poca Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Nie jestem temacie. a jakość SD trzeba będzie zapłacić 320 Microsoft points zaś za HD, 480Mp. Co to za waluta? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Mp - pieniązki Microsofta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Jaki to ma przelicznik w stosunku do pln? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Xbox 360 Will Sell for $100 on Amazon next Week 1000 sztuk... 5 min i będzie out of stock:) http://www.i4u.com/article7149.html http://www.amazon.com/gp/holiday/cv/homepa...2034501-8102410 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Jaki to ma przelicznik w stosunku do pln?to zalezy ;) w USA jest 1.25$ za 100MP, czyli ok. 3.70zł za 100MP w Europie w przeliczeniu na dolary $1.54 za 100MP, czyli ok. 4.56zł za 100MP w UK w przeliczeniu na dolary $1.61 za 100MP, czyli ok. 4,77zł za 100MP [dane z wikipedii] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam. Od tygodnia jestem szczęśliwym (jak narazie :P) posiadaczem X360. Jako, że w moim pokoju mam tylko normalny TV (ehhh ojciec za dużo niepozwoli mi siedzieć na 37" HD :/ ) Więc chciałbym podłączyć X360 do mojego monitora LCD (SAMSUNG 970P 19") i tu jest problem ponieważ nawet gdy będe miał kabelek zakończony VGA to w monitorze mam tylko DVI (bo generalnie moge podłączyć VGA ale to jest od tego drugi kabel przy którym do monitora podłącza się "okrojone" DVI). Czy można jakoś to ze sobą popodłączać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Xbox 360 Will Sell for $100 on Amazon next Week 1000 sztuk... 5 min i będzie out of stock:) Z tego co sie orientuje to poszly w 60 sekund :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 :))) jutro robie testa rainbow six vegas :-)))))))))) moze bedzie fajne, na gamespot ma chyba 9.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Czy można jakoś to ze sobą popodłączać? Przejsciowka z VGA na DVI za 5 Euro na ebayu, albo za 10 PLN w polskich sklepach ;) Sam do pracy kilka takich zamawialem kiedys, bo karty graficzne mamy z DVI, a monitory tylko z VGA - dzialaja w obie strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) moja mała pszczółka :] broniła się, ale szybko uległa :F Edytowane 24 Listopada 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) HD DVD player dla Xbox360 xboxonline Data: 24.11.2006 13:26 Screeny [4] Autor: KoBik Komentarze [4] Już w Japonii można nabyć ten sprzęt za sumę - 199.90 US$ (155.96 EUR). a jeszcze krócej mówiąc Polaków będzie ta zabawka kosztować 999zł. Swego czasu: ,,Odtwarzacz HD DVD Xbox 360 jest najlepszą, najbardziej opłacalną ofertą wysokiej jakości kina domowego dostępnego na rynku’’— powiedział Peter Moore, corporate vice president, Interactive Entertainment, Business Entertainment and Devices Division w firmie Microsoft. ,,Recenzje, opinie użytkowników, reakcje klientów jasno wskazują, że HD DVD jest formatem najbliższej przyszłości. Nie narzucamy graczom technologii odtwarzania filmów, lecz dajemy im możliwość wyboru drogi maksymalizacji doznań. Konsola Xbox 360 rzuca wyzwanie współczesnym sposobom prowadzenia fabuły przez twórców gier i to zarówno w przypadku sprawdzonych serii, jak i ambitnych, nowych przedsięwzięć. Inspirujemy najlepszych i najbardziej kreatywnych twórców gier w branży, zachęcając ich do rozwijania istniejących serii, ale również do tworzenia nowych tytułów dla graczy” - podsumował Moore. i jeszcze link do Blue Dragon ,krotki filmik z sekcji strzelanej blue dragon Edytowane 24 Listopada 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) to jest jakieś przegięcie... wsiadam w tramwaj i jade do Media Marktu z myślą, że nareszcie pogram, albo chociaż zobaczę GoW w akcji. Wchodze, szukam, nie widze standa... o jest gdzies miedzy półkami, ale nikogo przy nim nie ma O.o podchodze blizej a tam karteczka o mniej wiecej takiej tresci: "Z powodu żałoby prezentacja nie odbędzie się" wk***wiony jade do empiku, tam podobno tez stand stoi. Szukam - o jest, ale ... konsola odłączona............ :mur: :angry: chyba ich poje***o! :mur: :mur: :mur: edit: najlepsze jest to że i w MM i w empiku standy z PS2 chodziły -.- a co z "żałobą"? Edytowane 24 Listopada 2006 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 to jest jakieś przegięcie... wsiadam w tramwaj i jade do Media Marktu z myślą, że nareszcie pogram, albo chociaż zobaczę GoW w akcji. Wchodze, szukam, nie widze standa... o jest gdzies miedzy półkami, ale nikogo przy nim nie ma O.o podchodze blizej a tam karteczka o mniej wiecej takiej tresci: "Z powodu żałoby prezentacja nie odbędzie się" wk***wiony jade do empiku, tam podobno tez stand stoi. Szukam - o jest, ale ... konsola odłączona............ :mur: :angry: chyba ich poje***o! :mur: :mur: :mur: edit: najlepsze jest to że i w MM i w empiku standy z PS2 chodziły -.- a co z "żałobą"? gdzie to takie cuda się dzieją? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 gdzie to takie cuda się dzieją? :)w Gdańsku :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 w Gdańsku :angry: widac ze standy x360 sa wspolczujace niz standy ps2 :blink: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 w Gdańsku :angry: Niestety w Łodzi jest tak samo :angry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Team Xecuter's Blaster 360 Finished :D :-P Features: * Once installed never open up the case again to update firmware * Works with ALL drives * No soldering, no cutting, no problem ! * 5 minute install * Xbox Mode & PC Mode Switch * Modeb Enabled for Hitachi * Molex Power connector (no lugging around the 360 PSU) * Superior quality design * Ergonomically matched to the 360 case * LED Glow feature (see video) * LED Glow Off / Led Perm On / LED Off switch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Hmm.., ciekawe kiedy to trafi na serwisy aukcyjne... Przydałoby się pod choinkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Rainbow Six Vegas = GRAW x 2 !!!!!!!!!!!!! massakra i wsysa :)) pozdro4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Rainbow Six Vegas = GRAW x 2 !!!!!!!!!!!!! massakra i wsysa :)) pozdro4@ll 3L@ A coś więcej ? Jak wygląda rozgrywka? Jest to tylko shooter w którym nie trzeba zbytnio myśleć? PoZdRo00O00ofFfFQa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 shoooooooooooter bez mysleniaoj nie !!!! rozgrywaka podobna do GRAW, z tym ze troche latwiej i wygodniej steruje sie kumplami !!!!!!, czy latwe ????? gram na normal upajam sie grafiką i bajerami (Unreal engine3 :) ale uważać muszę dostaje jedna kulka w leb i game over, slowem jest to Wypasiony Symulator Teamu Komandosów. Skradaqm sie , chowam , oslaniam, wydaje polecenia, CUD MNIUD PALUSZKI LIZAC.......... polecam w ciemno !!!!!!!!!!!!!!!!! nastepny MUST HAVE ............ (ODRAZU PO ZABICU PIERWSZEGO GANGSTA ZABRALEM MU AK-47 I JUZ BUZIA MI SIE SMIEJE) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Syrob>>> napisz jak animacja ? szarpie czy gubi klatki jak w demie? czy coś poprawili.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Jak tak czytam ten temat, to coraz bardziej mam ochotę z powrotem zakupić sobie X360 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Jak tak czytam ten temat, to coraz bardziej mam ochotę z powrotem zakupić sobie X360 :-P No to kupuje teraz jeszcze w kilku sklepach za mniej niż 900zł można Core kupić :wink: Przeróbka ponoć coś koło 50 zł i wszystko działa ja bym jednak wolał poczekać i kupić przerobionego x36 z gwarancją ( tak jak miałem Xboxa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 przerabiać się chyba raczej nie opłaca, jak padnie jesteśmy w plecy dosyć sporo. ( iadomo od dawna że xbox 360 to dość awaryjna konsola) Lepiej iść systemem kupujesz sprzedajesz, tracisz wtedy max 30 zł na nowościach i 10 zł na starociach. (sama plyta DL kosztuje 8 zł) W każdym momencie mogą banować konsole, wtedy posiadacz przerobionego xboxa 360 bedzie mógł wyrzucić konsole do śmietnika. Niestety ale takie są fakty. Granie na kopiach coraz mniej się opłaca..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) przerabiać się chyba raczej nie opłaca, jak padnie jesteśmy w plecy dosyć sporo. ( iadomo od dawna że xbox 360 to dość awaryjna konsola) Lepiej iść systemem kupujesz sprzedajesz, tracisz wtedy max 30 zł na nowościach i 10 zł na starociach. (sama plyta DL kosztuje 8 zł) W każdym momencie mogą banować konsole, wtedy posiadacz przerobionego xboxa 360 bedzie mógł wyrzucić konsole do śmietnika. Niestety ale takie są fakty. Granie na kopiach coraz mniej się opłaca..... Ja i tak nie zamierzam płacić za Xbox Live. Na Xboxie był X link i się grało po sieci ( też czekam na jakąś alternatywę do grania po sieci od XLive'a). Bana tam się nie dało zarobić. Ale fakt mój Xbox jest przerobiony w sklepie gdzie kupowałem i mam na niego gwarancje Też bym tak chciał mieć na Xboxa 360 bo jak padnie to 900zł w plecy :/. Edytowane 25 Listopada 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 No to kupuje teraz jeszcze w kilku sklepach za mniej niż 900zł można Core kupić :wink: Przeróbka ponoć coś koło 50 zł i wszystko działa ja bym jednak wolał poczekać i kupić przerobionego x36 z gwarancją ( tak jak miałem Xboxa). Na Core na pewno bym się nie zdecydował bo ta wersja jest nieopłacalna, na przeróbke raczej też nie, gry nie są już takie drogie jak kiedyś i zawsze można robić tak jak rockers napisał. W sumie to jakbym teraz kupił X'a to będę 111zł do przodu :-P (sprzedałem za 1510zł, a w Saturnie są za 1399zł nówki, z polską gwarą). Choć tak trzeźwo myśląc to może najpierw zainwestuje w TV LCD, a potem się zacznę już na poważnie zastanawiać na iksem, bo znów takie granie na 19" monitorze sprawiało by pewien niedosyt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 1399zł? Core kosztuje 888zł w pewnym sklepie komputerowym. Czemu ta wersja jest nie opłacalna ma jedyny plus to pad za 150 zł i dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Niezauwazylem zeby mi R6V szaroal.............. dla mnie miodzi........., zreszta przy kilku tytulach co niekturzy mowia ze szarpia, u mnie nieszarpie............moze ktos ma zwalona konsola. Widywalem kiedys szarpanie u siebie jak gralem na SD, po przejsciu na HD znikl problem.. dziwne ale prawda pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 1399zł? Core kosztuje 888zł w pewnym sklepie komputerowym. Czemu ta wersja jest nie opłacalna ma jedyny plus to pad za 150 zł i dysk. Może i masz racje, ale gdybym już kupował to konkretnie, zestaw Premium i mam wszystko (szczególnie gwarancja, na cały zestaw), bez bawienia się w dokupywanie. Tak czy siak, na razie się jeszcze wstrzymuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...