Heat Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Troche dziwne pytanie : Jak sprawic by konsola znalazla drugiego bezprzewodowego pad'a ? :lol: Kumpel przyszedl ze swoim pad'em i konsola niestety go nie widzi :blink: W ogole czy jest mozliwe , ze np istnieja pady a'la master i slave ? :lol: I np. te pad'y bezprzewodowe , ktore mamy do wersji premium dzialaja tylko z ta konsola? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Naciśnij przycisk Connect na konsoli włącz drugiego pada i na nim też naciśnij przycisk connect ;) (na konsoli ten przycisk jest obok gniazd na MC na na padzie jest koło złącza od przodu) Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ich bin lamus :oops: :lol: No nic , czlowiek cale zycie sie uczy ;) Pewnie mozna to wyczytac w manualu , no ale prosciej przeciez na boardzie zadac pytanie :lol: ;) Dzieki za odpowiedz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 np :cry: przeszedłem Saints Row (niecały tydzień) teraz wymienie SR na TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 No to odliczamy panowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 widać, że padniecia xboxów 360 są na porzadku dziennym. Nie ma znaczenia z jakiej produkcji jest konsola, padniecia mogą wystapić nawet po kilkunastu miesiącach. Microsoft zabezpieczył swoją konsole narazie najlepiej - wadliwość konsol zniechęca do przeróbki :) kiedy oni zamierzają wprowadzić poprawioną wersje? podaje kilka linków poczytajcie. http://www.psxextreme.info/index.php?showt...37013&st=40 http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?t=5635 http://forum.xbox-scene.pl/index.php?showtopic=7172 http://forum.xbox-scene.pl/index.php?showtopic=6334 http://forum.xbox-scene.pl/index.php?showtopic=5508 http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?t=5664 Ponoć głowną przyczyną jest temperatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Odpowiedz mi jedno, ilość padniętych konsol sięga około ilu procent? Konkretne liczby. I napisz, czy ktokolwiek miał problemy z realizacją gwarancji. Na początku czepianie się tego było jeszcze zabawne, ale teraz coraz bardziej drażniące >_>. Wiem co zapewne odpiszesz, iż nie czytałem tych linków. Nieczytałem, gdyż obawiam się, że przypomną mi się wszystkie opowiania kumpla "fiaty się zawsze psują! Wnuczka koleżanki córki kuzynki babci mego kolegi miała fiata i jej sprzęgło padło zanim przejechała 300km"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Odpowiedz mi jedno, ilość padniętych konsol sięga około ilu procent? Konkretne liczby. I napisz, czy ktokolwiek miał problemy z realizacją gwarancji. Na początku czepianie się tego było jeszcze zabawne, ale teraz coraz bardziej drażniące >_>. Wiem co zapewne odpiszesz, iż nie czytałem tych linków. Nieczytałem, gdyż obawiam się, że przypomną mi się wszystkie opowiania kumpla "fiaty się zawsze psują! Wnuczka koleżanki córki kuzynki babci mego kolegi miała fiata i jej sprzęgło padło zanim przejechała 300km"... nie wiem jaki jest procent. obserwuje tylko to co się dzieje na polskich forach poświeconych tej konsolce. Zadaj sobie pytanie ile jest posiadaczy xboxa 360 w Polsce? Teraz zadaj sobie jeszcze jedno pytanie, ile jest posiadaczy xboxa 360 którzy uczestniczą w forach? jeżeli to przemyślisz, wyjdzie ci spory procent padniecia konsol. Bo napewno duża część osób którym się sypneła konsola nawet nie pisali na forum. Co innego gdyby to było ps2. bo tych urzytkowników sa tysiace. Dużo osób ma problemy z realizaciją gwary, widzisz xbox 360 narazie nie jest oficjalnie w Polsce, duża część osób kupiła go za granicą. Pół biedy jeżeli są to Niemcy... ( Na wymiane konsoli czeka się około 5 tygodni) Wieksza część konsol na allegro, ma tylko rachunek zakupu z Niemiec, i aby zrealizować gware trzeba poprostu udać się do miejsca gdzie była zakupiona. Pomyśl też o tych co zmodują konsole, i tych co kupili xboxa prawie rok temu, gwara jest tylko na 12 miesięcy! 1500 zł to bardzo dużo pieniędzy :) Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 @rockers ja to widze raczej tak, że jak komus pada iks to wchodzi na forum i tam żali się i pyta co robić (dlatego tyle róznych wypowiedzi po necie krąży), a odsetek tych którzy w takich wypadkach nie korzystają z forum jest raczej mały więc IMO nie zgadzam sie z twoja teorią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 @rockers ja to widze raczej tak, że jak komus pada iks to wchodzi na forum i tam żali się i pyta co robić (dlatego tyle róznych wypowiedzi po necie krąży), a odsetek tych którzy w takich wypadkach nie korzystają z forum jest raczej mały więc IMO nie zgadzam sie z twoja teorią.Ale też część osób może wyjść z założenia że jak konsola się wiesza to coś z nią nie tak i nie będzie się pytać na forum bo co to da? Konsola mu ozdrowieje? Od razu wysyła na gwarancji. Tutaj jest ciężko określić ile osób rzeczywiście ma problem. Ale nie panikujmy. Już niedługo konsola zawita do nas oficjalnie a wtedy w razie ewentualnych problemów konsolka jedzie do serwisu u nas (jeśli była u nas zakupiona, już po premierze) i kolesie mają chyba 14 dni roboczych na naprawę. To szybciej niż miech jakby nie patrzeć. No i mniejszy stres bo konsola nie jedzie na wycieczkę za granicę tylko zostaje w kraju (mniejsze prawdopodobieństwo że się zgubi po drodze ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Widze, ze nikt tu nie wymienial padnietej konsoli chyba ;) Znajomemu (mieszka w Polsce) padla konsola kupiona na Allegro. Zadzwonil do pomocy technicznej Microsoftu w Wielkiej Brytani - mimo, ze konsola byla sprowadzona z Niemiec. Podal swoj login na XBox Live, opisal problem, dwa dni pozniej przyszla jakas naklejka DHL z podanymi numerami biur w Polsce, zadzwonil do DHLa, nakleil nalepke, tego samego dnia oddal konsole z nalepka na pudelku kurierowi, 4 dni pozniej mial telefon od kuriera z DHL ze jest przesylka, ale nikogo nie ma w domu i co tamten ma robic. Kumpel poprosil go o podrzucenie konsoli do niego do pracy - pracuje ~5 km od miejsca zamieszkania. 20 minut pozniej mial nowa konsole. Koniec historii. Od padniecia konsoli do wymiany na nowa uplynal tydzien. Ale jak ktos zamiast robic to, co ma napisane w karcie gwarancyjnej wchodzi na Forum i sie zali/robi z siebie sierote - rezultaty widac. Odsetek padajacych konsol moze byc sobie nawet 90% - ale z takim zalatwianiem sprawy przez MS - kogo to obchodzi? Aha - konsola byla wyslana do Niemiec (mimo, ze dzwonil do UK), nikt nie robil mu problemow w rodzaju "a gdzie pan to kupil", przyslali mu konsole nowke sztuke. 1500 to kupa kasy i MS o tym wie, wiec serwis ma porzadny. Z kolei drugi znajomy, juz w UK, od zakupu konsoli 2 tygodnie po premierze nie mial zadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 Ubisoft today created the surprise by announcing that YES Assassin's Creed will also be released on Xbox 360. What an incredible and earth shattering announcement! And we even get 2 images from the 360 version!Źródło: http://www.xboxyde.com/news_3416_en.html a jednak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 @rockers ja to widze raczej tak, że jak komus pada iks to wchodzi na forum i tam żali się i pyta co robić (dlatego tyle róznych wypowiedzi po necie krąży), a odsetek tych którzy w takich wypadkach nie korzystają z forum jest raczej mały więc IMO nie zgadzam sie z twoja teorią.Też sobie tak pomyślałem. @rockers - jeżeli naprawdę masz rację z problemami realizacji gwary na konsolę (mimo, iż sialala opisał inne przypadki), bądź co bądź, lecz z trzeciej ręki (jak dobrze pójdzie to z drugiej, nie mam na myśli używanej [czyt. nie fabrycznie nowej] tylko właśnie sprowadzana) to wiadomo, że mogą być jaja. Allegro mimo wszystko jest to jeden wielki internetowy bazar. A sprzęt z bazaru żadko ma wogóle gwarę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 bosko to wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 strasznie malo bylo mozgu w tej "glowie" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 http://www.xboxyde.com/news_3420_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) Grafika zapowiada się masakrycznie, ciekawe jak będzie z płynnością. Jeżeli gra będzie wyglądać tak jak na screenach i chodzić płynnie to kupuje x'a właśnie dla niej... jeżeli nie, to remont w pc'cie. BTW: Xbox360 chłodzony wodą. Edytowane 3 Września 2006 przez boroveeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (...) BTW: Xbox360 chłodzony wodą. stare :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) screny i komentarze z forzy motorsport 2. http://www.xboxonline.pl/newsy,forza_2___o...,4804,show.html Jeżeli to oficjalne skreny to jestem zawiedziony, najbardziej liczyłem własnie na ta gre! napewno nie zawiedzie pod względem grywalności, ale grafika mogła by być lepsza..... Ta gra była pisana tylko na xboxa 360, wiec nie ma tłumaczenia, że mieli za mało czasu czy nie mogli skupić się na własiwej platformie... Edytowane 5 Września 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 UPDATE Na oficjalnym forum Forza2 użytkownicy nie mogący się pogodzić z jakością grafiki na screenach przeprowadzili małe śledztwo - podobno po przeprowadzeniu pewnych operacji w programie Adobe Photoshop na jednym ze zdjęć ukazuje się roześmiania twarz Japończyka (zobacz). Cóż, czyżby wypuszczone wczoraj i po kilku godzinach usunięte na prośbę Microsoftu screeny miały okazać się żartem? Czy też może są to pobożne życzenia rozczarowanych fanów? Wszystko stanie się jasne jeszcze dzisiaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 screny i komentarze z forzy motorsport 2. http://www.xboxonline.pl/newsy,forza_2___o...,4804,show.html Jeżeli to oficjalne skreny to jestem zawiedziony, najbardziej liczyłem własnie na ta gre! napewno nie zawiedzie pod względem grywalności, ale grafika mogła by być lepsza..... Ta gra była pisana tylko na xboxa 360, wiec nie ma tłumaczenia, że mieli za mało czasu czy nie mogli skupić się na własiwej platformie... To nie sa oficjalne screeny wiec nie ma co ich komentowac. Dzisiaj maja byc oficjalne screeny. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 jendnak to są oficjalne skreny :cry: http://forums.forzamotorsport.net/forums/ tłumacza sie, że to wcezsna wersja gry i ma być poprawiona grafika. Coś czuje, że bedzie graficznie maga rozczarowanie, a tak liczyłem, że forza na next genie bedzie w każdym calu rewelacyjna............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Mnie tam ta grafika w zadnym wypadku nie odstrasza - w koncu ile czasu w grze spedza sie stojac na poboczu i przygladajac sie trawie, a ile pedzac 200 km/h? Wazne, ze po samochodach widac, ze poprawiono modele (te siatki sa masakryczne). A najwazniejsze - grywalnosc, prowadzenie samochodow - musi byc lepsze niz w wersji na XBoxa1 - fizyka, kolizje, zderzenia. To jest w tej grze wazniejsze niz grafika i zdzbelka trawy na poboczu. Ja czekam na sklepowa premiere TDU - jak mi podejdzie, to bede mial pierwszy powod do zakupu X360. Jak okaze sie, ze Piniata jest taka jaka mam nadzieje, ze bedzie - bedzie powod drugi. Trzecim, przesadzajacym powodem moze byc Forza. Czekam z nadzieja. Bo FPPy mnie w ogole nie podniecaja :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Z tego co wyczytałem na oficjalnym forum, zdjęcia pchodzą z wczesnej wersji nie są dodane wszystkie efekty( m.in. HDR i trawa 3D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 UPDATE Na oficjalnym forum Forza2 użytkownicy nie mogący się pogodzić z jakością grafiki na screenach przeprowadzili małe śledztwo - podobno po przeprowadzeniu pewnych operacji w programie Adobe Photoshop na jednym ze zdjęć ukazuje się roześmiania twarz Japończyka (zobacz). Cóż, czyżby wypuszczone wczoraj i po kilku godzinach usunięte na prośbę Microsoftu screeny miały okazać się żartem? Czy też może są to pobożne życzenia rozczarowanych fanów? Wszystko stanie się jasne jeszcze dzisiaj. Taaa... Fajną operację musieli przeprowadzić. Kopiuj wklej :lol: Mógłbym zacząć pisać o perspektywie, braku listwy na tylnej bocznej szybie itd, lecz to przecież wyraźnie widać. Jeżeli ktoś nie ma pojęcia który to screen jest przerobiony, to proszę klikać. A sama grafa ni to ziębi, ni to grzeje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Tam, perspektywie, braku listwy... czepiasz sie detali :P Ja bym zaczal od braku skali, skutkiem czego gosciu ma glowe wielkosci okna i siedzi na tylnym siedzeniu ;) A do tego ma otwarte drzwi po stronie pasazra (wg. naszego ukladu samochodu - kierowcy) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Na allgero poawił sie już nowy Test Drive :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Greg_1 jak sprawuje ci sie Twoj monitorek z podpisu?? ,opisz troche jakosc obrazu z x360 ,sam przymierzam sie do samsung syncmaster 940 mw z tunerem i hdtv (component)-cena niewiele wieksza (110 euro roznicy)a mozliwosci wieksze ,jednak wczesniej wysluchalbym opini o innych monitorkach samsunga :) ps.rozumiem ze pc na dvi a x360 na vga?? Edytowane 5 Września 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 zgadza sie PC na DVI a X na analogu, a co do jakości obrazu to jest mój pierwszy LCD więc nie mam za bardzo punktu odniesienia :/ ale wg mnie obraz jest ostry i ma ładne kolorki, drażni mnie to że w oknie przeglądarki mam ustawioną czarną skórke i w tym oknie LCD potrafi wyświetlić ładną czerń ale np jak jest ekran ładowania z czarnym tłem to tam jest już szary zamiast czarnego :/ ale z tego co słyszałem to prawie każdy lcd tak ma z czarnym. Ogólnie jestem b. zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Niestety zła wiadomość dla fanów gier wyścigowych zacierających łapki na myśl o zimowej premierze gry Forza Motorsport2. Gra zaliczy niespodziewaną obsuwę. Bliższych szczegółów należy spodziewać się na X06. Takimi informacjami podzielił się jeden z członków zespołu pracującego nad tym tytułem na oficjalnym forum internetowym. Czy na tę decyzję miało wpływ raczej niechętne przyjęcie przez społeczność graczy ostatnio zaprezentowanych screenów z gry jestem załamany, tak bardzo liczyłem ze zagram w ten tytuł w tym roku :cry: Generalnie to na nic tak nie czekałem, nawet halo 3 mi zwisa :) ale Forza motorsport od dawna mi się śni..... Microsoft w tym roku traci ważną broń przeciwko ps3. wiele tysiecy graczy kupiło by pewnie xboxa 360 dla tej gry na gwiazdke.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...