mihalo Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) no nie wiem u mnie w szkole to co drugie a na mieście nawet dziewczyny je noszą, przeżytek trochę :) i niezbyt wytrzymałe jak zamowisz zza granicy to ciężko z gwarancją a czasem i Nike za 350zł potrafią póść na szwie ;p Edytowane 8 Października 2008 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Pod koniec miesiąca muszę coś kupić,bo obecne z szajsmana delikatnie mówiąc zbrzydły mi się. http://www.allegro.pl/item448739339_nike_a...z_usa_r_44.html Lubie takie kolorki :wink: Ale nie ma 45 ;/ Widział ktoś coś lepszego do 200zł? Edytowane 8 Października 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 no to mnie mihalo podłamałeś... xd hm. To może poczekam, aż będą bardziej dostępne w Polsce. Chociaż z gwarancją na buty zawsze problem - powiedzą, że źle nosiłem ;p No jeszcze się zobaczy :) U mnie tego mało, ale też czuje, że będzie coraz to więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Wie ktos co to za trampole, gdzie dostac w polsce (katowice, krakow)? http://www.sonypictures.com/movies/hancock...2_1600x1200.jpg Kiedys podobne kupilem w new yorker, sa bardzo wygodne, przydadza sie w pracy, dlatego poluje na takie. Nie chce trampek z targowiska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) vans model slip on, szukaj w silesia city center Edytowane 9 Października 2008 przez Techniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Dzieki Techniec. Tylko niespodziewalem sie ze tak strasznie drogie beda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 http://allegro.pl/item449422986_nike_dunk_...lka_expres.html wie ktos gdzie mozna dostac takie dunki w wiekszych rozmiarach (w polsce)bo bardzo mi sie podobaja? :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 w poniedziałek mam nadzieje dojdą :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Że są to podróbki, to mi to lotto, ale podrabia się zazwyczaj jakiś konkretny model, więc czy spotkał się ktoś z tym modelem Lacoste w sklapach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 http://poohatek2.e-megasport.com/vandal%20low%20316432%20115/2.jpg http://poohatek2.e-megasport.com/vandal%20low%20316432%20115/4.jpg w poniedziałek mam nadzieje dojdą :] Gdzie takie vandale? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) http://allegro.pl/search.php?string=vandal...5&country=1 - polecam tego sprzedawce, szybka wysylka i 100% oryginaly. ogolnie poszukaj na allegro :) rozne vandale tam sa, jakbys sobie upatrzyl jakies to wrzuc tu link do aukcji bo mam taką mini (w przypadku sprzedawcow podróbek - mega) liste z allegrowiczami fake/legit sneakersow Edytowane 29 Października 2008 przez TeLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) trekking jogging Edytowane 29 Października 2008 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobster Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 http://allegro.pl/search.php?string=vandal...5&country=1 - polecam tego sprzedawce, szybka wysylka i 100% oryginaly. ogolnie poszukaj na allegro :) rozne vandale tam sa, jakbys sobie upatrzyl jakies to wrzuc tu link do aukcji bo mam taką mini (w przypadku sprzedawcow podróbek - mega) liste z allegrowiczami fake/legit sneakersowvandale nie sa podrabiane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 zdziwilbys sie ;] zarowno vandale jak i dunki sa notorycznie podrabiane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Kojarzy może ktoś jakiś model podobny do tego, tylko żeby były w jednym kolorze ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) mój nabytek za jedyne 80CHF (2 miesiące temu byłoby to jedyne 150-160PLN :P ) Widzę że ludziom w PL się podobają dunki i vandale. I słusznie bo kulaśne i ładne te buty, tylko jest jedna rzecz której nie czaje. Czemu sklepy z butami w polsce mają tak mały wybór a większość ich asortymentu jest wieśniacka i droga. Np w centrum sarni stok w bielsku białej jest sklep nike i mają tam 4-5 modeli butów rozłożone na połowie ściany a ceny takie że żal d...e ściska. w europie zachodniej takie coś jest nie do pomyślenia. Nie mówiąc już że krzyczą sobie po 190zł za jakieś śmieszne polo kiedy ja w szwajcarii kupuje koszulki nike taniej niż w polsce kosztują te szmaty z croppa... :mur: nie czaję jak tak może być. przecież polacy też chcą sie ubrać jakoś w miarę, ale jak kiedy ceny są z d..y a dostępność żadna? Edytowane 29 Października 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 zdziwilbys sie ;] zarowno vandale jak i dunki sa notorycznie podrabiane Wiadomo ;). Aczkolwiek vandale rzadziej, z tego, co widzę, raczej nf1 i dunki najczęściej :rolleyes: . Co do fake/legit sellerów to jest na shc lista, aczkolwiek zapewne się z Tobą skontaktuję ;). Jesteś na jakis forum o snikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 czytuje czasem phatflysneakers ale jakims wielkim fanatykiem nie jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 możecie coś polecić na zimę do chodzenia po mieście? kiedys były fajne Salomony, kupił je mój brat i już 5ty rok chodzi a im nic, teraz też są, ale już nie takie zgrabne i raczej z tworzyw miałyby być nieprzemakalne oczwiście. co sądzicie o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 jak na zime wydają się być dobre, aczkolwiek ja nie lubie tak masywnie wygladajacych butow;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Jakie propozycje na "miejską" zimę? Żeby łączyły jakiś wygląd + wygodę i ciepło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 no racja, tylko potrzebuję konkretów ;p a i cena tak do 400zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Jakie propozycje na "miejską" zimę? Żeby łączyły jakiś wygląd + wygodę i ciepło. od siebie polece takie cos: http://www.allegro.pl/item461844049_nowe_s...esien_zima.html wygodne, cieple, jak dla mnie i wyglad maja nie najgorszy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja bym bardziej przejrzał ofertę Timberlanda ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 A wiecie coś może o sklepach w Wawie z fajnie wyglądającymi butami i w dużych rozmiarach (48-49) - koszykarskie już mi się znudziły, a znalezienie fajnych butów w takim rozmaże graniczy z cudem. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Szukam butów "na teraz" - najlepiej za kostki, by i na zimę były ok. Może być coś trekingowego. Szukam w rozsądnej cenie. Myślałem o Diverse Strife III Kolor czarny, rozmiar 43. Edytowane 16 Listopada 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobster Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 zdziwilbys sie ;] zarowno vandale jak i dunki sa notorycznie podrabiane moj blad, sam znalazlem podrobki w necie, natomiast na allegro jeszcze sie nie spotkalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) witam mam pytanie, kupiłem buty nike'a w sklepie distance i czy mam prawo je oddac ? model troche nie na zime jednak i poszukał bym innego modelu. oczywiscie but jest w stanie nienaruszinym. w ogole nie chodzony. jedynie przymierzony w sklepie i w domu. kupiłem je wczoraj a dzisiaj bede jechał oddac, orientuje sie ktos czy moga odrzucic moj zwrot ? z gory dizeki, pozdrawiam Edytowane 18 Listopada 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Raczej możesz oddac je bez podawania powodu w ciagu bodajze 7 lub 10 dni od daty zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Raczej możesz oddac je bez podawania powodu w ciagu bodajze 7 lub 10 dni od daty zakupu. bullshit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...