bogdans1 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Mam problem z uruchomieniem GG - wczoraj instalowałem system (XP Pro z SP2) i działało dobrze, a dzisiaj już mam przy włączaniu komunikat - "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000005). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację" i nic sie nie pokazuje... próbowalem rpzeinstalować GG - najnowszą wersję i starszą i nadal to samo :( Ktoś miał podobne problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Może o to chodzi: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=117568 Edytowane 5 Marca 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Dzięki... nie zauważyłem tego tematu :( Faktycznie GG gryzie się z jakimiś kodekami - odinstalowałem je i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 polecam windowsupdate................ ściągnij wszystkie łaty sp2 to nie wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Windows Update cały zrobiony :)... i wlasnie po tym nie działało GG... tak jak napisałem to konflikt z jakimś kodekiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...