Skocz do zawartości
SzymonTER

Buty - ogolna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma na co [;

W każdym razie szukam jeszcze po mniejszych sklepach co tam mają, bo w niektórych można całkiem inne modele dostać :)

A takie?

Dołączona grafika

Lub

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

I co tu robić? :huh: ;)

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem i dlatego nie będą to żadne z powyżej przeze mnie pokazanych :mrgreen:

Pisałem że wieczorem pokaże już wybrane to nie... :lol2:

BTW. Jak z jakością i wytrzymałością u Circa?

Edytowane przez JROX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zadziwiająco dobrze.

Bardziej eksploatuje moje C1rcy od Etnies'ów. A na żywo wygląda to zupełnie inaczej. Etnisy już sie lekko popruły przy języku. Circa dalej ładna ;] Mycie co dwa tygodnia, pastowania i wyglądają jak nowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne, fajne, ale jeszcze nie to.

Jak bym tylko mógł wybrać którekolwiek z katalogu Limited Projects :rolleyes:

Na jednej parze by się nie skończyło :P

Wziąłem Esy za namową koleżanki... poza tym miałem do wyboru jeszcze Etnies'y, a takowe już posiadam :P. Będę miał porównanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, mam to samo tylko czarne :P Z tego co wiem w Polsce nie dostepne, kupiles za granica?

Tia, Belfast, Foot Locker [; Maja zajedwabisty wybor, teraz chce kupic jakies Kax'y, albo czarne Converse'y Wade, sa zajebiaszcze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem kupować jakieś buty na jesień ale stwierdziłem że zkatuję moje dc do końca, coby się nie zmarnowały :D

tymczasem kupiłem sobie trampki na zimę, foto jutro. Buty są z nubuku, czym to konserwować, żeby buty spokojnie przetrzymały zimę? Pierwszy raz mam buty z czegoś takiego... Czekam na jakieś odp. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od siebie dodam tylko, że po pół roku noszenia rozsypały mi się takie oto buty:

http://www.allegro.pl/item267372731_reebok..._rg_44_5_r.html

Wyściółka przy pięcie zaczęła się przecierać po miesiącu, potem zaczęły się odklejać czubki, wreszcie pękła skóra na boku przy łączeniu z podeszwą.

Buty niby cross-training a rozwaliły podczas noszenia głównie podczas pracy biurowej. Nie mam siły szarpać się z reklamacją bo i tak pewnie uznają, że mam krzywe nogi.

No, to się wyżaliłem :)

Ja bym oddawal. Ostatnio narzeczonej po raz 3 zaczely sie w butach odklejac podeszwy w tym samym miejscu (2x juz byly naprawiane, pierwszy raz po miesiacu od zakupu, buty wiecej w napraiw niz noszone). Zazadala ustnie zwrotu $$ (wpisane we wniosku reklamacyjnym przez sprzedawczynie), ale sklep odeslal do producenta i naprawili po raz 3-ci. Butow nie odebrala, rzecznik konsumenta powiedzial, ze sklep ma oddac $$ i sprawa bedzie wygrana. Zarzadala na pismie od SKLEPU zwrotu $$ na podstawie niezgodnosci towaru z umowa (2 lata, w kazdym przypadku przy zakupie nowej rzeczy). Najpierw sklep telefonicznie odpowiedzial, ze odda ewentualnie polowe kasy i beda naprawiac buty. Jednak po poproszeniu o pisemne uzasadnienie i poinformowaniu, ze ze sklepem skontaktuje sie rzecznik, po kilku dniach telefon i zwrot calosci $$ (prawie 250pln). Wiec nieraz warto ;)

Edytowane przez ridczak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odwiedzilem dzisiaj Foot Locker'a i zlapalem sie za glowe...

Jechalem z mysla zakupu Converse Wade. Teraz mam kociokwik...

310 Motoring, K1X, Ecko ? :huh: Co za duzo, to nie zdrowo...

Wole isc do JD, tam przynajmniej moze jedne mnie zainteresuja :lol:

Edytowane przez CBZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi