HugoZak Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Jakoże mieszkam na zadupiu :D to postanowiłem pojechać na małe zakupy do bydgoszczy. Planowane zakupy to: - Jakiś bosh do z 2 tarczami do ciecia obudowy i pozniej do szlifowania - diody niebieskie takie na zastąpnie diod od hdd power i w cd - plexa - szpachla To chyba wszystko jak na coś jeszcze wpadne to dam znać. A więc proszę o rady gdzie konkretnie jechać w bydzi. Ja myślałem o castoramie... ale może gdzie indziej. Prosze o szybką odpowiedz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 wszystko poza diodami kupisz w Castoramie... ;) a diody to polecam sklepik na ulicy Śniadeckich.. tylko nie pamiętam numeru.. wiem że się nazywa ELTOMIS.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Jakoże mieszkam na zadupiu :D to postanowiłem pojechać na małe zakupy do bydgoszczy. Planowane zakupy to: - Jakiś bosh do z 2 tarczami do ciecia obudowy i pozniej do szlifowania Najlepiej jaki hiper jak np. Castorama czy Praktiker (chodz niw iem, czy go znajdziesz na takim wygwizdowie) - diody niebieskie takie na zastąpnie diod od hdd power i w cd Elektroniczny... Eltomis na sniadeckich mniej wiecej naprzeciwko kosciola chrzescijan greckich, elektroniczny w bramie laczacej libelta i gdanska... - plexa Fasada w bramie laczacej Gdanska i libelta - jak dobrze trafisz, to beda mieli scinki do oddania za poldarmo (ale raczej male kawalki) - szpachla Tu chyba znowu hiper. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Dzięki za rady. A więc tak właśnie wróciłem i byłem na śniadeckich i wszedłem to jakiegoś sklepu o nazwie eltromix myślałem ze to ten eltomis ale tam i tak były diody więc kupiłem ;) Reszte dostałem w Castoramie. Tylko najmniejsza plexa była 100x50 ale co tam wziąłem ją :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...