Gość nierealny_52 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam Mam samsunga c100 w heyah igdy chce się połączyć z WAPem to wyskakuje mi komunikat, że ''sieć nie odpowiada" spotkał ktoś się z tym kiedyś ?? z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 heya ma juz GPRS ? bo jesli nie to musisz sie laczyc przez CSD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nierealny_52 Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Aha, a mogłbyś mnie jakos nakierować jak to zrobić,bo jestem zielony w tych sprawach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 na stronie heyah masz konfigurator: http://heyah.pl/index.php?pageid=303 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...