia.Reklamacja z tego tytułu nie znajduje technicznego uzasadnienia." Powiem szczerze że solidnie się wkurzyłem i na pewno sprawy tej tak nie pozostawię. But na pewno o nic nie ocierał, co ciekawe tylko prawy pęka i to z obu stron, widać że jest to wada skóry. W ogóle to uzasadnienie powinienem pozostawić bez komentarza, but jest ogólnie w bdb stanie, poza ww pęknięciem i nie ma najdrobniejszych śladów ani wyżej ani poniżej pęknięcia na podeszwie uzasadniających takie tłumaczenie. Musiał bym bardzo się postarać żeby tak obcierać butem żeby przetrzeć skórę tuż przy podeszwie nie niszcząc jednocześnie samej podeszwy ... W wniosku reklamacyjnym było zaznaczone że but zaczyna pękać z drugiej strony jednak pan "specjalista ds. reklamacji" dziwnie pominął ten wątek ... Jutro o 14 udaję się do rzecznika i jestem zdecydowany walczyć o swoje, nawet jak będzie się to wiązało z sprawą w sądzie. Już kiedyś w podobny sposób odrzucono mi reklamację, tyle że wtedy jeszcze młody byłem i sobie odpuściłem. Tym razem jednak nie zamierzam popuścić tym oszustom ... Ogólnie to przestrzegam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 A moim Converse już drugi rok leci i gdybym nie obtarł ich ze skóry na nosku (dosłownie) To były by całkiem bez zniszczeń. No może poza wytarciem w środku nad piętom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 żeby nie było - ja nie twierdze że conversy sie psuja ;) tylko że te chamy z amersportu bezpodstawnie odrzucili mi gwarancje. Wszyscy zawsze powtarzali ze conversy sa nie do zdarcia i dlatego je kupilem. Po prostu trafila mi sie wadliwa sztuka, ale normalna firma przyznaje sie do bledu i wydaje nowy towar albo pieniadze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 IMO powinni Ci wymienić, ale widać nie są porządną firmą ;) Ja kupiłem buty zimowe na sezon 05/06 w których ten sezon przełaziłem. Ale pod koniec bodajże się rozpruły czy rozkleiły. Oddałem na gware i... dostałem kase spowrotem :) Także w takiej sytuacji jak twoja powinni wymienić bez problemu IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 No i bylem dzisiaj u Pani Rzecznik (nawet ladna), ale uslyszalem standardowa odpowiedz w stylu zlewajacym czyli ze trudna sprawa bla bla bla bla bla bla. Dopiero jak powiedzialem ze jestem zdcydowany sie sadzic to Pani powiedziala ze moge najpierw sprobowac zalatwic sprawe polubownie za pomoca mediatora. W tym celu musze sie udac do PIH-u i złożyć podanie o przyznanie mediatora ;]. Jutro wiec ide do PIHu i bede Was informowal co sie dzieje ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Heh mam nadzieje że Ci się uda bez sądu ;) Ostatnio latałem w tych butkach http://pl.skate-europe.com/details/33973-b...model_solo.html Kupiłem je żeby przez tę "zimę" nie zniszczyć ADIO PM Brian Sumner Ale jak dzisiaj zarzyciłem ADIO i troche w nich połaziłem to te Podiumy są przy nich jak glany :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jak ktoś już odkopał topic to pochwale się swoim nowym nabytkiem ;) Mam nadzieję, że te buty będą tak wytrzymałe jak poprzednie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Co do Conversów, to mój kumpel ma Vamoose OX i po pół roku na wewnętrznej stronie prawego buta pękła skóra (zamsz?) poza w tym samym bucie przetarła mu się podeszwa na wylot. Trzeba zaznacyzć, że buty nie miałb\y łatwego żywota, ale mimo wszystko powinny wytrzymać więcej. Ja po miesiącu używania moich halówek Mizuno MRL Club jestem bardzo zadowolony. Buty są bardzo solidnie zrobione. Na oko dużo lepiej niż moje poprzednie halówki Puma Nevis, które się rozleciały po roku katowania. O mizuno będę jednak dbał bardziej. ;-) Poza tym są wygodne i ładne, a kosztowały tylko 170zł. Używam ich zbyt krótko, żeby móc polecić wszystkim, ale prognozy są dobre. Jak widać Japan Technology się sprawdza. :D Ciekawostka: Buty piszczą na każdej możliwej gładkiej powierzchni dzięki czemu można nimi skutecznie wkurzać kolegów. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 @KAX na pewno beda tak wytrzymale przechodzilem 2 lata w 2 parach adidasow z tejze seri (nie dokladnie goodyear ale podobne) i super sie trzymaja. nie rozkleily sie na czubkach jak to bywalo z nike, reebok ani nie sie nie podarly jak diverse. obecna kolekcja troche uboga i nie mam czego wybrac hehe pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 @KAX na pewno beda tak wytrzymale przechodzilem 2 lata w 2 parach adidasow z tejze seri (nie dokladnie goodyear ale podobne) i super sie trzymaja. nie rozkleily sie na czubkach jak to bywalo z nike, reebok ani nie sie nie podarly jak diverse. obecna kolekcja troche uboga i nie mam czego wybrac hehe pozdro Co do wytrzymałości butów Nike, to od niecałego roku (ok 11 miesięcy) codziennie chodzę w modelu NIKE ARTICULATE II i nigdzie się nie rozkleiły ani nie pękła skóra, nawet materiał na pięcie się ani trochę nie wytarł co zdarzało się w większości poprzednich butów bo rzadko kiedy je rozwiązuje, więc jakby Adidasy też się tak dobrze sprawowały to bym się nie obraził ;) Co do ubogiej kolekcji Adidasa to się zgodzę, prawie same Adi Racer w 50 różnych wariantach kolorystycznych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jak sie chwalimy to chwalimy w sumie ;] Kupiłem sobie kilka dni temu buty do kosza. Może nie są jakieś ekstra ale kupić w PL tym bardziej w Kielcach jakieś sensownie buty do kosza poniżej 350zł to sukces. Ja zapłaciłem 250zł. Gra się bardzo wygodnie, o niebo lepiej od moich poprzednich AND1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Witam po wizycie w PIH-u, wypisalem wsniosek o wszczęcie postępowania mediacyjnego, jednak sprzedawca nie ma obowiązku na moj wniosek odpowiedzieć (podobno ten konkretny jeszcze ani razu nie odpowiedział). Jeżeli tego nie uczyni zostaje mi tylko sąd. Z tego co się zorientowałem wniosek o wszczęcie postępowania to 30 zł, do tego ekspertyza obuwia do 200 zł - trzeba je wysłać do Krakowa do Centralnego Laboratorium Przemysłu Obuwniczego + jakieś koszty postępownia - jeszcze nie wiem jakie ;). Koszty te ponosi strona przegrana czyli ja albo sprzedawca. Sprzedawca ma czas do 25 na odpowiedz wiec mysle ze 25 bedzie dalsza część rozgrywki. Wcześniej wyślę też maila do producenta, może oni jakoś zareagują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja mam swoje chikary prawie 3 lata i teraz dalej w nich człapie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 -=KAX=- zamsz? Ja mam ten model jasniejszy... i obecnie wyglada jak twoj ;p Masakrycznie trudno je utrzymac w czystosci, albo ja cos zle robie ;p Butki wytrzymale w sumie, rok smigania czestego i zadnych uszkodzen. mlodass - moze i wygodne, szkoda ze tak a nie inaczej wygladaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 -=KAX=- zamsz? Ja mam ten model jasniejszy... i obecnie wyglada jak twoj ;p Masakrycznie trudno je utrzymac w czystosci, albo ja cos zle robie ;p Butki wytrzymale w sumie, rok smigania czestego i zadnych uszkodzen. Nie, z zamszu są tylko paski i część za piętą. Dzisiaj miały przyjść ale znowu poczta dała [gluteus maximus]... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Nike Tennis Classic A co powiecie o tych butach?;>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Mnie osobiście się podobają, chciałem te lub z zieloną łyżwą zamiast wyszywanej, jednak zobaczyłem Adidasy Muhammad Ali i bardziej mi się spodobały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nowe Lacosty: Gdyby nie 349 PLN, to bym sobie takie sprawił. Wymiatają ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 jo. ;] i na mnie przyszla pora, czas wymienic dziurawe, rozwalone, wytarte Adio na cos innego, mimo, ze zima, to szukam czegos bardziej 'sportowego', dlatego typ sk8 odpada, nike/adidas ;] dress style off, wielkie znaczki off, oczo-jebne kolory off, cos prostego no i w miare taniego, nie bede pytal co mozecie polecic, bo kazdy ma inny gust i tak bysmy mogli sie wymieniac linkami do nowego roku, to moze podam typy: 1 jeszcze ich na sobie nie mialem, jutro poprzymierzam na miescie, ale wydaja sie byc ok, 2 te przymierzalem, stykaly mi, tylko troche cienka podeszwa, ale za to proste i schludne, 3 zdaje sobie sprawe, ze 300zl za buty, ktore firmowane sa znaczkiem firmy produkujacej opony muszą kosztować, ale czy są warte swojej ceny ? stylowo pasują, jakies opinie czy cos mile widziane, pozdrawiam :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 chcesz w tych butach na hale isc czy na ulice? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 kufa. dotychczas mialem 2x dc, 1x cormax, 1x adio. skonczyly sie dla mnie czasy jezdzenia na deskorolce :lol: po prostu chce cos lekkiego, sportowego, a nie kolejnego plaskostopia ;] na pewno jeszcze siegne po cos ala dc/adio, bo to naprawde solidne buty, w ktorych przechodzilem polowe swojego krotkiego zycia ;] ot taka zmiana, myslalem, ze sie obejdzie bez tego typu komentarzy, bo raczej nie są to typowe metro,gejo,dreso buty ;] tylko chcialem poznac opinie uzytkownikow, chyba, ze kazdy tutaj nosi lacosty, i sk8 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Imo na ulice to tylko te pierwsze nike, ale tylko jak nie masz nic innego w domu. Reszto na hale albo do smietnika :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dziękuje gwiazdeczko za szczerą odpowiedż* :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 http://skateshop.pl/product-pol-1141920195...szare-buty.html ja mam takie tiko :P na rysunku są czerwono-szare ja mam niebiesko-czarne te wstawki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...