Skocz do zawartości
HugoZak

Co I Gdzie Kupic W Bydgoszczy?

Rekomendowane odpowiedzi

Jakoże mieszkam na zadupiu :D to postanowiłem pojechać na małe zakupy do bydgoszczy.

Planowane zakupy to:

- Jakiś bosh do z 2 tarczami do ciecia obudowy i pozniej do szlifowania

- diody niebieskie takie na zastąpnie diod od hdd power i w cd

- plexa

- szpachla

To chyba wszystko jak na coś jeszcze wpadne to dam znać. A więc proszę o rady gdzie konkretnie jechać w bydzi. Ja myślałem o castoramie... ale może gdzie indziej.

Prosze o szybką odpowiedz..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoże mieszkam na zadupiu :D to postanowiłem pojechać na małe zakupy do bydgoszczy.

Planowane zakupy to:

- Jakiś bosh do z 2 tarczami do ciecia obudowy i pozniej do szlifowania

Najlepiej jaki hiper jak np. Castorama czy Praktiker (chodz niw iem, czy go znajdziesz na takim wygwizdowie)

- diody niebieskie takie na zastąpnie diod od hdd power i w cd

Elektroniczny... Eltomis na sniadeckich mniej wiecej naprzeciwko kosciola chrzescijan greckich, elektroniczny w bramie laczacej libelta i gdanska...

- plexa

Fasada w bramie laczacej Gdanska i libelta - jak dobrze trafisz, to beda mieli scinki do oddania za poldarmo (ale raczej male kawalki)

- szpachla

Tu chyba znowu hiper.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za rady.

A więc tak właśnie wróciłem i byłem na śniadeckich i wszedłem to jakiegoś sklepu o nazwie eltromix myślałem ze to ten eltomis ale tam i tak były diody więc kupiłem ;)

Reszte dostałem w Castoramie. Tylko najmniejsza plexa była 100x50 ale co tam wziąłem ją :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi