zavader Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Converse'y ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Wlasnie qbass, dlaczego uparles sie na te akurat pumy? Jest tyle pieknych butow na swiecie, niekoniecznie tej marki ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Mam do nich straszna slabosc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 dzisiaj sobie kupilem buciki na lato...Reebok Lunza Des... http://www.onlineshoes.com/productpage.asp...&pcid=78526 bardzo fajne buciki, wygodne i bardzo mi sie podobaja :) w zestawie 2 komplety sznurowek :D białe i brązowe :D pierwszy raz sie z tym spotykam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 oczywiscie u mnie w miescie znalezc buty z jakiej nowzej kolejcji jest niemozliwe, wec trzeba bylo kupic te conversy, oczywiscie porownujac z allegro to w ch... przeplacone, no ale.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 http://allegro.pl/item193045816_puma_speed...ncja_od_ss.html te fajowe :D sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) http://www.allegro.pl/item189867703_vans_s...alne_z_uk_.html http://www.allegro.pl/item189619703_vans_s...trybutora_.html Któreś z tych planuję zakupić na lato. Pierwsze wyglądają nieco na "babcine", ale podobają mi sie ;) Na allegro jest nieco mały wybór, więc może wezmę z jeszcze innym designem z ebaya, bo tam wybór jest ogromny. Edytowane 9 Maja 2007 przez koti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) @koti: odnoszę wrażenie, ze jeden niezapowiedziany deszczyk i Ci się odechce takich butów :> A tak poza tym to całkiem fajne te Vansy, choć przypominają mi czasy przedszkola :) Edytowane 9 Maja 2007 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 W przedszkolu miałem niemal identyczne, ale wtedy był ze mnie prawdziwy lansiarz. A buty te mają mi służyć na różne ogniska, imprezy itp, jak to w lecie. Nie mam zamiaru chodzić w nich cały czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 rurki i te buty hmm moze byc niezle polaczenie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 ja w końcu po średnich opiniach co do lando zdecydowałem się na: conversy: Jak dostanę to napiszę jak wrażenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Jakiś czas temu kupiłem takie buty http://www.allegro.pl/item194193502_reebok...klep_gwara.html i cholera przez ostatnie 4dni mi sie rozwalily, tzn w czubku zrobiła się dziura 250zł poszło w d.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Mam do nich straszna slabosc :P Jak dla mnie to te wszystkie pumy wyglądają bardzo podobnie, już się w tym gubie. Spylon, gdzie fotki? cała polska czeka :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) Jakiś czas temu kupiłem takie buty 2615043[/snapback] Spylon, gdzie fotki? cała polska czeka :rolleyes: Przecież to fake, tak to by dał fotki już dawno... poca tak samo <_< EDIT :lol: :lol: Ktoś uwierzył w te prowokację? :lol: jak widać pioorek tak [; Edytowane 17 Maja 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 :lol: :lol: Ktoś uwierzył w te prowokację? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 No wiem ale nie mam 2 butów, muszę sobie kupić nowe trampy jakieś i oddać te :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 :lol: :lol: Ktoś uwierzył w te prowokację? :lol: Ja ;]], ale nie w twoją, Spylon nigdy się w takie coś nie bawił więc myślałem że nie robi sobie jaj :lol2: Nie ważne [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
award Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Witam! Mam problem z butami Adidas Tuscany goodyear mianowicie po nie całym pół roku chodzenia zaczęły sie po prostu sypać. Noski na przodzie poprzecierały się i powstała mała dziurka (co ciekawe bardzo oszczędzałem te buty i używałem je głownie do jazdy samochodem i chodzenia po mieście, szkoły itp. więc granie w piłkę w tych butach lub jakaś praca odpadała...) Potrafię jeszcze przeżyć te zdarte noski bo są mało widoczne przy założonym bucie ale dzisiaj przed wyjściem do szkoły lekko byłem zaskoczony widząc ,że podeszwa w lewym bucie po prostu pękła (w miejscu zgięcia ) ! na dodatek z jednej strony boczna ścianka odkleja sie od podeszwy :/ Te adidasy kupiłem w październiku 2006 r. więc niby gwarancje jeszcze mam. Teraz chciał bym się zapytać jak wygląda sprawa gwarancji na buty tej firmy, dowiedziałem się ,że oddając buty na gwarancje trzeba czekać około dwóch tygodni i najczęściej otrzymuje sie odpowiedź ,że obuwie było źle użytkowane. Więc czy mam jakieś szansę, że uznają mi gwarancje czy odeślą z kwitkiem z powodu złego użytkowania butów. Ciekawe jak wygląda sprawa wytrzymałości butów marki adidas bo płacąc ponad 200 zł za markowy but oczekuje się ,że można w nich pochodzić więcej niż jeden sezon,a nie kilka miesięcy jak to jest w moim przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Nadszedł czas na kupno obuwia na lato... Miał ktoś z Was do czynienia z tymi butkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 BTW. Polecam stronkę: http://www.goertz-shop.de/index_de.htm Fajne buciaki mają, no i swój sklep w Warszawie i w zasadzie wszystko mają co na stronie jest, a nawet więcej, bo i poprzednie kolekcje... Fajny bucik, kupiłem go sobie, ale w końcu wymieniłem na inny z tego sklepu, taki którego nie ma na stronie akurat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) mam na celowniku takie buciki: REEBOK VELOCERA i REEBOK DRIVING czy ktos z was ich uzywa? jesli tak to chcialbym sie dowiedziec jak sie sprawuja (czy sa wygodne i wytrzymale) Edytowane 25 Maja 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) mam na celowniku takie buciki: 2615032[/snapback] Jakiś czas temu kupiłem takie buty http://www.allegro.pl/item194193502_reebok...klep_gwara.html i cholera przez ostatnie 4dni mi sie rozwalily, tzn w czubku zrobiła się dziura 250zł poszło w d.... Edytowane 25 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Jakiś czas temu kupiłem takie buty http://www.allegro.pl/item194193502_reebok...klep_gwara.html i cholera przez ostatnie 4dni mi sie rozwalily, tzn w czubku zrobiła się dziura 250zł poszło w d.... dziwne moja kobita ma je już prawie rok i nawet nigdy ich nie myła, jak nówki choć chodzi w nich na co dzień, pewnie kupiłeś fake. Edytowane 25 Maja 2007 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 piekne: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Piekne? Macie dziwne gusta :P tego typu buty kojarza mi sie z moda elo drecho tyle tylko, ze pasujace do bardziej porzadnych osob ;) Taki joke ;) Kaaban: Fajne.. nawet. Bez jakichs 'fsiunskich' gwiazdek :P zavader: Kaza u was w szkole zmienia buty przed lekcjami? ;) Rany, dorosli a jeszcze nie pojeliscie, ze liczy sie juz elegancja, a nie super odlotowy styl chłopaka z ubiorem przykuwajacym uwage typowych lachonow? ;) Nie odbierajcie tego na powaznie. Taka moja dygresja na temat tego jak bardzo od was odstaje ;) Bo przegldajac swego czasu ten temat zrezygnowałem z brania porad od was, nie te klimaty, po prostu.. ;) piotralek: Tobie też podał bym dłoń ;) NIezłe .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 To moze Jacku pokaz co uwazasz za elengackie? Ja osobiscie potrafie podzielic czas na taki, w ktorym moge sobie isc ubrany bardziej wyluzowanie/sporotwo, oraz na taki gdy trzba przyodziac marynarke. Zresztą, marynarka + oldsqlowe adiki to cos pieknego... A mi ostatnio w glowie siedza te buciczki. Moze nie najnowsze ale bardzo seksyyy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Dziś oglądałem te Pumy Clyde i powiem szczerze, że na żywo wyglądają super i są bardzo wygodne. Niestety - zamszowe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 @Yearman Co to za adidaski?? na tym foto wyglądają na jakiś damski rozmiar 36 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 czy ktos z was kupowal cos w tym sklepie http://www.sklep.sarafis.pl/ ?? bo ceny maja swietne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Marynarka + T-shirt + Trampki + Klasyczne Jeansy = Całkiem przyzwoicie. Elegancja ma to do siebie że jest prosta i... elegancka. Więc najlepiej kombinować "pół-elegancko" - sweter w serek + koszula, koszula + gładki t-shirt. A buty cóż - byle by wyglądać jak człowiek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...