Gość Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Witam...gdy wezme wlasciwosci Moj Kompoter, zakladka Wydajnosc to zasoby systemowe po "nowym" starcie kompa mam na poziomie 54% , teraz gdy to pisze i otwarte 5 stron www mam juz 30%...o co chodzi???? IMHO powinno byc wiecej, jakies 70% ...tak przynajmniej kiedys bylo a teraz zobaczylem ze juz jest inaczej i zaczelo mnie to martwic :cry: :cry: :cry: Gdy wcisne CTRL+ALT+DEL to jest tam pare progsow ale nie idzie ich wylaczym (po ponownym starcie znow sa) wiec moze one zajmuja tyle pamieci???thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 nawet pare programow moze wziac tyle RAMu.. jest na to tylko jedna rada zoptymalizowac system zobacz jakie programy laduja ci sie po starcie systemu i usun te niepotrzebne : Start>Uruchom i wpisz msconfig zakładka Autostart przynajmniej ja tak robie na windz98se... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 nawet pare programow moze wziac tyle RAMu.. jest na to tylko jedna rada zoptymalizowac system zobacz jakie programy laduja ci sie po starcie systemu i usun te niepotrzebne : Start>Uruchom i wpisz msconfig zakładka Autostart przynajmniej ja tak robie na windz98se... Mozna i : menu Start ---> Autostart , wyciagasz i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...