Gość Masta_KKIILLAA!! Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Masta_KKIILLAA!! Gears of War nie wychodzi czasem 02/02/06??. ... a no moze!!???? ... w kazdym razie ..... niedlugo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 No i mamy pierwszy wynalazek do chłodzenia zasilacza. Only 20$ :-P A tu zainteresowanie nwoym Xboxem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 a ze niby to ustrojstwo ma jakies wiatraczki w sobie?:> bo cos mi sie wydaje ze to zwykla podstawka jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 watpliwa ta pomoc w odprowadzaniu ciepla .. moze gdyby to bylo zrobione z aluminium albo innego metalu mogloby dzialac jak duzy radiator.. a druga fota cos mi sie wydaje ze w tych reklamowkach ktore trzymaja w lewych rekach juz maja nowe xboxy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Ta podstawa jest z wiatraczkiem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 a ze niby to ustrojstwo ma jakies wiatraczki w sobie?:> bo cos mi sie wydaje ze to zwykla podstawka jest. Tak. Ma wiatraczki pod spodem. Podać linka do sklepu zagranicznego? :) Tylko 20 dolców. B) Lazymodder Wiesz. Mnie to nie dziwi. W końcu japońce wolą swoje a nie Bila. :wink: PS. Widziałem ten filmik MGS4 w wysokiej jakości i myślałem, że to poprostu kolejny render. Ale po wczorajszym techdemku z tematu PS3 zmieniłem zdanie. Xbox360 ma świetną grafikę ale podobną do pecetowej. A to co pokazali z MGS4 na PS3 poprostu mnie zadziwiło. :rolleyes: Myślę, że warto czekać! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 przesadzacie z tym grzaniem. moja konsola chodzi po kilka godzin dziennie i nie mialem do tej pory wogole z nia problemow. zasilacz upchalem w biurko. mimo ze cyrkulacji powietrza tam praktycznie nie ma zasilacz sie nie przegrzewa. jest cieply ale zasilacze od inncyh urzadzen maja podobna temperature. jesli chodzi o konsole to postawilem ja przy scianie i zmierzylem tem wydmuchiwanego powietrza. wyszlo 48 st C. Wg mnie nie jest to duzo. Xbox 1 mial temp kolo 60 st C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 Mam pytanie, moze glupie ale nie znam sie zbytnio na konsolach :D Idzie to pod monitor podlaczyc ? Bo mam ochote sobie kupic, a niestety nie mam HDTV ... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 pewnie ze idzie. trzeba dokupic tylko kabel vga do konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crichton Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 A tu rozdzielczosci jakie mozna uzyskac przez ten kabelek: * 640 x 480 * 848 x 480 * 1024 x 768 * 1280 x 720 (equivalent to 720p) * 1280 x 768 * 1280 x 1024 * 1360 x 768 z xbox.com Przy okazji jeszcze pytanie, czy komus z posiadaczy X360 udalo sie otworzyc na konsoli pliki WMV HD? Gdzies czytalem, ze 360tka miala obslugiwac WMV w HD. Niestety u mnie gdy nagralem plytke z kilkoma klipami w WMVHD konsola ich nie rozpoznala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 z plytki nie odpalisz. najlepiej przez jakies urzadzenie usb ( pendrive) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 to jak jest z tymi rozdzielczosciami? Mozna sobie odpalic konsole w 1280x1024 i gry beda w akiej chodzily? Bez pasow na dole i gorze? Czy to bedzie tylko rozdzielczosc dashbordu a gry beda w 1280x720? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2005 ja nie wiem. niestety nie moge sprawdzic narazie bo nigdzie nie moge zamowic kabla vga. istna paranoja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 a probowal ktos z was z nowym xem odpalic divixa z polskimi napisami ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Wlasnie patrze po allegro i te gnoje rzadaja za PREMIUM 2 patole ! To jak 4 pln za chleb w czasie powodzi. Poczekamy az spadnie do rozsadnych 1000pln (jak cena za srednia karte graf. ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Kaeres to sobie troche poczekasz. tak z minimum 2 lata zanim premium bedzie kosztowal 1 tys. ja widzialem na allegro premium za 2 tys zl z gra co jest cena bardzo dobra. aha jak spadnie do tego 1 tys to chcialbym zobaczyc jak kupic ta srednia karte graf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Kaeres to sobie troche poczekasz. tak z minimum 2 lata zanim premium bedzie kosztowal 1 tys. ja widzialem na allegro premium za 2 tys zl z gra co jest cena bardzo dobra. aha jak spadnie do tego 1 tys to chcialbym zobaczyc jak kupic ta srednia karte graf Do tauzena spadnie za 2 lata to pewne. Wtedy dopiero zamierzam kupic ta konsolke (badz PS3). A teraz kolesie kupuja je za 1600PLN i wala 400PLN nabity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Dla mnie to norma. Nie każdy ma ochote walić do niemiec np. za konsolką. A drugie to nie każdy ma możliwość a w Polszy nie kupisz legalnie! Core ma nawet niezłą cenę. 1300zł (100zł przebitki ;)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuru87 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) A wszystko to z pogoni za kasą (oczywiste).O matko... To ty jeszcze nie zauważyłeś, że wszystko nie tylko konsole kręcą się wokół kasy? Według mnie ten zarzut bezpodstawny... Edytowane 13 Grudnia 2005 przez kuru87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 To nie zarzut tylko jeden z podstawowych czynników, przez który pierwsza wersja wyszła niezbyt dopracowana i stwarzająca problemy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ktos chcial kabel VGA...czy mialem zwidy ? http://www.swiatgier.alpha.pl/?n=31315 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ktos chcial kabel VGA...czy mialem zwidy ? http://www.swiatgier.alpha.pl/?n=31315 o w morde ladnie sobie licza za ten kabel:) musi jakis audiofilski byc:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 w de kosztuje 30 euro ale co zrobic ..jak ludzik chce kupic to nie ma wyboru przy cenie gierek na te konsolke to i tak dobra cena :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) http://gekon.qs.pl/ :) nie no 2k za x360.. polecam sprzedawcy dobrych lowow (cieci?) omg jak tu ostatnio (na gekona) patrzalem to kosztowal xbox (deluxe) 1600 a core 1300.... ciekawe cale 2 tygodnie cale 400 zl ... Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 A gdzie dostaniesz taniej... Za tyle za ile idą, za tyle sprzedają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Dokladnie... za mala podaz, za duzy popyt i ceny leca w gore. Jak beda juz regularne dostawy i rynek sie troszke nasyci (czytaj: najwieksi zapalency juz kupia), to wtedy bedzie mozna oczekiwac spadku cen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ciekawa stronka! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Radiator z CPU jest całkiem spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) IamWeasel i Przemol^N - wyjasnijcie to sobie prosze miedzy soba. Nie ma sensu zasmiecac topicu. Posty usuniete. Edytowane 14 Grudnia 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...