PolishSoldier Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Witam. Mam zamiar kupna Abita AN7-uguru. Chcę jeszcze dokupić do niej 2x256 DDR aby to chodziło w dualu. W związku z tym mam pytanie, jakiej firmy kupić pamięci, bo z tego co czytam to część płyt głównych ma problemy z prawidłową współpracą z niektórymi pamięciami? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Moja dziewczyna ma an7 i smigaja tam w dualu hynixy 2x256/d43 ale wkladalem tez samsungi/kingmaxy/seiteki i bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolishSoldier Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Dzięki. I jeszcze jedno pytanie: Czy jeżeli zawodnik nie planuje bawić się w kręcenie, to jest jakikolwiek sens kupować pamięci z radiatorami?? (jak np.: GEIL) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr Szpadel Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 na swojej AN7 też mam Hynixy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
envinya Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 nie ma sensu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 A nielepiej kupic 512 Mb ramu, i za jakis czas dokupic druga kosc 512 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolishSoldier Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 OK. A te CL w pamięciach to bardzo ważna sprawa dla "niekręcących"? Czy zbierać na 2x512 (PC3200, CL2-2,5) czy wystarczy 2x512 (PC3200, CL 3)? Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...