ArtekNB Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Gram w gre i nagle wyskakuje niebieski ekran i pisze: Zapisuje pamięc fizyczną dysku. i komp się restartuje ;/ wiecie co z tym moze być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Napis raczej mowi 'zapisuje pamiec fizyczna na dysku' co oznacza nic innego jak zrzuc danych z pamieci RAM do pliku, ktory potem mozna podeslac programistom aby sprobowali znalezc i ewentualnie poprawic blad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekNB Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 No to co ja mam zrobić..? Oddac go do serwisu ? sformatowac czy nie wiem ;/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 uruchom mem test lub gold memory i zobacz czy masz dobre pamięci.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Moj kolegamial ten sam problem...Na poczatku mial 256MB, pozniej na gwiazdke zakupil jeszcze jedna 256MB...Niby wszystko ladnei i pieknie,ale gry mus ie zawieszaly, zrzuty pamieci....Normalnie masakra!Problem oczywiscie z ta druga koscia...nie byla sprawna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtekNB Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 No właśnie sie okazało ze kosć 256 jest padnięta..:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...