cavarr Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) na stronie ultimy wersja podastawowa xboxa 360 kosztuje 1300zł a wersja deluxe 1700zł. 1641702[/snapback] było KZI Było - nie było : http://www.ultima.pl/shownfo.php?ct=321 ale macie icon_wink2.gif Ceny, pewnie zdrożeje icon_wink2.gif strone wcześniej edit. teraz dwie :lol2: Edytowane 10 Września 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Hmm cena nie jest taka bardzo wysoka !! A ja chciałem kupić X-Box 1 za prawie 1100zł z dyskiem 250Gb, wole poczekać i kupić tego nowego X-Boxa ;). Wiecie czy on odtwarza filmy DVD bez problemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Oryginalne raczej na bank :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 No tak, chodzi o oryginały. Dla mnie najlepszą rzeczą jaka była w X-Box 1 to możliwość zgrywania gier na dysk, i nie katowanie napędu dvd ;). Oby teraz też tak było. Lepiej i tak zakupić tego X-Box-a niż dokładać do PC-ta na którym gry są nudne i bez polotu. Komputer zostanie tylko do internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 konsolka wg ms pojawi sie w sklepach: w stanach 22 listopada, w europie 2 grudnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Czy Xbox'a 360 będzie można podłączyć pod LCD od kompa albo zwykły monitor CRT. ?? Jakie będzie miał wyjścia wideo ?? tylko euro i chinch oraz s-video czy moze także dvi ??. Pytam ponieważ zastanawiam się co kupić czy LCD do kompa czy może lepszy tlewizor tak aby uszykowac się na nadejście konsolki. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Dobre pytania, i ja dołoże kolejne. Czy będzie można głośniki 7.1 do tego sprzętu podłączyć ?? Centrum multimedialne trzeba zrobić z tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Dobre pytania, i ja dołoże kolejne. Czy będzie można głośniki 7.1 do tego sprzętu podłączyć ?? Centrum multimedialne trzeba zrobić z tego ;) 1651592[/snapback] troche dziwne twoje pytanie. przecież musisz mieć odpowiedni dekoder ( wzmacniacz ) i pod to podlanczasz dopiero głosniki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Chyba chodzilo o to, czy X360 bedzie w stanie wyprowadzic sygnal 7.1 do wzmacniacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Czy Xbox'a 360 będzie można podłączyć pod LCD od kompa albo zwykły monitor CRT. ?? Jakie będzie miał wyjścia wideo ?? tylko euro i chinch oraz s-video czy moze także dvi ??.prawdopodobnie tak. X360 będzie miał HDMIO, wiec przejściówka na DVI to raczej nie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Chyba chodzilo o to, czy X360 bedzie w stanie wyprowadzic sygnal 7.1 do wzmacniacza. 1653352[/snapback] Właśnie tak, chodzi mi o to czy to wszystko będzie ze sobą działało ;) ... Czytałem opis na ultima.pl i zaciekawiła mnie taka rzecz: >> Twardy dysk: Wyjmowany twardy dysk o pojemności 20 GB pozwala na zapisywanie stanu gier, zgrywanie części lub całych gier Zapomniałem dopisać. Chodzi mi o to że wg tego co tam pisze oryginalne gierki będzie można sobie zgrać na dysk. Oczywiście wg tego co tam pisze, choc wydaje mi sie ze to chyba jakies brednie, bo dzieki temu byloby zbyt prosto ;) A co do gier na X-Boxa 360, obejrzałem kilka trailerów, i zapowiada się świetnie. Pewnie na allegro gry będą sporo tańsze niż w sklepach :) Szkoda tylko że dyski są 2,5 cala (choć dzięki temu są małe) ale jak patrzałem na oferte dysków 2,5 cala to ich prędkość to zaledwie 5400 obrotów :mur: a na dodatek największy jaki widziałem miał 100GB, czyli troche mało jeżeli chciałoby się pozgrywać gry, oraz zapakować troche filmów DIVX ;) Edytowane 17 Września 2005 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrzej Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Chyba chodzilo o to, czy X360 bedzie w stanie wyprowadzic sygnal 7.1 do wzmacniacza.wydawało mi się, że to nie podlega dyskusji... Nawet PS2 ma spdif i wysyła DD/DP2 po dps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 humax5400: nie boj nic, nawet 5400 beda szybsze zdecydowanie od czytnika plyt w konsoli. Wiem, testowane na PS2 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 kurcze po obejrzeniu w akcji nowego kontrolera do nintendo revolution jestem pod wrazeniem i bardzo zaluje ze na xboxa 360 nie ma takiego projektu bo to co wymyslili technicy ninteno jest naprawde wypasione i mogloby byc stosowane w kazedej konsoli co pewnie sie za jakis czas stanie faktem,dla wszystkich ktorzy nie wiedza o czym mowie niech odwiedza strone nintendo revolution Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Jezu, musisz w kazdym topicu pisac o tym samym? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Mi się nie podoba kontroler nintendo. Mi się podoba X-Box 360, jego kontroler i ogólnie wszystko co z nim związane. Najlepszą rzeczą jest jego cena. Cena 1299zł za wersje podstawową to naprawde niewiele. Dużo osób z tego forum za tą cene kupuje karty graficzne do PC które i tak robią się po niecałym roku przestarzałe, i gry chodzą coraz gorzej. Może lepiej inwerstować w konsole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 W weekend w sieci pojawił się krótki film przedstawiający proces produkcyjny najnowszej konsoli Microsoftu Xbox 360. Film jak twierdzi Theinquirer pochodzi z kasety VHS (sądząc po złej jakości) zawierającej materiały marketingowe Microsoft. Pokazuje on kilka ujęć linii produkcyjnej Xbox 360, testowanie i ujęcia z gier Call of Duty 2, Project Gotham Racing 3, Kameo: Elements of Power. http://www.xboxyde.com/leech_1672_en.html news skopiowany z portalu Dzikie.net adres: http://www.dzikie.net/ ps. fajny filmik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Na tym filmiku widać przykładową ściemę. A mianowicie chodzi o sprawdzanie, czy pad jest dobry i czy niema jakichś rysek. Jak oglądał/ła konsolkę spawdzając kurz, raski itp. to trochę czasu minęło. Przyjmując, że gdy pracownik dojdzie do wprawy, to trwa to 2min na konsolkę. A więc 720 konsolek na dobę. Dla porównanie średnia produkcja fiatów w Tychach to 2-3 tys samochodów łącznie. Żeby m$ dorównał temu musiałby zatrudnić 3-4 pracowników na stanowisku obracania konsolką :wink: , a weźcie jeszcze pod uwagę to, że pady (mam wrażenie) jeszcze dokładniej sprawdzali, a pozatym padów muszą mieć więcej niż konsolek (np do gry na dwóch). Tak więc nieźle, samochody jakoś da się sprawdzić dokładnie i szybciej :wink: . Przejdźmy do gier. Tu muszę zwrócić honor xowi, bo spodobał i się project gotham, bo widać było prędkość samochodu, a to nie zawsze widać w grach. Tylko koła w ruchu mnie rozbroiły, śmiesznie wyglądały. Także tamto kagero (dobrze napisałem??) potwierdza, że x to konsolka. Na pcta prawie niema platwormówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) @Xaon Oczywiście że źle napisłeś. Chodzi pewnie o KAMEO :D Zapomniałbym dodać , jeżeli chcecie pooglądać filmiki z gier na X-Box 360 itp. różne relacje to zapraszam tutaj : http://gametrailers.com/ Edytowane 20 Września 2005 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Na tym filmiku widać przykładową ściemę. A mianowicie chodzi o sprawdzanie, czy pad jest dobry i czy niema jakichś rysek. Jak oglądał/ła konsolkę spawdzając kurz, raski itp. to trochę czasu minęło. Przyjmując, że gdy pracownik dojdzie do wprawy, to trwa to 2min na konsolkę. A więc 720 konsolek na dobę. 1658109[/snapback] wiadomoze ze pozniej nie beda sprawdzac wszystkich konsol. Beda sprawdzane pewnie ze dwie z partii i jak beda wadliwe to cala partia idzie do sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Nie do sprawdzenia, tylko na polki sklepowe :lol: A potem najwyzej sie bedzie serwisowac wadliwe egzemplarze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 x-box nie będzie miał ani złącza HDMI ani dvi w podstawowej wersji będzie kompozyt a w tej droższej komponent. Jeden tytuł ma kosztowa 60 euro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Widze, ze M$ robi wszystko, zeby tylko ludzie wersji podstawowej nie kupili... az dziwne, ze wogole ma czytnik... :? A co do braku HDMI/DVI - troche lipa IMHO, na pewno ukladowo by im to nie skomplikowalo konstrukcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 nic by im to nie skomplikowalo:) poprostu zlaczki nie zamontowali albo jakichs sciezek nie poprowadzili:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Jak nie , co wy pieprzycie !! Konsole są takie same przecież. Tylko że w zestawie wersji podstawowej jest kabel AV Standard , a w wersji droższej jest kabel HD-AV(który umożliwia wyświetlanie obrazu w wysokiej rozdziałce) NIE WPROWADZAJCIE LUDZI W BŁĄD !!!! A po za tym to i tak bardziej się opłaca wersje droższą ;) bo nie trzeba dokupywać karty pamięci , gry sie doczytują szybciej jak jest dysk i ten pad bezprzewodowy :D Ja mam w planach wersje DELUXE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crichton Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 A czy przez kabel HDAV bedzie mozna X360 podlaczyc do normalnego TV ? Nie HDTV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Raczej nie. Jeżeli masz zwykły TV który ma tylko czincze i euro to nie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Nawet jak tv posiada wejście komponent to nie gwarantuje to, że przetwarza obraz w HD, na polskim rynku jest kilka takich modeli. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 ....eee czyli drozsza wersje konsoli mozna podpiac tylko pod hdtv? ;o na normalnym tv czy lcd sie nie pogra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Sadze ze sie bedzie dało podpiąc w koncu jakby sie niedało to kase by stracili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...