G.R.E.G Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Planuje zakup tych trampek i butów - mogą być, czy są jakieś przeciwskazania :? Converse Chuck Taylor M1966 http://www.butsklep.pl/allegro/CON19/44/a/2.jpg Adidas Tuscany Goodyear http://www.jdsports.co.uk/uploads/products.../2583_03692.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Pojawiła sie wysprzedaż na allegro casuali renomowanej marki Clarks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 lecą włąśnie nowe answerki !!!!!!!!1 http://allegro.pl/item211898033_kickz_buty...1_5_eur_45.html aktualnie, łaże w cwaniakach hehe do pracy, lecz gdy zrzuce swój strój to przesiadam sie na moje pumki speedcat-y...aktualnie 2 sezon, non stop łażenia, D-WADE biało-czerwone -> buty na hale, są bardzo dobre, 3maja kostke, wygodne, lekkie.... //basket// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@tEusz Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A do mnie idą właśnie takie. Klasyczny oldschool.Bardzo ładne. Właśnie tudzież podobne szukałem. Z obrazka czubków dokładnie nie widzę, ale czy to są tzw. "grzybki"? :> Witam chciałem sie zapytac o firme converse, dobre to??Converse to renomowana marka. :wink: BTW Zamówiłem trampeczki Cropp'a. Zobaczymy jak się sprawdzą (nie miałem jeszcze butów tej firmy)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Bardzo ładne. Właśnie tudzież podobne szukałem. Z obrazka czubków dokładnie nie widzę, ale czy to są tzw. "grzybki"? :>Shelltoes. Nie wiem czy po polsku mowi sie "grzybki" ale pewnie tak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A mi się właśnie Conversy Karve OX (czarne, teraz w sklepach tylko białe?) rozklejają, delikatnie na czubku i na zgięciach (chociaż w tych miejscach bardziej), jako pocieszenie sprawiłem sobie białe rzepy w cenie 67 złociszy (allego) :P Idealne na 2 miesiące. Co do Conversów odeśle je im na gware i zobaczymy co dalej. Fajnie by było gdybym dostał nóweczki chociaż pewnie będzie tak, że odeślą z dopiskiem "źle chodziłeś bucu, spadaj na drzewo". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Zamówiłem trampeczki Cropp'a. Zobaczymy jak się sprawdzą (nie miałem jeszcze butów tej firmy)... Ostatnio znajomy chciał zaoszczędzić i kupił slip-ony croppa, bo "no przecież wyglądają identycznie jak vansa". Strasznie niewygodne były i rozleciały się po miesiącu. Gratuluję zakupu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 A ja dzis kupilem takie butki: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 A ja dzis kupilem takie butki: http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=897dc56003a5ffd2 O moje [; Ile dałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Chodzę już w tych Superstarach, do gumowych czubków trzeba się przyzwyczaić, ale świetnie się w nich prowadzi auto, bo nie kaleczysz czubków o pedały. Ogólnie, na nodze wygląda lepiej niż postawione obok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Za 150zł uważam że niezły zakup. Jak na skórzany but.Gdzie za taka cene? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Co do MaSella to nigdy nie ogarniałem jak można chodzić w butach do kosza (to są do kosza? bo pewności nie mam...) normalnie... i Ty je nosisz na codzień i do wszystkiego? nieźle [; Ta, do kosza. Wiadomo, że nie do wszystkiego je nosze ( garniak :lol: ), ale mieszkamy w kraju gdzie przez 4/5 roku chodzi się w długich spodniach, do których te buty pasują bdb :) Ano normalnie. Nie do wszystkiego, ale można... Chociażby ze względu na to, że żadne inne buty nie są wygodniejsze. u rajt Czerwone buty mi nie leżą, generalnie wole czarne ale kwestia gustu. W butach do kosza chodziłem kilka sezonów, wygodne są - fakt, ale jak jest gorąco to z lekka masakra w takich butach chodzić(może np. białe się tak nie nagrzewają, ale w czarnych robi się gorąco) Na poczatku z kolorem był lekki hardcore, ale jak zrobiły się nieco matowe to jest spox ;) Gdyby nie to, że są na mnie za małe, to pewnie dalej bym w nich śmigał :) Też miałem kiedyś skórzane reeboki i też z nich wyrosłem - były nie do zdarcia ;) Moim zdaniem warto dołożyć te 100 czy nawet 200zł do butów, a nosić je przez 2-3 sezony, a nie dwa razy w roku kupować nowe. Zawsze jak kupowałem buty bez zbednego oszczędzania (oczywiscie bez przesady) to trafiałem na takie nie do zdarcia, zawsze z nich wyrastałem. Rodzice nauczyli sie x lat temu, ze nie oplaca sie kupowac 5 par butow po 50zł rocznie, jak mozna kupić oryginały za 200zł ktore wytrzymaja znacznie wiecej. Nie dosc ze oszczednosc, to jeszcze lans, bo 3 paski :lol: . Tą samą ideą kieruję sie w innych czesciach garderoby i wniosek jest podobny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 MaSell dodaj do tego jeszcze kwestie dbania o buty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 (edytowane) MaSell dodaj do tego jeszcze kwestie dbania o buty ;) To jest podstawa. Jak się o coś nie dba, niezależnie jaka to część garderoby, to zazwyczaj wychodzi z tego jedna wielka kupa ;) . Noo, chyba, że mówimy o rzeczach typu przedwojenny hełm niemiecki :D - to na prawdę ciężko zniszczyć :D Edytowane 13 Lipca 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Noo, chyba, że mówimy o rzeczach typu przedwojenny hełm niemiecki :D - to na prawdę ciężko zniszczyć :D :lol: :lol: :lol: Ja czy dbam czy nie dbam o buty to i tak efekt mam ten sam więc chu chu chu z tym, że tak powiem :P Reszta garderoby na szczęście się trzyma :P 4/5 w długich spodniach? bez przesady ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 @JORDAN 23 Jak dla mnie okropne. Masz zamiar w nich chodzic na codzien? Nie wiem jak mozna chodzic na codzien w butach od kosza buty od kosza to buty do kosza imo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Nie wiem jak mozna chodzic na codzien w butach od kosza buty od kosza to buty do kosza imo Tak samo jak w normalnych, tylko znacznie wygodniej. Spróbuj, a się przekonasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 To tak jakbym chodzil w korkach po miescie, wyobrazasz to sobie?:> dokladnie takie samo mam zdanie o chodzeniu w butach do kosza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Tylko buty do kosza są stworzone do chodzenia/biegania po betonie/asfalcie (lub parkiecie - zalezy jakie ;) ) . Korki sa stworzone do latania po trawie. Założe sie, ze jakbys chodził w 99% po trawnikach, to korki byłyby 10x lepsze od najlepszych butów do chodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 Miałam buty z Pumy i rozleciały mi się po 4 miesiącach ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 14 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2007 To straszne... Co to wnosi do tematu? Można gdzieś w Polsce dostać K-SWISSY poza Allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 KaxxL, różnica między korkami a butami do kosza jest dość znaczna :P Popieram zdanie MaSell'a są wygodne, ale do krótkich spodenek bym już ich nie założył ;) Swego czasu chodziłem w halówkach do nogi wszędzie (nawet w zimę), z tym, że co z tego że są wygodne, skoro lipnie to wygląda... Też wcześniej MaSellowi nie wierzyłem ale się przekonałem ;P Zaraz przyjdzie Zavader i nas ochrzani, że nie chodzi się w butach sportowych po ulicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) butki do kosza + krotkie spodenki i wygladasz jak bys wyszedl w kaloszach (oczywiscie na parkiecie to co innego) Edytowane 15 Lipca 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 15 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2007 O moje [; Ile dałeś?249pln'ów :-P generalnie fajnie sie chodzi, trochę ciągnie słońce do nich :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam :D Moj nowy nabytek to Nike Air Zoom Mootei :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Te superstary z allegro chłopaki, ja dałem z przesyłką 150 zł i ani grosza więcej. Żonka kupiła facetowi, ale na niego były za małe. Na mnie są w sam raz, a jeszcze trochę skóra się rozejdzie. Po jakości wykonania widać że nie podróbki. Poza tym jeszcze mam gwarancjęna nie, a u mnie za 150 zł to mógłbym sobie tylko jakieś badziewie kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) Czy można zamszówki wyprać pod letnią woda showerem? Pytam się bo nie chcę sobie zepsuć butów :-| Do pralki nie zaryzykuje wrzucić. Do tej pory czyściłem je wilgotną szmatką lub gąbką. Edytowane 19 Lipca 2007 przez -talib- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 To ja zapytam - jakie dobre buty, jakich firm można kupić (może być na allegro) w przedziale cenowym do 100 zł? Konkretnie chodzi mi o jakieś halówki do codziennego użytku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 halówki ? Polecam Kipsta - przez 1,5 roku nie do zdarcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...