shoq Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 JROX pokaz butki bo sam sobie moze cos kupie na mikolaja ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Wieczorem :mrgreen: Jeszcze ewentualne poprawki dzisiaj wprowadzę i zamawiam :P Także nie teraz bo jeszcze mogą być inne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Pokazuj te buty padawanie ;] Pewnie coś takiego łykne jeszcze przed pierwszym porządnym śniegiem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Wolfenstein w akcji ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) A macie ;] Edytowane 18 Listopada 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Nie będę klaskał ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Nie ma na co [; W każdym razie szukam jeszcze po mniejszych sklepach co tam mają, bo w niektórych można całkiem inne modele dostać :) ______________________________ A takie? Lub _________________________________ I co tu robić? :huh: ;) Edytowane 18 Listopada 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 To Twoje buty [; Jedynie podobają mi się te pierwsze z grafiką czarno białą. Ale reszta buta i ta biała nitka... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Wiem i dlatego nie będą to żadne z powyżej przeze mnie pokazanych :mrgreen: Pisałem że wieczorem pokaże już wybrane to nie... :lol2: BTW. Jak z jakością i wytrzymałością u Circa? Edytowane 18 Listopada 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Zadziwiająco dobrze. Bardziej eksploatuje moje C1rcy od Etnies'ów. A na żywo wygląda to zupełnie inaczej. Etnisy już sie lekko popruły przy języku. Circa dalej ładna ;] Mycie co dwa tygodnia, pastowania i wyglądają jak nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja tak mogę powiedzieć o moich Adio ;] Ehh wybrałem w końcu... Es'y :P Już zamówione, spokój ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Poca: fajne te Falleny co pokazałeś, ale kolor zbyt rażący ;D. JROX: Mi sie najbardziej podobają te Adio z tych co wymieniałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Fajne, fajne, ale jeszcze nie to. Jak bym tylko mógł wybrać którekolwiek z katalogu Limited Projects :rolleyes: Na jednej parze by się nie skończyło :P Wziąłem Esy za namową koleżanki... poza tym miałem do wyboru jeszcze Etnies'y, a takowe już posiadam :P. Będę miał porównanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Moj nowy nabytek [; Adidas Master ST heh, mam to samo tylko czarne :P Z tego co wiem w Polsce nie dostepne, kupiles za granica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 heh, mam to samo tylko czarne :P Z tego co wiem w Polsce nie dostepne, kupiles za granica? Tia, Belfast, Foot Locker [; Maja zajedwabisty wybor, teraz chce kupic jakies Kax'y, albo czarne Converse'y Wade, sa zajebiaszcze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 A mnie chcę popierniczyć, bo mi UPS nie przywiózł dzisiaj butów :| Zwykle byli na 2 dzień o 10 rano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Ostatnio mam takiego miłego farta że praktycznie dzień przed każda ważną okazją kurier przynosi o czasie zamówienia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 A ja mam loterie. Tak z kurierami jak i z pocztą. Zobaczymy, no ale jak dzisiaj nie będzie to ... no nie będzie miło [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Też miałem kupować jakieś buty na jesień ale stwierdziłem że zkatuję moje dc do końca, coby się nie zmarnowały :D tymczasem kupiłem sobie trampki na zimę, foto jutro. Buty są z nubuku, czym to konserwować, żeby buty spokojnie przetrzymały zimę? Pierwszy raz mam buty z czegoś takiego... Czekam na jakieś odp. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Raczek bozia nie dala, a moze bola ? [; http://www.google.pl/search?hl=pl&q=pi...=Szukaj&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Butki są :) Ale tu pojawia się pytanie, czym je konserwować, bo są ze strasznie dziwnej skóry, o ile to na prawdę skóra :blink: Coś jakby nubuk... Chyba że całe są z nubuku... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Na pudelku nie napisali ? A moze na jezyku jest napisane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Tylko tyle że skóra lub zamsz :? Ehh najlepsze buciki są ze zwykłej skóry... czyścisz, pastujesz i jak nowe ;) Jeszcze nie miałem takich butów i teraz muszę znaleść metodę jak czyścić, żeby były czyste ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Od siebie dodam tylko, że po pół roku noszenia rozsypały mi się takie oto buty: http://www.allegro.pl/item267372731_reebok..._rg_44_5_r.html Wyściółka przy pięcie zaczęła się przecierać po miesiącu, potem zaczęły się odklejać czubki, wreszcie pękła skóra na boku przy łączeniu z podeszwą. Buty niby cross-training a rozwaliły podczas noszenia głównie podczas pracy biurowej. Nie mam siły szarpać się z reklamacją bo i tak pewnie uznają, że mam krzywe nogi. No, to się wyżaliłem :) Ja bym oddawal. Ostatnio narzeczonej po raz 3 zaczely sie w butach odklejac podeszwy w tym samym miejscu (2x juz byly naprawiane, pierwszy raz po miesiacu od zakupu, buty wiecej w napraiw niz noszone). Zazadala ustnie zwrotu $$ (wpisane we wniosku reklamacyjnym przez sprzedawczynie), ale sklep odeslal do producenta i naprawili po raz 3-ci. Butow nie odebrala, rzecznik konsumenta powiedzial, ze sklep ma oddac $$ i sprawa bedzie wygrana. Zarzadala na pismie od SKLEPU zwrotu $$ na podstawie niezgodnosci towaru z umowa (2 lata, w kazdym przypadku przy zakupie nowej rzeczy). Najpierw sklep telefonicznie odpowiedzial, ze odda ewentualnie polowe kasy i beda naprawiac buty. Jednak po poproszeniu o pisemne uzasadnienie i poinformowaniu, ze ze sklepem skontaktuje sie rzecznik, po kilku dniach telefon i zwrot calosci $$ (prawie 250pln). Wiec nieraz warto ;) Edytowane 21 Listopada 2007 przez ridczak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 dostane gdzies w warszawie takie buty: http://allegro.pl/item268971588_nike_jorda..._megasport.html albo kogos kto mi je sprowadzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Raczek bozia nie dala, a moze bola ? [; http://www.google.pl/search?hl=pl&q=pi...=Szukaj&lr= Tak, ale po prostu chciałem usłyszeć od kogoś wiarygodnego, bo nie za bardzo uśmiecha mi się zniszczyć buty jakimś sposobem, który okaże się zły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Watpie, zeby Kiwi bylo zlym rozwiazaniem i mialbys sobie zniszczyc swoje 'szuz'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Ehh, miałem kiedyś pastę Kiwi z taką gąbeczką. Zupełnie się nie nadawała do niczego, no chyba żeby kogoś ochlapać na czarno ;| A już mam preparacik do nubuku. Zaraz będę uwodoodparniał Esy ;] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Odwiedzilem dzisiaj Foot Locker'a i zlapalem sie za glowe... Jechalem z mysla zakupu Converse Wade. Teraz mam kociokwik... 310 Motoring, K1X, Ecko ? :huh: Co za duzo, to nie zdrowo... Wole isc do JD, tam przynajmniej moze jedne mnie zainteresuja :lol: Edytowane 23 Listopada 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Znam ten ból, ale ja tak mam jak sprawdzam po necie, bo po sklepach to raczej nie ma aż tyle ;] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...