Gość Kyniek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 nie proście bezpośtrednio u swiftecha?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Osobiście to się na ten blok piszę, gdyby ktoś miał możliwość ściągnięcia go do Polski za rozsądną cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuke10 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Te zamawianie od firmy besposrednio to wielkie g....ja wczoraj dzwonilem do nich bo mi jest potrzebny fill cap do reza i oczywiscie pani odeslala mnie do posrednika z glupim tekstem ze za granice nie wysylaja. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Przciez Cathar nie mial chyba kupionego patentu w sensie oficjalnym? Po prostu Swiftech troche mu chyba zaplacil zeby wstydu nie bylo ze za darmo plagiat walą:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Heh.... zupenie bez sensu by to było... WW D-Tec'a też jest robiony na patencie Cathara - tam nie ma tak jak u nas - wszystko mają uregulowane choć w stanach nabiera to chorego wymiaru (wielomilionowe odszkodowanie dla amazon.com za wykorzystanie sposobu kupowqania za jednym kliknięciem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Cena przesyłki troche powala: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 A ja sie ciesze, ze mam G4 od Cathara, a nie od Swiftecha. Z tego co wiem, WW od D-tek byl gorszy od oryginalnego. Wiec ostroznie z tym optymizmem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Panowie - konstrukcje ala caskade i tak padaja pod naporem tego : http://www.1a-cooling.de/produkte/1a-hv4/1a-hv4.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Panowie - konstrukcje ala caskade i tak padaja pod naporem tego : 1557069[/snapback]Jakieś testy na potwierdzenie, czy tylko tak sobie rzuciłeś hasło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo70 Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Namierzył już ktoś gdzieś storm swiftecha tak aby go kupić u Nas? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 http://www.systemcooling.com/swiftech_storm-01.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Siakies porownanie z oryginalnym Stormem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja widzialem testy tego bloku, zadna rewelacja w prownaniu z moim blokiem. U nas w Polsce to beda chyba za rok albo wcale, w europie sa gdzie niegdzie np Francja, Anglia, ale cena troche kosmiczna 75 euro+przesylka z 20, wiec ja bede kupowal w Stanach, tak sie napalilem na ten bloczek, znalazlem jeszcze 2 sklepy w USA co przesylka waha sie w granicach 15-25 dolary(jeszcze znosna cena za przesylke) :lol: 1565335[/snapback] Hmmm - a swoje dane to tak na lewo i prawo rozdajesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 zwróćcie uwage ze tam sa gwinty 1/4" a blok i tak daje "kopa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...