Gość gladiac Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Sulaco tu sie z toba zgadzam bo nie bylo jeszcze konsoli gdie niektore gry nigdy nie pownny byly wychodzic ze wzgledu chociazby na tragiczna grafe jak i wartosc merytoryczna :) co do COD2 to od pierwszych screenow zapodanych na necie padaly komentarze ze "nie pasuja do nowej generacji" , dopiero sporo pozniej nowe filmiki pokazaly troche lepszy obraz ze strony graficznej tej gry ,jednak i tak mam do niej wiele zastrzezen , na szczescie akurat CoD1 jak i 2 mam gdzies i ta gra moze dla mnie nie istniec ,szkoda byloby tylko gdyby zle zareklamowala 360kie ,a moze wina lezy wylacznie po stronie programistow ktorzy dopiero zaczeli wglebiac sie z mozliwosci nowej konsoli ,bo niekrywajmy ze developerzy maja dev kity dopiero jakis czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 olac screeny, wazne sa gry. pg3 dla mnie wystarcza zeby kupic nowa platforme.. BTW Gladiac kolekcjonujesz stare maszyny? Ja mam takieo hobby, szukam saturna za ktorego daje amige 1200:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) sam już zbieram kase na nową 360 tke, poczekam sobie miej wiecej do stycznia i wtedy zakupie, mam nadzieję że pierwsze wersje nie będą skopane ( wadliwe ) i może zrobią zestaw z przynajmniej jedną grą :) ciekawe jak szybko ceny gier spadną i pojawią się na allegro w atrakcyjnych cenach? nie wiecie też czy w zestawie do tego bezprzewodowego pada bedzie ładowarka? Edytowane 6 Listopada 2005 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) BTW Gladiac kolekcjonujesz stare maszyny? Ja mam takieo hobby, szukam saturna za ktorego daje amige 1200:) niestety saturna sprzedalem w 1997 roku czego bardzo zaluje ,bo tez mi go brakuje do kolekcji, amigi 1200 nie potrzebuja wystarczy mi a600 :) oto kilka "skasowanych" projektow nowego xboxa :) Edytowane 6 Listopada 2005 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) I dobrze, że to "skasowane" projekty, bo jak "wybraniec" nie jest najlepszy (zły też nie, żeby ktoś nie powiedział, że się czepiam), to tamte projekty są/były zrypane. P.S. Jak sprawa wygląda z NFS:MW prównując ją na wszystkich platformach, a zwłaszcza X360, a PC. Chce mieć jakieś argumenty by łatwo zatkać kumpla, który chwali sobie, ze gra na PCcie. Edytowane 6 Listopada 2005 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 jak gra jak premiery jeszcze nie bylo !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Cytuje jeden z nowych newsow o kompatybilnosci wstecznej na 360kie "" Wszystkie gry Microsoft Games Studios będą kompatybilne wstecz i będzie można je uruchamiać na Xboxie360. Na kompletną listę tytułów przyjdzie nam jednak jeszcze chwilkę poczekać. Możliwość grania w starsze tytuły gwarantuje tutaj umowa, jaką podpisał Microsoft z Nvidią, która to firma dostarczyła odpowiednią technologię, dzięki której gry mogą działać na karcie graficznej firmy ATI. Odpowiedni sterownik będzie można za darmo zassać za pośrednictwem Xbox Live! Oczywiście w założeniu, że nasz Xbox360 posiada w zestawie dysk twardy. Najlepsze w tym wszystkim jest jednak to, że najprawdopodobniej, jeśli prace pójdą pomyślnie, będzie można zgrać sejwy ze starego Xboxika na nowego za pomocą kabelka sieciowego. Punkt dla Microsoftu, na PS3 nie będzie to możliwe. W dalszym ciągu dużo się mówi o tym, że dzięki dużej mocy nowej konsoli, starsze gry uruchamiane na tym sprzęcie będą wyglądać lepiej niż na poprzedniej platformie. Jednak jak na razie wiemy tylko, że taki zabieg na pewno został użyty przy okazji dostosowywania do X360 obydwóch części Halo. Co do reszty gier chwilowo nie ma pewności. "" Jak widac jest coraz lepiej i Microsoft wyraznie daje do zrozumienia ze bardzo zalezy mu na "wszystkich " klientach i tych ktorzy kupia nowa konsole tylko dla nowych gier jak i tych ktorzy beda chcieli pograc w tytuly z poprzedniego xboxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 żeby się tylko ekran powitalny xbox 360 przy uruchamianiu nie zawiesił :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 @ sulaco rozdzialka nie ma nic wspolnego z jakascia - przynajmniej bezposrednio możesz mi to wyjaśnić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Najlepsze w tym wszystkim jest jednak to, że najprawdopodobniej, jeśli prace pójdą pomyślnie, będzie można zgrać sejwy ze starego Xboxika na nowego za pomocą kabelka sieciowego. Punkt dla Microsoftu, na PS3 nie będzie to możliwe. Niejest to możliwe, bo po co się bawić z kabelkiem sieciowym, skoro wystarczy przełożyć starą memorkę do nowej konsoli, chyba że wiesz coś, czego ja nie wiem, to pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 :lol2: :lol2: :lol2: tego nawet nie trzeba komentować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 co w tym śmiesznego? już w starym xboxie zdazały się takie błędy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 bo Japonczycy jeszcze nie wiedza ze shushi sie nie wklada do 360 ki ;) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) \ gladiac prototypy w akcji :-| Edytowane 7 Listopada 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 nie pamientam czy ktos juz wstawial to zdjecie?? wiec jak by co ,to jest.......zasilacz a'la grzejnik pod nogi ,albo podgrzewacz do kawy :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 pewnie jakiś nowy model farelki, żeby w mroźne wieczory grać na ulubionym nowym xboxie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Niejest to możliwe, bo po co się bawić z kabelkiem sieciowym, skoro wystarczy przełożyć starą memorkę do nowej konsoli, chyba że wiesz coś, czego ja nie wiem, to pisz. Zrob to, majac save'y na HDD ;) Wielu Xboxowcow, ktorych znam, nawet nie widzialo memorki do tej konsoli na oczy. Bo i po co, skoro jest caly HDD do dyspozycji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 costi ,a dużo osób trzyma saevy w ps2 na hdd?? Niewiem, więc się nie wypowiadam, ale jak raczej bym nie trzymał. co w tym śmiesznego? już w starym xboxie zdazały się takie błędy Czyli x, to jednak komp z windą (zgaduje :lol: ) podrasowany do grania :lol2: Powtórze coś jeszcze raz, nabijałem się z obudowy od x360, ale jak widze te prototypy, to dupe mi z żalu ściska, niedziwie się że właśnie tą wybrali (jakby mi kto takie kupki sadził, to sam bym wybrał dokładnie ten sam model, choć był jeszcze jeden niezły, bo podobny :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 nie pamientam czy ktos juz wstawial to zdjecie?? wiec jak by co ,to jest.......zasilacz a'la grzejnik pod nogi ,albo podgrzewacz do kawy :) :) Hmm tylko dlaczego ten "zasilacz" jest podlaczony do usb?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 costi ,a dużo osób trzyma saevy w ps2 na hdd?? Niewiem, więc się nie wypowiadam, ale jak raczej bym nie trzymał. Czyli x, to jednak komp z windą (zgaduje :lol: ) podrasowany do grania :lol2: Znasz jakikolwiek sprzet komputerowy ktory nie generuje bledow? Ja nie znam.. kazda konsola od czasu do czasu zaliczyla mi zwieche.. psx/dc/xbox, urzadzenia przenosne tez.. palm, ppc...To nornalne jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Znasz jakikolwiek sprzet komputerowy ktory nie generuje bledow? Ja nie znam.. kazda konsola od czasu do czasu zaliczyla mi zwieche.. psx/dc/xbox, urzadzenia przenosne tez.. palm, ppc...To nornalne jest. pewnie, że normalne, mi osobiscie xbox nigdy się nie zawiesił ale czytalem że były takie przypadki. tak samo jest ze wszystkim, telefony, a nawet zegarki napakowane elektroniką potrafią się zawiesić :lol: nie ma rzeczy idealnych ( a szkoda ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 costi ,a dużo osób trzyma saevy w ps2 na hdd?? Niewiem, więc się nie wypowiadam, ale jak raczej bym nie trzymał. Nie za wiele, bo... nie da rady tego zrobic. A przynajmniej nie bezposrednio - mozna kopiowac dane z memorki na HDD i w druga strone za pomoca PS2OS (notabene aplikacji homebrew). W Xboxie mozna normalnie save'owac na HDD - gry widza go jako karte pamieci o ogromnej ilosci blokow. Z tej przyczyny memorka w tej konsoli jest po prostu zbedna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 @ costi Chyba źle zrozumiałeś Xaona (chyba że to ja coś źle kumam :unsure: ). Xaon w swoim poście napisał, że "Nie jest to możliwe, bo po co się bawić z kabelkiem sieciowym, skoro wystarczy przełożyć starą memorkę do nowej konsoli (...)" i chodziło mu o sprawę że czegoś takiego (połączenia kablem) nie można/trzeba zrobić na PS3 bo na PS3 wystarczy przełożyć memorkę z PS2 z sejwami z gier z PS2 i nie trzeba się bawić w zgrywanie sejwów z HDD jak w przypadku Xboxa. Nie chodziło mu o to że na Xboxie można przełożyć memorkę tylko że właśnie na PS2 takie coś się zrobi. Ale jak coś źle zrozumiałem to sorry. A tak BTW to czy w PS3 w ogóle będzie port do podłączenia memorki ze starego PSa? Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Fakt, zle zrozumialem jego post. Moj blad. Chociaz autorowi oryginalnej wypowiedzi chyba chodzilo o to, ze wogole nie bedzie mozna zgrac save'ow z PS2 na PS3, nie ze nie bedzie mozna zrobic tego kablem (a to dlatego wlasnie, ze podobno memorka ma nie byc kompatybilna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Wstawiam cytat z newsa o tym jak mozna dostac nagrode za cos czego jeszcze nie mozna kupic :) ;) "Co roku, redaktorzy naczelni znanego magazynu Popular Science analizują tysiące nowych produktów i technologii szukając 100 ciekawych osiągnięć, które zasługują na uznanie i zaszczytne miano najbardziej przełomowych osiągnięć w swojej kategorii. "Nagrody The Best of What's New oddają honory produktom innowacyjnym, które odciskają piętno w naszym życiu codziennym i mają wpływ na naszą przyszłość" - powiedział Mark Jannot, redaktor naczelny Popular Science. W kategorii Home Entertainment zwycięzcą tegorocznej edycji została konsola do gier Xbox360 firmy Microsoft. Oto, dlaczego ta nagroda została przyznana właśnie temu produktowi: „Xbox360 jest pierwszą konsolą nowej generacji, nowy Xbox360 to nie tylko gry, to nowy styl życia. 360tka jest pierwszym urządzeniem posiadającym domowe centrum rozrywki Media Center, które współpracuje z PeCetową wersją Media Center w formacie HDTV, oraz daje darmową, dożywotnią subskrypcję usługi sieciowej Xbox Live!” " No nic tylko sie cieszyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Szczegolnie, z tej darmowej dozywotniej subskrypcji na Live'a :lol: Czyzby redaktorzy dostali do rak specjalna, "recenzencka" wersje? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Chociaz autorowi oryginalnej wypowiedzi chyba chodzilo o to, ze wogole nie bedzie mozna zgrac save'ow z PS2 na PS3, nie ze nie bedzie mozna zrobic tego kablem (a to dlatego wlasnie, ze podobno memorka ma nie byc kompatybilna).O tym, że memorka nie edzie kompatybilna, to niewiedziałem/zapomniałem (niepotrzebne skreślić) i wydawało mi się dziwne, że coś takiego wogóle nastąpi (wg mnie to był zawsze niezbędny element ps-a, ale podkreślam, że grałem tylko na psx i to w dodatku nie swoim). Dlatego myślałem, że bawienie się z dodatkowymi kablami i dyskami byłoby zbędne. Szczegolnie, z tej darmowej dozywotniej subskrypcji na Live'a :lol: Czyzby redaktorzy dostali do rak specjalna, "recenzencka" wersje? ;) Właśnie LOL, albo jakaś najbardziej okrojona wersja, albo niewiem co, bo nikt Ci nie da dostępu do np: neta, czy rozmów telefonicznych za darmola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Właśnie LOL, albo jakaś najbardziej okrojona wersja, albo niewiem co, bo nikt Ci nie da dostępu do np: neta, czy rozmów telefonicznych za darmola http://www.xbox.com/en-US/live/features/fr...ialweekends.htm Na weekendy mozna grac za darmo... A co dostepu do neta to wyjatkowo glupi komenatarz :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 o lol...rozwalił mnie ten ekran z errorem...przeciez ja tylko zartowalem z tym zawieszeniem systemu ... jaja normalnie jaja.Jeszcze na playstation takiego erroru nie widzialem (i nie zobacze?) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...