montana15 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Wiec tak proc jak w opisie chłodzenie jeszcze BOX :( obudowa midi - jak jest zamknięta to mam 47 IDLE - jak zdjęłem przedni panel spadla do 32 IDLE TEMP oczywiscie procka :D czy to normalne....??? wiem ze otwarta buda to kupa kurzu ale.... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 jezeli zdjales caly bok (o to ci chodzi?) i tak spadla temp to znaczy ze masz slaba wentylacje, u mnie narazie spada o okolo 7* przy otwartej, musze nad tym popracowac. Ale chyba czujniki sa wporzo, najwyzej wstaw sobie do kompa termometr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana15 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 no tak budka bez RZaDNEJ WENTYLACJI na przód nie ma miejsca na tył pójdzie AC TC pro i zasilka do wymiany.. bo mam tylko jedna 80ątkę w zasilce:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...