Filipius Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam ! Mam jeszce jedno pytanie dot. sieci Wi-fi. Znalazlem darmową, niestrzezona siec Wi- fi. Udało mi się z nią połączyć, ale do netu przy jej pomocy nie zdołałem wejść ( w/w siec oferuje 1Mbps ). Miedy kliknalem na ikonke pokazujaca stan sieci okazalo sie ze siec dziala ale ja tylko wysylam a NIE ODBIERAM . Czy jest mozliwosc pelnowymiarowego podlaczenia do tej sieci ? Uprzedzajac zlosliwe posty - przeczytalem archiwum forum i nie znalazlem podobnego tematu. Z góry dziex Życzliwym za pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 moze ci sie tylko wydaje, ze sie podlaczyles. sprobuj moze jakiegos programu do hot spotow, np boingo, jesli siec jest otwarta to powinno zadzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...