Jump to content
SzymonTER

Buty - ogolna dyskusja

Recommended Posts

A mi się rozpieprzyły Etnies'y.

I to po roku :?

Drugi raz tych butów nie kupie, wracam do Adio.

To musiales miec pecha, mi zadne z Etniesow sie nie rozpadly, Adio tez mialem, fajne buty, ale wrocilem do Etniesow - ich design mi jakos najbardziej podchodzi, IMO sa "najmniej" deskorolkowe z firm deskorolkowych :lol: i moze to przez to ;)

Ostanio zrobiłem wypad do Fashion House - wynik

3 x Puma = 310 zeta (jedne z kolekcji Yasuhiro Mihara z 499 na 129)

Tak wiec jezeli ktos ma w poblizu FH to polecam udac sie do ich Outletu - zdecydowanie najwieksze obnizki w porowaniu z Nike czy Adidasem

Edited by davidian

Witajcie. Zbliża się jesień i przyszedła czas na zakup jakichś nowych, fajnych adidasków. Do tej pory kupowałem "jednorazówki". Sam z siebie jakoś butów nie dewastuję, ale chcę, aby nowe oryginalne wytrwały ponad 1 sezon. Szukam czegoś z raczej prostą linią-zwykłe proste adidasy, nie szerokie, ani nie takie typowo dresiarskie, bo takich nie toleruję. Szukam takich klasycznych bucików. Myślę o kolorze czarnym, ale muszą być jakieś wstawki np. białe, pomarańczowe. Mam budżet tak myślę do 200-250 zł MAX.

Czy ktoś mógłby polecić jakiś dobry sklep z obuwiem w Szczecinie, muszę kupić sobie buty do garniaka. Chodziłem trochę po Galaxy i prawdę powiedziawszy nie znalazłem tam nic co zwróciło by moją uwagę, że o cenach niektórych butów nie wspomnę :angry: Zależy mi na tym aby kupić dobre klasyczne obuwie bez żadnych udziwnień w miarę rozsądnej cenie tak maksymalnie do 250 zł. Zna ktoś taki dobry sklep ?

A i na co jeszcze zwrócić uwagę przy zakupie takich butów ?

Jak to wygląda :unsure: Proponuje modne od zawsze "miodówki"

http://allegro.pl/item449800902_caterpilla..._43_silcox.html ;) Ja tam osobiście posiadam "miodówy" ale oliwkowe, tradycyjne i fajnie wyglądają ;)

Apropo zimowych to zastanawiam się nad takimi jordanami: http://allegro.pl/item444797385_nike_jorda..._megasport.html

jak myślicie gdzie można na żywo obejrzeć :) ? Jakby ktoś namierzył to niech się nie krępuje i napisze ;)