costi Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Zgaduje, ze do najblizszego oddzialu M$, uznajacego istnienie tej konsoli. Niemcy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Ja mialem karte graficzna z stanow na ogolno swiatowej gwarancji, jak padla wlozylem w paczke na stronie producenta wypelnilem formularz, wyslalem za miecha wrocila nowa sztuka............... wiec z x360 chyba podobnie Edytowane 3 Maja 2006 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Alone in the Dark XBOX360, PS3, PC :D All content in this trailer is taken from real game footage Trailer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 http://xboxyde.com/index_en.html sa nowe filmy i screeny z Assassin's Creed - to moze byc swietne Star Trek Legacy - wreszcie nowy trek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 http://xboxyde.com/index_en.html sa nowe filmy i screeny z Assassin's Creed - to moze byc swietne Star Trek Legacy - wreszcie nowy trek:) hehehe, widze tutaj kogos o podobnych zainteresowaniach.... :):):):) Również czekam na tego treka, tylko na PC bo to jednak strategia......;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 http://media.xbox360.ign.com/media/747/747892/vids_1.html nowe filmy z test drive... ma ktos moze membersa tam i podzieli sie plikami w lepszej jakosci ?;) leborg ja wlasnie pije kawe poranna z kubka z logiem enterprise :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Sonic The Hedgehog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Kurcze - moze jakis dziwny jestem, ale Sonic nigdy mnie jakos nie krecil. Nie moglem sie do niego zmusic... A lepsze screeny widzialem w ktorym PS2M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Alan Wake Being Published By Microsoft, 360 Exclusive? According to a post on the TXB forums, Alan Wake is now an XBox630 exclusive, and it is also being published by MS themselves. This, of course, should be taken with a grain of salt, but we have also checked with our resident MS employee, and he has told us that this is indeed true. Stay tuned! Next Call Of Duty Game Skipping PC In an Activision conference call today, chairman and CEO Bobby Kotick specifically noted that the next Call of Duty game, which is due to hit stores in Q4 2006, is "not a PC product, it's a console product and it's all next-gen." This is not as bad as it seems though. The game will likely be a spin-off from the CoDgames and not Call Of Duty 3. This also means the game will not be developer by Infinity Ward. Edytowane 5 Maja 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Dzisiaj znowu ogromna ilosc zapowiedzi gier.. bedzie ich az za duzo chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Jak tak patrze na zapowiedzi nowych gier na X360 to powoli zaczynam myslec o kupnie konsolki :D. Na razie jest to tylko mysl, ale kto wie moze za pare miesiecy przesiade sie na x-klocka. Nie stac mnie na zmiane kompa co rok by pograc sobie komfortowo, a konsolka na 2-3 lata wystarczy i nie ma potrzeby inwestowac w nia co jakis czas tak jak w PC'ta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Jak tak patrze na zapowiedzi nowych gier na X360 to powoli zaczynam myslec o kupnie konsolki :D. Na razie jest to tylko mysl, ale kto wie moze za pare miesiecy przesiade sie na x-klocka. Nie stac mnie na zmiane kompa co rok by pograc sobie komfortowo, a konsolka na 2-3 lata wystarczy i nie ma potrzeby inwestowac w nia co jakis czas tak jak w PC'ta. Zywot konsoli to przecietnie 6-7 lat ;) Choc Bill Gates zmienil to wypuszczeniem nowego Xa w 4 lata od premiery poprzedniego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Zywot konsoli to przecietnie 6-7 lat ;) Choc Bill Gates zmienil to wypuszczeniem nowego Xa w 4 lata od premiery poprzedniego...Oczywiscie im dluzsza zywotnosc konsol tym lepiej ;) Jak bedzie wynosic 6-7 lat to juz w ogole super by bylo. Poza tym jak patrze na nowe gry wydawane na PC'ta, ktorych zdecydowana wiekszosc to crap'y to mi sie odechciewa inwestowac w nowego kompa. Nowy TR:L na X360 wyglada tak jak wersja na PC'ta tylko do kompa trzeba kupic karte graficzna wartosci konsoli by moc sie cieszyc trybem next gen i taka jakoscia obrazu jak na konsoli, o GRAW juz nie wspomne. Takich przykladow w przyszlosci pewnie bedzie jeszcze duzo. Ja chce grac komfortowo nie martwiac sie o wymagania gry itp., a PC'et niestety mi tego nie zapewni. PS. I jestem nawet w stanie przebolec fakt, ze do gier FPP bede musial uzywac pada :D Edytowane 5 Maja 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 PS. I jestem nawet w stanie przebolec fakt, ze do gier FPP bede musial uzywac pada :D Przyzwyczaisz sie szybciej niz Ci sie wydaje - a potem myszka nie bedzie Ci sie chcialo grac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Przyzwyczaisz sie szybciej niz Ci sie wydaje - a potem myszka nie bedzie Ci sie chcialo grac ;)Dokładnie, niedawno grałem w medal of honor na starym poczciwym szaraczku i cieżko mi teraz troszczke operowac myszkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Co do "czasu zycia" konsoli to naprawde chyba nie ma co sie martwic. Przypomnijcie sobie np. Doom3 na starego X'a. Wygladal niewiele gorzej (rozdzielczosc i troszke krotsze level'e) niz na PC, tylko ze na X'ie napedzala go karta pokroju GF3, a na PC trzeba bylo miec karte pokroju GF6 zeby w niego uczciwie pograc. PC to ciagla inwestycja. Konsola to inwestycja na pare lat. Takze nie ma sie co bac ze za 2 - 3 lata juz sobie na konsoli nie pograsz. Ja tylko czekam z niecierpliwoscia kiedy jakies mody na X360 wyjda. Chyba tez w wakacje sobie sprawie nowego X'a, bo ciagla inwestycja w karty graficzne raczej sie mi nie usmiecha. :)) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) No wlasnie nie usmiecha mi sie co rok zmieniac grafe i inne komponenty w kompie. Zreszta patrzac na moj sprzet z podpisu mozna stwierdzic, ze do krezusow nie naleze :). Dzisiaj trzeba miec 7900GT by pograc komfortowo we wszystkie tytuly, a co za rok gdy wyjdzie taki Cell Factor ? Widzialem trailer tej gry i szczena mi opadla. A co do modow to pewnie niedlugo cos bedzie i zapewne wielu uzyszkodnikow on ucieszy :). EDIT Znalazlem info dotyczace polskiej produkcji na X360 :). Gra bedzie zatytulowana HELLION: THE MYSTERY OF INQUSITION. Strona oficjalna: http://www.hellion-game.com Edytowane 5 Maja 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 raczej ten helion wyglada jak kiepska lipa....................... nie wierze w temat.................... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Activision ma dla posiadaczy pecetów niezbyt miłą wiadomość. Otóż kolejna część serii Call Of Duty nie ukaże się na komputery osobiste, lecz wyłącznie na konsole następnej generacji. Potwierdził to Bobby Kotick, szef firmy. Ciekawostką jest to, że produkcją nowej gry nie zajmie się Infinity Ward, tylko Treyarch, który stworzył w zeszłym roku Big Red One, konsolową wersję CoD, co definitywnie zaprzepaszcza szansę na konwersję na PC. robi się ciekawie, widać że firmy widzą wiekszy zysk w konsolach i beda olewać PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 raczej ten helion wyglada jak kiepska lipa....................... nie wierze w temat.................... Ja sie pocieszam, ze to tylko "first look", bo poki co gra wyglada porazkowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 macie jakis link do trailera COD3 ??? ponoc wymiata............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 http://media.ps3.ign.com/media/801/801848/vids_1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) >>> przypuszczalna lista gier, które mają być zaprezentowane na E3 * Microsoft Forza 2 Fable 2 * Bungie Project Too Human Mass Effect Crackdown Viva Pinata * 2K Games Bioshock The Darkness NBA 2k7 NHL 2k7 College Hoops 2k7 * Atari Test Drive Unlimited Alone in the Dark Capcom Dead Rising Lost Planet * Buena Vista Lumines Xbox Live Arcadebr> Turok * Codmasters Colin McRae 2007 Overlord * D3 Dark Sector * EA Games Army of Two Superman Madden 07 NCAA Football 07 NBA Live 07 Tiger Woods 07 Medal of Honor Airborne * Eidos Battlestations: Midway Hitman: Blood Money * LucasArts Indiana Jones Project Lego Star Wars II: Original Trilogy * Midway Stranglehold The Wheelman * Namco Bandai Mobile Ops: The One Year War * Sega Sega REVO Rally Sonic the Hedgehog Phantasy Star Universe * Tecmo Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball 2 * THQ Moto GP '06 Saint's Row WWE Smackdown Vs. Raw 2007 * Ubisoft Brothers in Arms 3 Rainbow Six: Vegas Splinter Cell: Double Agent * Vivendi F.E.A.R. * Webzen Huxley All Points Bulletin jak widać brakuje parę tytułów np Gears of War, które na bank ma być zaprezentowane trochę szerzej niż zwykle Edytowane 7 Maja 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Blue Dragon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Blue Dragon Slodkie. Jakies blizsze info na temat tej pozycji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Ta dziewuszka na screenach ma oczy jak dwa przyklejone kawalki papieru, szczegolnie na czwartym od gory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 a nie wydaje ci się, że twórcy wybrali taki styl grafiki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Namco Bandai Mobile Ops: The One Year War Gundam na X-a :blink: niby nic takiego, ale i tak jestem zdziwiony. Ta dziewuszka na screenach ma oczy jak dwa przyklejone kawalki papieru, szczegolnie na czwartym od gory. a nie wydaje ci się, że twórcy wybrali taki styl grafiki ??Typowo mangowy styl grafiki. Zapewne Japońska produkcja, a więc może być, hmm... inaczej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 X360 bedzie oficialnie w Polsce prawdopodobnie jeszcze przed PS3 (na krotko przed, ale jednak przed). Prawdopodobnie październik. Co za tym idzie? No np. W pełni przetłumaczony X-Box Live Potem to juz standardowo, nizsza cena, moze kilka lokalizacji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 X360 bedzie oficialnie w Polsce prawdopodobnie jeszcze przed PS3 (na krotko przed, ale jednak przed). Prawdopodobnie październik. Co za tym idzie? No np. W pełni przetłumaczony X-Box Live Potem to juz standardowo, nizsza cena, moze kilka lokalizacji ;) Wreszcie :D wreszcie :D To pewnie w październiku zastanowie się czy kupować tą konsole czy nie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...