costi Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Mam propozycje pojdzmy w slady holendrow Link i zalozmy polski temat na forum Xbox.com Bedzie widac ze Polacy tez chca :D i sie interesuja Co wy na to?? Jak pomyslalem tak zrobilem Polska I bardzo prosze o aktywnosc. No nie Panowie pisza jakies amerykanske hamburgery a z Polskie wszyscy milcza :( OT: Rozwalil mnie ten tekst: Hello! zapominają o pisaniu Rachunek (ustawa; ogłaszać) on Będzie (wola) nie słuchają. Robi wy macie 360, są one dostępny w Polska (polski) jeszcze? Czym on to tlumaczyl? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) no tez sie smialem a pierwszej czesci do tej pory nie moge zrozumiec :D No ale napiszcie tam cos do diaska :D Edytowane 27 Listopada 2005 przez Cronosik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Zrób mały turtorial do rejestracji (albo napisz, jeśli rejestracja na forum = rejestracja na Xbox Live!). Coś niemoge tego wybadać (a niemam pół dnia na to :? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Zrób mały turtorial do rejestracji (albo napisz, jeśli rejestracja na forum = rejestracja na Xbox Live!). Coś niemoge tego wybadać (a niemam pół dnia na to :? ) Tak rejestracja do Live to to samo konto co do forum wiec zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 jestesci tragiczni naprawde...i mowie tu o posiadaczach konsol :? tu jakies oskarzenia, fan-boye PS3, fan-boye Xboxa..jezzuuuuuu..i to piszą pewnie stare dziady które studiują albo pracują... pierwsza kwestia..cena gier..nie wciskajcie kitów ze gry na konsole sa tanie!!! 160 zeta za nowosc (a i 200 czasami) to tanio?? bądzmy realistami..na PC kosztują nowosci 79-120zł... druga kwestia - grafika...jesli mamy naprawde DOBREGO KOMPA to grafa niestety/stety bedzie lepsza na PC lub porównywalna z Xboxem..co do screenów z NBA 06 z 360...jesli tak bedzie wygladala gra to bede sie przez tydzień biczował za kare..ale stawiam flaszke ze nie bedzie tak wygladala..na pewno są to tylko screeny aby wlasnie zachęcic ludzi..podrobione troszke w photoshopie itp. ktos zamiescil screena z PGR3 robionego z tv z komentem ze jesli to tak wyglada to w realu musi byc super..jakos ja tam nic nadzwyczajnego nie zauwazylem..dobra grafika ale nie aby srac w gacie z radosci :? sadze iz spora liczba osób po prostu nie moze pozwolic sobie na DOBREGO KOMPA i dlatego go jedzie, kupuje konsole, wychwala ją jak przewyzsza PC itp..co ja gadam jestem wręcz PEWIEN ze tak jest..napewno gadalibyście inaczej gdybyscie mieli kase na takiego 7800GT i konsolke...ja np. kupilem 2 miechy temu ps2 i jestem bardzo zadowolony..PS2 jest naprawde super, ale przez to komp nie poszedl w odstawke..to i to jest super i to i to ma swoje zalety i wady :) bawi mnie teraz np. przechodzenie Scooby Doo na PS2 (heheheheeheh...pisze to czlowiek co ma prawie 23 lata :) bajka z mojej mlodosci :) ), ale takze usiąde do Quake 4 na 7800GT.. dajcie sobie luz...gdybym bardzo chciał to bym mógl w styczniu miec tez 360..ale imho to bez sensu..nie widze sensu kupowania czegos co ma tydzien i nie wiadomo jakie będzie, jakie ma problemy itp..jak za rok juz nie beda gry wychodzily na PS2 to moze sie skusze na xklocka..ale narazie mowie pass.. podsumowując rozwiązaniem jest DOBRY PC i konsola..ale z powodu braku dobrego PC nie mozna slepo patrzec na konsole jakie one och i ach a PC jest bleeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) Ja wam napisze tak: Uwazacie ze MS robi te konsole na szydelku? Przeciez elementy pochodza od roznych producentow.. Zlozcie pare milionow komputerow. Kazdy po transporcie na tysiace kilometrow bedzie sprawny? Na pewno nie. luki2 jaka gruba kasa za tv? fajny samsung LE32R31S kosztuje ponizej 5K... Poza tym telewizor nie sluzy tylko do grania. 3 lata temu trzeba bylo tyle wydac za sensowny klasyczny telewizor 32". Wiec nie pieprz ze 5K za telewizor nowej generacj to jakas gruba kasa (chyba ze chodzisz do gimnazjum) PS. znajac Sony to polowa postow o awaryjnosci xboxa moze byc pisana przez wyszkolonych pracownikow firmy lub przez fanboyow takich jak luki2, ktorzy wierza w klamstwa SONY.... Gimnazjum?? Dobre sobie rozumiem, ze niektorzy musza sie dowartosciowac..rece opadaja. Co nie zmienia faktu, ze na samodzielny wydatek 5tys. zlotych nie bylo by mnie jeszcze stac ale to tak gwoli scislosci. I skoncz chrzanic o jakis fanboyach :mur: :mur: bo mnie rozsmieszasz. Jesli chodzi o to, to staram sie byc jedak obiektywny zdecydowanie bardziej niz Ty bo nie slinie sie na byle nowy sprzet na ktorego gry sa po 200-250zł :lol2:. Wiesz nie kazdy na wiesc o premierze pobiegl by do sklepu z wywieszonym jezorem po drodze wszystko i wszystkich tratujac. @PawelDK a jak mozna cos chwalic czego na oczy nie widziales?? :lol2: @costi chodzi o gry na klocka ktore wyjda za 3 lata no przeciez teraz gry wykrzystuja tylko 10% mocy konsoli :lol: :lol: . Ech naiwniacy. @Lazymodder a sami pisaliscie(osoby sliniace sie na x-a), ze ten to dopiero pokaze grafe na TV HD wiec dalej nie komentuje @lukk no wkoncu ktos powarzny ale nie warto niektorym osoba czegos tlumaczyc bo i tak swoje wiedza, gorzej niz dzieci EDIT>> Nie no panowie konsola sie wali kazdy to widzi a wy jszcze takie wierutne bzdury piszecie, ze macie gdzies awaryjnosc kosnoli. Ja juz nie mam slow pozatym gdzie mam trzymac te zasilki?? Na regale ze specjlanym chlodzeniem cieklym azotem chyba, ludzie litosci. Tak na marginiesie nie wiedzialem, ze tak duza konsola ma zasilke osobno przeciez to stare czasy pegaza sie przypominaja no i jeszce te palenie sie zasilacza az lezka w oku sie kreci :lol2: :lol2: Edytowane 27 Listopada 2005 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) jestesci tragiczni naprawde...i mowie tu o posiadaczach konsol :? tu jakies oskarzenia, fan-boye PS3, fan-boye Xboxa..jezzuuuuuu..i to piszą pewnie stare dziady które studiują albo pracują... pierwsza kwestia..cena gier..nie wciskajcie kitów ze gry na konsole sa tanie!!! 160 zeta za nowosc (a i 200 czasami) to tanio?? bądzmy realistami..na PC kosztują nowosci 79-120zł... druga kwestia - grafika...jesli mamy naprawde DOBREGO KOMPA to grafa niestety/stety bedzie lepsza na PC lub porównywalna z Xboxem..co do screenów z NBA 06 z 360...jesli tak bedzie wygladala gra to bede sie przez tydzień biczował za kare..ale stawiam flaszke ze nie bedzie tak wygladala..na pewno są to tylko screeny aby wlasnie zachęcic ludzi..podrobione troszke w photoshopie itp. ktos zamiescil screena z PGR3 robionego z tv z komentem ze jesli to tak wyglada to w realu musi byc super..jakos ja tam nic nadzwyczajnego nie zauwazylem..dobra grafika ale nie aby srac w gacie z radosci :? sadze iz spora liczba osób po prostu nie moze pozwolic sobie na DOBREGO KOMPA i dlatego go jedzie, kupuje konsole, wychwala ją jak przewyzsza PC itp..co ja gadam jestem wręcz PEWIEN ze tak jest..napewno gadalibyście inaczej gdybyscie mieli kase na takiego 7800GT i konsolke...ja np. kupilem 2 miechy temu ps2 i jestem bardzo zadowolony..PS2 jest naprawde super, ale przez to komp nie poszedl w odstawke..to i to jest super i to i to ma swoje zalety i wady :) bawi mnie teraz np. przechodzenie Scooby Doo na PS2 (heheheheeheh...pisze to czlowiek co ma prawie 23 lata :) bajka z mojej mlodosci :) ), ale takze usiąde do Quake 4 na 7800GT.. dajcie sobie luz...gdybym bardzo chciał to bym mógl w styczniu miec tez 360..ale imho to bez sensu..nie widze sensu kupowania czegos co ma tydzien i nie wiadomo jakie będzie, jakie ma problemy itp..jak za rok juz nie beda gry wychodzily na PS2 to moze sie skusze na xklocka..ale narazie mowie pass.. podsumowując rozwiązaniem jest DOBRY PC i konsola..ale z powodu braku dobrego PC nie mozna slepo patrzec na konsole jakie one och i ach a PC jest bleeeeee wiesz co ja akurat moge sobie zlozyc bardzo wypasionego kompa nawet i 2x7800 gtx w sli ale po co???????, tak naprawde nie mam w co grac na kompie!!!!! pare tytulow jak quake4 ,fear a co potem?? moze Oblivion ,ale czy naprawde dla kilku gier mam tak modernizowac pc??? wole miec takiego jakiego mam i czasem cos dolozyc a inwestowac w nowe konsole i gry na nie, owszem gry beda drogie ale chyba beda tego warte, bo na nowe tytuly wydawcy daja kupe kasy wiec nie bedziemy dostawac byle czego,kompa powinno sie miec dla niektorych tytulow i dla netu ale konsole to juz inna bajka :) ,zero konfiguracji ,ustawien ,wszyscy maja to samo i sprawiedliwie, a jak taki 360 sie zadomowi w na rynku to dojda nowe mozliwosci :) (wiecie o czym mowie) , kompy sa o tyle fajne ze zmuszaja do pewnej wiedzy ktora trzeba nabyc aby sobie radzic samemu,konsole to czysta bezstresowa rozrywka,nawet jesli gry kosztuja 2 razy mniej na pc niz np360 to i tak aby grac w gry ktore nadejda nalezy zmodernizowac kompa co odbije sie bardzo na finansach wiec wydatki i tak zostana takie same duze i na pc i na nowa generacje konsol,nie zapominaj ze sa tez specjalne wydania gier w platynie i podobnych seriach na wszystkie konsole gdzie cena jest naprawde niska bo jesli np. taki fear starczy na iles dni grania za 100 zl to grand tourismo4 za 130 (pozniej nawet 70 ) czy forza motorsport da ci pograc pare miesiency :),oczywiscie chcesz taniej to musisz troche poczekac ale zapewne warto, reasumujac kazde rozwiazanie ma swoje zalety i wady ,powinno sie tylko wczesniej zrobic podsumowanie czego bedzie wiecej ps.tutaj nikt nie jedzie pc tylko odpowiada na teksty ze "moj pc ma lepsza grafikie niz wasz 360 " itp itd ,wiec poprostu odpowiada sie takim osobnika ktorzy zamiast wchodzic na topic dla pc wchodza na temat o konsolach nowej generacji tym bardziej ze wiekszasc z nich dlugo nie kupi sobie 360 ki bo kompy dostali na komunie albo z innej okazji a wydatek 1600 zl jest poza ich zasiegiem bo przeciez nie wmowia rodzica ze beda sie uczyc na konsoli hehe ,wiec zostalo im tylko zazdrosne ujadanie :) Edytowane 27 Listopada 2005 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 luki2 - mialem troche czasu i poczytalem troche o tej "awaryjnosci". na oficjalnym forum wypowiada sie coraz wiecej osob co graja godzinami i nie maja wogole problemow. niektorzy zostawili konsole na noc wlaczona i na nastepny dzien nadal dziala, dodatkowo pograli jeszcze kilka godz i wszystko ok. pewnie gdyby te osoba co maja problemy zastosowaly sie do instrukcji to by tych usterek bylo o wiele mniej. ja x360 nie wychwalam bo jej jeszcze nie mam. lukk - jesli cie stac na wydawanie caly czas kasy na kompa to prosze bardzo, droga otwarta. mnie juz znudzilo kupowanie coraz lepszego sprzetu. i tak za miesiac, 2 wyjdzie taka gra, ze ten sprzet bedzie za slaby. konsola z gra bedzie mnie kosztowale mniej niz 2 tys. za 2 tys nie kupie nawet 7800 gtx. no to o czym my tu gadamy. na samym poczatku nie bedzie widac znacznej roznicy w grafice ale to kwestia czasu. w 1 kwartale wychodza takie tytuly ktore pokaza co potrafia. pewnie pc dogoni x360 ale jakim kosztem - 2,3,4 tys zl ?? moj komp teraz bedzie sluzyl do pracy i troche do rozrywki ( kwestia czy bedzie w stanie gre pociagnac) a x360 tylko do zabawy. wg mnie to dobre rozwiazanie. jesli wg ciebie lepiej ladowac kase w pc to twoja decyzja i ja ja szanuje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @ gladiac - tak samo mozna powiedziec o konsolach jesli chodzi o gry..a co to wychodzi w miesiącu 10 hitów na konsole, a na PC jeden na rok?? nie przesadzajmy..owszem jest duzo dobrych gier na konsole ale są tez gnioty..tak jak na PC..wymienic ci ostanie niezle gierki na PC?? prosze bardzo: NFS: MW, FEAR, Quake 4 , BIA:EIB, CoD2, AoE3, B&W 2, Bet On Soldier, King Kong (rowniez na konsole), Gun (jw.), Seroius Sam 2, The Suffering 2 (na konsole takze)..wymieniać dalej?? mało ich?? nadal nie masz w co grac?? i nie mysl ze wychwalam PC..po rpostu i tu i tu jest "w miare" po równo gier.. owszem sa na konsole exclusivy i dlatego warto miec takze konsole (burnouty, ratchety, jaki itp)... @PawelDK - otóz stac mnie aby raz kupic konsole (jednorazowy wydatek) oraz aby modernizowac kompa (wielokrotny wydatek)..i nie przesadzaj ze trzeba kompa co 2 miechy wymianiac..zgadza sie sam teraz robie modernizacje, ale tylko dlatego ze sie wkopalem w AGP..teraz jak bede mial sprzet z podpisu to sadze iz naprawde na rok mi spoko starczy...no bo nie dokupie do 4GB ramu nie?? albo procka nie bede potzrebowal szybszego, 2700 starczy, a gry i tak korzystaja głownie teraz z grafy...najwyzej za rok doplace z 500zł i kupie gf 8700GT..nieprawdaż?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 NFS: MW XBOX, XBOX360 Quake4: XBOX 360 BIA:ED: XBOX COD2: XBOX, XBOX360 Serious Sam2: XBOX Te gry sa tez na konsole... W Oblivion bedzie se na pewno fajne gralo na 32" z dobrym dzwiekiem DD niz na pececie... Uwazam ze nie ma sensu wydawa 2K zetow na 2 gry rocznie na pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 luki2 napewno nie napisalem ze bez hdtv nexgenowej grafy sie nie zobaczy wiec nie przekrecaj... lukk_ NFS: MW jest na pc i konsolach Quake 4 jest na konsoli BIA:EIB jest na konsolach CoD2 jest na konsoli Serious Sam 2 jest na konsoli Gun jest na konsolach King Kong -||- The Suffering 2 -||- Bet On Soldier na pc ale chyba nie rewelacja jakas! Fear na pc ( bedzie na konsoli ) Black & White2 na pc . . . otóz stac mnie aby raz kupic konsole (jednorazowy wydatek) oraz aby modernizowac kompa (wielokrotny wydatek)..i nie przesadzaj ze trzeba kompa co 2 miechy wymianiac..zgadza sie sam teraz robie modernizacje, ale tylko dlatego ze sie wkopalem w AGP..teraz jak bede mial sprzet z podpisu to sadze iz naprawde na rok mi spoko starczy...no bo nie dokupie do 4GB ramu nie?? albo procka nie bede potzrebowal szybszego, 2700 starczy, a gry i tak korzystaja głownie teraz z grafy...najwyzej za rok doplace z 500zł i kupie gf 8700GT..nieprawdaż?? zebys sie nie zdziwil z tym ramem i procem ( windows vista ) do tego gry dzieki temu ze konsole maja pawer w postaci mocnyc cpu beda wypchane coraz lepsza fizyka i interakcja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 denerwuje mnie jak się porównuje konsole do pc. Co mnie to obchodzi co ona ma w środku, będe chwalić się przed kumplami? nie panowie już z tego wyrosłem. Ineresują mnie wyłącznie gry, gram dla własnej przyjemności. konsola daje mi takie tytuły jakich pc nawet z 8X SLI i najmocniejszą kartą by nie uciagnął, poprostu takich gier na pc nie ma. Dlatego kupuje sie konsole. Od 2 lat Gram tylko i wyłącznie na konsolkach, GC, PS2, Xbox, za te wszystkie konsole można mieć średnią karte grafiki :) Gry są droższe niz na pc, ale zawsze mozna kupić używane lub nowe ale dużo taniej na allegro. Na Gamecube kupowałem same używki w idealnym stanie i po sprzedaniu ich tracilem na grze max 20 zł. Dla mnie xbox 360 narazie nie istnieje, nie ma takich gier żeby mnie zainteresowaly, ale sytuacja moze się zmienić za miesiąc. najmocniejszy tytuł teraz to PGR3 widzialem tą gre u brata w lodnynie, w jednym z hipermarketów, grafika urywa beret, ci którzy patrzą i oceniają grafike tylko po filmikach i screnach są w błędzie. Ta gra wygląda naprawde lepiej niż wszystko cokolwiek wyszło. ale ja niecierpie seri PGR, już na xboxie odrzuciło mnie po kilku godzinach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 rockers to sprzedaj mi lub pokaż gdzie można kupić te trzy konsolki za 750zł bo po tyle są "średnie" karty graficzne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 PS2 400zetow, xbox 500, gacek 250.. 1150 zetow,, tyle co za sredno mocno juz karte x800XL lub 6800GT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) "sredno mocno" :lol: to jak w koncu srednią czy średnio mocną :lol: Edytowane 28 Listopada 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) luki2 napewno nie napisalem ze bez hdtv nexgenowej grafy sie nie zobaczy wiec nie przekrecaj... lukk_ NFS: MW jest na pc i konsolach Quake 4 jest na konsoli BIA:EIB jest na konsolach CoD2 jest na konsoli Serious Sam 2 jest na konsoli Gun jest na konsolach King Kong -||- The Suffering 2 -||- Bet On Soldier na pc ale chyba nie rewelacja jakas! Fear na pc ( bedzie na konsoli ) Black & White2 na pc . . . zebys sie nie zdziwil z tym ramem i procem ( windows vista ) do tego gry dzieki temu ze konsole maja pawer w postaci mocnyc cpu beda wypchane coraz lepsza fizyka i interakcja.... a na kiego grzyba mi windows Vista?? XP starczy...kto bedzie taki głupi i OD RAZU przejdzie na nowy OS?? napewno nie ja...pewnie dopiero z 2-3 lata po premierze..a wogole z tymi wymaganiami to tez pewnie przesada..XP tez mial niby wymagac potworów a nie kompów a po wyłączeniu bajerków śmiga ok quake 4 i ss2 jest na konsolke..a jak sobie wyobrazacie grac na padzie?? oczywiscie od razu bedzie odezwa ze mozna klawiaturke i myche(chociaz nie orietuje sie - do 360 tez juz są??)..ale sorry bez sensu grac na 32" TV z klawiaturka i mychą mając ekran tuz przed nosem :? a po drugie dziwni jestescie..napisalem w swoim poscie przy tych grach ze sa takze na konsole (gun itp)a Wam to chyba nie daje spokoju i jesczze musieliscie sami PODKREŚLIĆ ze te gry sa na konsole..paranoja :? te tytuly co wystepują rownież na PC jak i konsole dalem z powodu zarzutu ze na konsole jest w co grac a na PC juz nie..to jesli taki king kong, gun, BIA itp jest dla Was grywalny na konsole i są to fajne gry to dlaczego niby na PC jest dla Was juz odwrotie, i nie ma w co grac?? przeciez sa te ww. gry + exclusivy na pc (b&w2, aoe 3 itp)..i tak samo jest na konsole!! wspólne tytuły + exclusivy i kto tu jest ogólnie zaborczy?? macie mój głos ze są i dobre PC i konsole...to i to ma swoje słabe i dobre punkty..sam sie ciesze i z ps2 i z PC..ale nieeeeee..wy musicie na siłę udowodnić ze konsole a lepsze...bo tak jest tez pewnie trendy..ze konsole cudo, kompy syf...tak samo jak ATI cudo, NVIDIA syf (bo kiedys gdzies tam wypuściła FXy, a ATI moze nie zrobilo zadnego [ciach!]a??)..no ale widac teraz taka moda.. edit------ sorry za literówki i pominiete literki, ale chyba musze wymienic bateryjki w klawiaturze :? bo cos mi kiepsko działają klawisze...ochhhh..a propos..no i kolejny wydatek na PC :? musze kupic baterie..ehhh wredny PC..tylko by kase ode mnie wyciagał... :lol: :lol: :lol: Edytowane 28 Listopada 2005 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Nudy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) lukk ty nie rozumiesz o czym my piszemy. Chodzi o to ze w te gry w ktore grales na pc sa na konsole gdzie nie trzeba wydawac calej masy kasy. Na xboxie za 450zetow jest kingkong, i ss2.. a 450zetow to za malo na karte graficzna do peceta zeby w nie grac. Kapisz? W FPS bardzo fajnie sie gra padem i na 32" z dzwiekiem DD 5.1. Na pececie drazni mnie rowniez to ze nie ma dzwieku DD. Pad sie sprawdza swietnie.. i w 99 % grach domyslne ustawienie sterowania jest genialne.. na pececie pad... nigdy nie mialem cierpliwosci do jego ustawiania w danej grze. Przejdziesz na viste pare lat po premierze? Zaleze sie ze pol roku po premierze beda gry wymagajace visty. PS lukk Twoim problemem nie jest to ze majac sprzet z podpisu grac w te same gry co osoby na sprzecie za 450zetow? a teraz za 1600zetow czyli tyle co za twoja karte graf beda lepsze gry? Edytowane 28 Listopada 2005 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Lukk i podobni w tematach: my nie prowadzimy zadnej wojny co jest lepsze,tylko jetesmy na topicku o konsoli i o niej wlasnie gadamy,to podobni wam wchodza tutaj i nakrecaja tematy ze po co konsola??? itp, zrozumcie ze dla nas konsole sa byly i beda lepsze do grania bo sa do tego wyspecjalizowane i komp ma to przy okazji choc nie odbieram mu zadnych zaslug, bez sensu sa te wymiany slowne i porownania ze komp moze to i to ,tak jak by swiat sie mial zawalic bo ktos wydal na sama grafe 3 tys a inny gosc kupil konsole za 1600 i przez pare lat bedzie mial super grafikie i grywalnosc bez modernizacji tylko zakup gier go czeka,wiec moze skonczmy to juz , nie jestem konsolo maniacem ani pc maniacem gram w to co mi sie podoba i juz a ze wiecej gier jest na konsolach to beda to konsole. ps. co z tego ze jest taki NFS: mw na pc??? widzialem na topicach wersji pc ....ile macie klatek, ..jakie ustawienia..jakie stery...??? itp itd, po co mi to????? zalanczam na xboxie i gram ,i napewno lepiej sie gra na padie niz na klawie, i jeszcze gry fps ,zdziwilbys sie jak dobrze gra sie na padzie w HL2!! ,az sam sie zdziwilem :), a mysz i klawe do xboxa moge podlaczyc po 10 min modernizacji lub zamowic przez neta specjalne urzadzenie, a nowy xbox 360 ma juz zlancza usb specjalnie na urzadzenia peryferyjne jak mysz i klawa Edytowane 28 Listopada 2005 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) Wlasnie przegladam oficjalne forum xboxa. I dochodze do wniosku ze wiekszosc opini o zle dzialajacych xboxach to sciema albo ludzi od sony albo poprostu przeciwnikow M$. A dlaczego... sami zobaczcie wszyscy co pisza ze im sie wiesza w swoich gamercard'ach nie maja zadnej gry wpisanej. Wniosek nie maja Xboxa wiec jak im sie moze wieszac :) Pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2005 przez Cronosik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 lukk - x360 ma porty usb. jakis koles juz testowal i udalo mu sie troche sprzetu podpiac i dzialal. byly w tym myszki i klawiatury od pc. wiec jak ktos nie moze sobie poradzic z padem zawsze ma alternatywe. ja za pierwszym razem jak zagralem na padzie w fps to klnalem jak glupi. jak mozna tym grac. dopiero pozniej nauczylem sie i gra pademw fps sprawiala mi ogromna radoche. i tak jak wiele osob tu mowilo. jeden woli wydawac pare tysiecy zl na sprzet by gry dobrze chodzily inny woli wydac 2 tys na konsole i miec problem sprzetu z glowy. pozostaje tylko radosc z grania. a nie co chwile modernizacja, podkrecanie na maxa. poptrzcie co tu osoby robia by ich procesor czy karta graficzna byla chlodna. a jezdzicie po x360. kilka wentyli , cz ytez chlodzenie wodne i inne bajery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 lukk - x360 ma porty usb. jakis koles juz testowal i udalo mu sie troche sprzetu podpiac i dzialal. byly w tym myszki i klawiatury od pc. wiec jak ktos nie moze sobie poradzic z padem zawsze ma alternatywe. ja za pierwszym razem jak zagralem na padzie w fps to klnalem jak glupi. jak mozna tym grac. dopiero pozniej nauczylem sie i gra pademw fps sprawiala mi ogromna radoche. i tak jak wiele osob tu mowilo. jeden woli wydawac pare tysiecy zl na sprzet by gry dobrze chodzily inny woli wydac 2 tys na konsole i miec problem sprzetu z glowy. pozostaje tylko radosc z grania. a nie co chwile modernizacja, podkrecanie na maxa. poptrzcie co tu osoby robia by ich procesor czy karta graficzna byla chlodna. a jezdzicie po x360. kilka wentyli , cz ytez chlodzenie wodne i inne bajery. tu musze sie nie zgodzic..wymyslamy wode, FC , 10 wentyli po to aby PODKRĘCIĆ sprzęt..ale normalny komp u przeciętnego kowalskiego chodzi ze zwyklym wentylem na procku i nic sie nie przegrzewa (oczywiscie iorąc pod uwage LOGICZNE zaplanowanie chodzenia..a nie wiatraczek 60mm 800rpm na a64 3000+ "zarzut" nie trafiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 lukk - x360 ma porty usb. jakis koles juz testowal i udalo mu sie troche sprzetu podpiac i dzialal. byly w tym myszki i klawiatury od pc. wiec jak ktos nie moze sobie poradzic z padem zawsze ma alternatywe. ja za pierwszym razem jak zagralem na padzie w fps to klnalem jak glupi. jak mozna tym grac. dopiero pozniej nauczylem sie i gra pademw fps sprawiala mi ogromna radoche. i tak jak wiele osob tu mowilo. jeden woli wydawac pare tysiecy zl na sprzet by gry dobrze chodzily inny woli wydac 2 tys na konsole i miec problem sprzetu z glowy. pozostaje tylko radosc z grania. a nie co chwile modernizacja, podkrecanie na maxa. poptrzcie co tu osoby robia by ich procesor czy karta graficzna byla chlodna. a jezdzicie po x360. kilka wentyli , cz ytez chlodzenie wodne i inne bajery. Pewnie, ze mozna sie przyzwyczaic ale nigdy w zyciu juz taiej precyzji nie osiagniesz. Pozatym jak gralem na ps2 na padzie to gra wydaje sie jakas taka prosta, ze gdybym tylko dorwal klawe+mysz to bym ja przeszedl z zamknietymi oczami. Co do chlodzenia czlowieku to juz sie staje powoli wrecz sportem podkrecanie procow, osiaganie jak najnizszych temperatur, wysokich stabilonosci itd. Sam sie w to w miare mozliwosci bawie bo widzisz same gry mi nie wystracza gdyz uwielbiam pogrzebac troche w bebechach komp wiec argumenty, ze to jest jakis minus sa kompletnie naciagane i wypowiadane przez was na sile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie juz w ten weekend wygladal moj pokoik :) Miejsce na przyjecie Xboxa juz czeka :) No jeszcze tylko musze TV wymienic ale to po nowym roku. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Powiem tyle, w fpsy nie gram, w populous (czy jakoś tak, giera na psx) fajnie się grało na padzie (strategia, jakby ktoś nie wiedział), a zaś niewyobrażam sobie grania w zręczniościówki, samochodówki itd. na klawie, jedynie pad (lub kierownica :D ), a pozatym konsole (choćby to był pegazus) na to "coś" w sobie, co powoduje że się lepiej gra, choćby nie było innych róznic poza obudową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ciekawe bo ja grajac na swojej ps2 procz irytacji nic nie czuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ciekawe bo ja grajac na swojej ps2 procz irytacji nic nie czuje. to po co wogole masz konsole? ktoś ci kazał na niej grać? moze to jakaś kara... zaśmiecasz tylko topik, cały czas prubujesz coś udowodnić. są tutaj ludzie co kochają konsole wiec to jest temat dla nich. Jezeli mnie coś denerwuje poprostu tego nie robie, gry są dla zabawy, dla mnie to pewien sposób zycia jedna z tych rzeczy co najlepiej lubie robić.. gram już 15 lat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 co wy na to ??? :) burnout revenge w ataku ;) na 360 kie, koniecznie powiekszyc ps. luki2 poprostu sprzedaj swoja ps2 bedziesz mial na wiecej ramu do kompa i mniej stresu,a nam zaoszczedzisz swoich malo wyszukanych opisow z przezyc podczas obcowania z konsola :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 (edytowane) ps. luki2 poprostu sprzedaj swoja ps2 bedziesz mial na wiecej ramu do kompa i mniej stresu,a nam zaoszczedzisz swoich malo wyszukanych opisow z przezyc podczas obcowania z konsola :) No kupilem ja na samym poczatku gdy wyszla wiec za duzo kasy bym teraz stracil. Poszla by za najwyzej 200-300zł. A co do screenow no niezle ale zadna tam rewelacja raczej nikogo nie powali bo niby co?? zreszta ciekawe jak bedzie wygladac giera w akcji bo wiesz 15-20fps mi sie nie usmiecha :D . Edytowane 28 Listopada 2005 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cronosik Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No kupilem ja na samym poczatku gdy wyszla wiec za duzo kasy bym teraz stracil. Poszla by za najwyzej 200-300zł. I przez tyle lat ja trzymasz?? To Ty jakis masochista jestes. Tak Cie ona irytuje a ciagle grasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...