dzacek_86 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Mam Router firmy D-Link model DI-604 i internet przez Aster. Chciałem z kolegami pograć przez net w Gta 2 ale nie widzę serwera... Domyśliłem się że to router, więc wszedłem na stronę D-Linka i znalazłem coś takiego. Problem polega na tym że u mnie nie ma opcji Gaming Mode. Co mogę z tym zrobić?? Wydaje mi się że mam wersję europejską. Edytowane 17 Maja 2005 przez dzacek_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzacek_86 Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 Naprawde nikt nie wie czemu tak jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 U Ciebie nie ma i nie będzie tej opcji, bo masz di-linka 604, a nie di-linka 614... Może akurat firewall blokuję port przez który korzysta gta2. A jak podłączysz net bezpośrednio do kompa, wtedy widzisz ten serwer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzacek_86 Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 (edytowane) Wtedy widzę. Ale na stronie D-linka wyczytałem że to powinno dotyczyć też mojego routera :sad: Ale trudno w takim razie... Są przecież inne gierki sieciowe :-P Ale gdyby ktoś jednak wiedział czy da się coś z tym zrobić to niech da znać. Edytowane 19 Marca 2005 przez dzacek_86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...