Tomek^^ Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Witam! Sorki za taki bezsensowny topic, ale pilnie jest mi potrzebny symbol z GF4MX440 od spodu karty !! Zaczyna się bodaj na NV17xxx Pliz, pomocy !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Witam! Sorki za taki bezsensowny topic, ale pilnie jest mi potrzebny symbol z GF4MX400 od spodu karty !! Zaczyna się bodaj na NV17xxx Pliz, pomocy !! 440 - GAM 420 - SAM 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Uuhhh, to jednak jest jakas roznica miedzy nimi? A co jest na MX460? ;) Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Uuhhh, to jednak jest jakas roznica miedzy nimi? A co jest na MX460? ;) Pozdr... Duuuża różnica ! A na 460 to nie wiem ! 8) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek^^ Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 To nie to! "Wrong Password" :lol: Musze rano zczaić na karcie, bo nie wyrobie! :) :) Ale thx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2002 Ja tam duzej roznicy nie widze - moj MX440 chodzi spox na ustawieniach MX460 ;). No, moze trohe za wczesnie sie pochwalilem, brakuje mi do nich 50 MHz pamieci... ale widzialem juz takie Winfasty jak moj chodzace @370/560 wiec... wszystko przede mna :D Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...