MeRBi Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Czy można coś zrobić, by w Windzie2000 mieć 32-bitowe ikonki (czyli takie ładne jak w XP). Próbowałem zmieniać to programikiem FreshUI, ale nic nie pomaga :mur: . Czy interwncja w rejestrze coś pomoże ? Jeśli tak to gdzie znaleźć odpowiedni wpis ? :angry: Z góry dzięki help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Wlasciwosci ekranu->efekty->pokaz ikony uzywajac wszystkich mozliwych kolorow o to chodzi? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRBi Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Nie zupełnie włączyłem to, ale nic nie pomogło... czy to zależy od systemu jakie wyświetalne są ikonki ?? Przykład tray'a win2000 win2000 winXP WinXP Jak to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 32Bitowych chyba nie da sie ustawic ale da sie 256 kolorow i wyglada to juz duzo lepiej: http://www.dr-hoiby.com/TrayIconIn256Color/ uzyj patchowania automatycznego :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRBi Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Wielkie dzięki, chyba to jest to czego szukałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...