maSTHa212 Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 A mi się rozpieprzyły Etnies'y. I to po roku :? Drugi raz tych butów nie kupie, wracam do Adio. To musiales miec pecha, mi zadne z Etniesow sie nie rozpadly, Adio tez mialem, fajne buty, ale wrocilem do Etniesow - ich design mi jakos najbardziej podchodzi, IMO sa "najmniej" deskorolkowe z firm deskorolkowych :lol: i moze to przez to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Możliwe, tego nie wykluczam ;] Adio może i ładnych nie mam, ale za to są bardzo wygodne. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Potrzebuje czarnych (ewentualnie ciemno brazowych) mocnych, lekkich i wygodnych butow do pracy (nie musza byc super ladne). Co mozecie polecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Panowie/Panie: ma ktoś sprawdzone Allegrowicza z obuwiem m.in Pumy? Wiem, że te za 130zł to raczej oryginalne są w Anglii :E w PL niekoniecznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Ostanio zrobiłem wypad do Fashion House - wynik 3 x Puma = 310 zeta (jedne z kolekcji Yasuhiro Mihara z 499 na 129) Tak wiec jezeli ktos ma w poblizu FH to polecam udac sie do ich Outletu - zdecydowanie najwieksze obnizki w porowaniu z Nike czy Adidasem Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 dzięki za cynk, jutro się tam wybiore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witajcie. Zbliża się jesień i przyszedła czas na zakup jakichś nowych, fajnych adidasków. Do tej pory kupowałem "jednorazówki". Sam z siebie jakoś butów nie dewastuję, ale chcę, aby nowe oryginalne wytrwały ponad 1 sezon. Szukam czegoś z raczej prostą linią-zwykłe proste adidasy, nie szerokie, ani nie takie typowo dresiarskie, bo takich nie toleruję. Szukam takich klasycznych bucików. Myślę o kolorze czarnym, ale muszą być jakieś wstawki np. białe, pomarańczowe. Mam budżet tak myślę do 200-250 zł MAX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) adidas master (w rzeczywistosci wygladaja lepiej :] ) Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 W Factory sprawiłem sobie coś takiego, bodajże z 350 na 230 plnów. Bardzo wygodne cichobiegi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Hm te adidki master może i nie są złe, ale sprawiają jakieś takie ciężkie wrażenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 ostatnie zakupy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 http://www.allegro.pl/item424053055_nike_v...alne_retro.html te wandale mi się podobają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 To dokladnie moje zakupy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Wczorajszy zakup... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 kupowal ktos na www.pickyourshoes.com ? do ceny trzeba oprocz cla doliczyc 22% podatku vat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 trzeba, a cen tez wcale najnizszych nie maja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Ktoś tu buty zgapił ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 klasycznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Dwa dni temu kupiłem identyczne. Tylko że czarny but, biały haczyk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 .piękne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 pedalsko ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 A ja po pół roku muszę napisać, że butki sprawują się rewelacyjnie, wiele już przeżyły, nic się nie pruje, guma ładnie piszczy na asfalcie i praktycznie się nie ściera. ;) Dodatkowo bardzo dobre wyczucie pedałów w Lexusach. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) nowe Edytowane 14 Września 2008 przez Tha.Doggfather Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pziel Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Czy ktoś mógłby polecić jakiś dobry sklep z obuwiem w Szczecinie, muszę kupić sobie buty do garniaka. Chodziłem trochę po Galaxy i prawdę powiedziawszy nie znalazłem tam nic co zwróciło by moją uwagę, że o cenach niektórych butów nie wspomnę :angry: Zależy mi na tym aby kupić dobre klasyczne obuwie bez żadnych udziwnień w miarę rozsądnej cenie tak maksymalnie do 250 zł. Zna ktoś taki dobry sklep ? A i na co jeszcze zwrócić uwagę przy zakupie takich butów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 @Tha.Doggfather : Co to za model? Fajny bucik, a że jestem trochę wybredny pod tym względem to się przyjże im bliżej. Jak wyglądają cenowo? Jak z wytrzymałością? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Planuje zakup butów na zimę i wpadły mi w oko, Adidasy Badlander: Co o nich sądzicie? Jak z ich zastosowaniem w "polskiej zimie"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Jak to wygląda :unsure: Proponuje modne od zawsze "miodówki" http://allegro.pl/item449800902_caterpilla..._43_silcox.html ;) Ja tam osobiście posiadam "miodówy" ale oliwkowe, tradycyjne i fajnie wyglądają ;) Apropo zimowych to zastanawiam się nad takimi jordanami: http://allegro.pl/item444797385_nike_jorda..._megasport.html jak myślicie gdzie można na żywo obejrzeć :) ? Jakby ktoś namierzył to niech się nie krępuje i napisze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zostawiam troche w tyle wygląd, a tak na marginesie, to wcale mnie nie odrzucają wyglądem. Można prosic o nich jakies opinie? Twoje jordany też fajne, ale to już jest 300zł, nie 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 @Tha.Doggfather : Co to za model? Fajny bucik, a że jestem trochę wybredny pod tym względem to się przyjże im bliżej. Jak wyglądają cenowo? Jak z wytrzymałością? Air Jordan I, około 300 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) U mnie w planach lub Tylko narazie rozmiarów brak xd ... W Polsce raczej ciężko je kupić, u mnie w mieście się nie spotkałem, no i mało rozpowszechnione buty :) póki co. No i już bardziej na zime, bo wysokie :lol: Dla mnie buty muszą być białe, już takie zboczenie :huh: Ogólnie bardzo podobają mi się buciki, które tu wstawiacie, z nike czy z innych ;) Edytowane 8 Października 2008 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...