Gość gladiac Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 1399zł? Core kosztuje 888zł w pewnym sklepie komputerowym. Czemu ta wersja jest nie opłacalna ma jedyny plus to pad za 150 zł i dysk. nie tylko dysk i pada ,ale takze sluchawki online dysk uzywasz do sciagania gier i do stanow gier ,pad wiadomo bezprzewodowy -wiec jestes mniej ograniczony kablem ,a sluchaweczki do grania online. Do core musisz dokupic karte pamieci ,reszta wedlug uznania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) nie tylko dysk i pada ,ale takze sluchawki online dysk uzywasz do sciagania gier i do stanow gier ,pad wiadomo bezprzewodowy -wiec jestes mniej ograniczony kablem ,a sluchaweczki do grania online. Do core musisz dokupic karte pamieci ,reszta wedlug uznania W sumie 888zł + 125zł ( pad bp) a słuchawki i dysk ile? A i tak praktycznie patrząc to 2 pady i tak warto dokupić więc kablowy padek się przyda. Edytowane 25 Listopada 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Niezauwazylem zeby mi R6V szaroal.............. dla mnie miodzi........., zreszta przy kilku tytulach co niekturzy mowia ze szarpia, u mnie nieszarpie............moze ktos ma zwalona konsola. Widywalem kiedys szarpanie u siebie jak gralem na SD, po przejsciu na HD znikl problem.. dziwne ale prawda pozdro 4@ll mi demo przycina się, animka czasami leci na łeb i szyje :) ale nie tylko mi, wystarczy poczytać na forum psx extreme w topiku o tej grze. Jestem posiadaczem trzeciego xboxa 360, tym razem data produkcji wrzesien 2006. (chyba najlepsza wersja jak do tej pory zawiesił się dosłownie jeden raz, prawie 3 tygodnie działa non top :) ) Co do przycinania gier, niestety wiekszość nie jest idealnie płynna ( mówie o rozdziałce 720p) najbardziej fps spadają w: Quake 4 prey R6V ( demo) NFS carbon (animacja w demie woła o litość, przecież momentami nie idzie grać) NFS most wanted. Saints row w tych grach animka rwie i to bardzo :cry: sprawdzane na 3 konsolach wiec każda do bani? W tych tytułach też nie jest idealnie płynnie: Graw Cal of duty 2 ( 4 zalagowania na jednej planszy normalny śmiertelnik tego nawet nie zauważy :) ) Codenemed Fear mogłbym wymieniać jeszcze sporo gier :) czyli mowisz ze w pełnej wersji R6V animacja trzyma idealnie płynność? jak byś mógł napisz w których grach innym spada animka, a tobie nie? ja mam licznik fps w oczach, kilkanaście lat testowania 3 dmarków, quaków i innych wynalazków robi swoje. Moja żona czasami się ze mnie śmieje a ja nie potrafie grać jak gra nawet delikatnie czasem się tnie..... Edytowane 25 Listopada 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Hmmm mam problem z podłączeniem x'a do netu. Konsolkę muszę podłączyć kablem z laptopem, który łączy się przez wifi z routerem. Podczas media testu, nie odnajduje adresu ip. Ma ktoś jakąś radę jak powinienem to po kolei ustawić? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Hmmm mam problem z podłączeniem x'a do netu. Konsolkę muszę podłączyć kablem z laptopem, który łączy się przez wifi z routerem. Podczas media testu, nie odnajduje adresu ip. Ma ktoś jakąś radę jak powinienem to po kolei ustawić? :/ Ustawiamy PeCetową sieciówkę od Xboxa odpowiedzialną za połączenie z nim czyli : 1. Ustawienia -> połącznenia sieciowe -> połączenie lokalne (to od Xboxa) -> Właściwości 2. TCP/IP -> właściwości 3. IP: 192.168.0.5 - Maska podsieci 255.255.255.0. To Wszystko. w xboxie 360 dajesz test i powinno być ok. wyłącz też zapore sieciową w pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 a nie wygodniej polaczyc klocka do rutera? No chyba ze ruter ma na strychu..... I pytanie, czy jest uklad wi-fi do klocka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 a nie wygodniej polaczyc klocka do rutera? No chyba ze ruter ma na strychu..... I pytanie, czy jest uklad wi-fi do klocka? Jest :) http://www.allegro.pl/item145096738__wirel...microsoft_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Ok już wszystko działa... w lapku nie miałem zainstalowanej karty sieciowej (tzn tylko wifi była) :D Edytowane 25 Listopada 2006 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 mi demo przycina się, animka czasami leci na łeb i szyje :) ale nie tylko mi, wystarczy poczytać na forum psx extreme w topiku o tej grze. mi podobnie ja Syrobowi nie przycina demko R6V -sam nie wiem od czego to zalezy :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 rockers a moze bys czasami kesz dysku wyczyscil ?????????????? czasemi na przycinki pomaga :)))))))))0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) rockers a moze bys czasami kesz dysku wyczyscil ?????????????? czasemi na przycinki pomaga :)))))))))0 po co mam czyścić kesz dysku jak mam nową konsole :) zresztą 2 dni temu robiłem format dysku bo namieszałem strasznie w profilach :) wcześniej na 2 konsolach miałem identyczne przycinki w wyżej wymienionych grach, oczywiście niektórych gier jeszcze nie było :) broń boże nie są to zacinania gier, tylko normalne spadki framerate i czasem skoki animacji , które sa spowodowane nie udolnościom programisty. przeczytaj, że w demie Rainbow Six: Vegas skoki animki to norma http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?p...f653bcbd1#77579 Czekam na full ale z lepszym framerate, to co sie dzieje pod koniec dema to zenada, skoki sa bardzo zauwazalne... teraz wiem czemu na tym etapie konczy sie demo :razz: to jeszcze raz pytam jak jest w pełnej wersji ? :) Edytowane 25 Listopada 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 w full wersji niezauwazylem skokow, jesli sa to nieprzylookalem........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Syrob - czy z łaski swojej możesz nie nadużywać znaków interpunkcyjnych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 po co mam czyścić kesz dysku jak mam nową konsole :) zresztą 2 dni temu robiłem format dysku bo namieszałem strasznie w profilach :) wcześniej na 2 konsolach miałem identyczne przycinki w wyżej wymienionych grach, oczywiście niektórych gier jeszcze nie było :) broń boże nie są to zacinania gier, tylko normalne spadki framerate i czasem skoki animacji , które sa spowodowane nie udolnościom programisty. przeczytaj, że w demie Rainbow Six: Vegas skoki animki to norma http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?p...f653bcbd1#77579 to jeszcze raz pytam jak jest w pełnej wersji ? :) Nie raz o Tym pisałem, jak widziałem rwanie gierek na Xksie ale niektórzy twierdzili, że niczego takiego nie ma i animacja jest idealnie płynna. Nie sądzę, że są różne bebechy w konsolkach. ;) Gdzieś leży problem. Tylko gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Nie raz o Tym pisałem, jak widziałem rwanie gierek na Xksie ale niektórzy twierdzili, że niczego takiego nie ma i animacja jest idealnie płynna. Nie sądzę, że są różne bebechy w konsolkach. ;) Gdzieś leży problem. Tylko gdzie? Nie którym coś się tnie na 6600gt innym chodzi idealnie płynnie na 9500 ;] Jeśli wiesz o co mi chodzi. Edytowane 26 Listopada 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) To jest najsensowniejsze wytłumaczenie. ;) Przy tak skomplikowanych grach jakie widzimy dzisiaj jest to nic dziwnego. Tylko po co się okłamywać? Edytowane 26 Listopada 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Nie raz o Tym pisałem, jak widziałem rwanie gierek na Xksie ale niektórzy twierdzili, że niczego takiego nie ma i animacja jest idealnie płynna. Nie sądzę, że są różne bebechy w konsolkach. icon_wink2.gif Gdzieś leży problem. Tylko gdzie? trzeba sobie zadać pytanie czy to tylko tak jest na xboxie 360? przecież już za czasów psx były gry płynne jak i te co szarpały. Kiedyś liczyłem ile tak naprawdę jest idealnie płynnych gier na pc. Wiecie co naliczyłem tylko jedną :) Napewno pamiętacie wysmienity tytuł w stylu komiksowym XIII, ta gra miała idealnie stałe 60 fps, była tak plynna jak niektóre tytuły na konsole. Napewno są jeszcze tak płynne gry na pc, ale niestety albo nie grałem albo nie pamiętam. Wszystko zalezy wyłącznie od programisty i czasu włozonego w optymalizcaje. Zobaczcie też, że tak naprawdę na ps2 też jest mało super płynnych gier: Gran Turismo , Resident 4, Teken 5. itd Takie hity jak metal gearl solid 3, killzone, potrafią "przychrupać" T o jest najsensowniejsze wytłumaczenie. icon_wink2.gif Przy tak skomplikowanych grach jakie widzimy dzisiaj jest to nic dziwnego. Tylko po co się okłamywać? no własnie :) Jedyną idealnie plynną grą na xboxa 360 w którą dane mi było grać to Kameo. Ale ja jestem inny, i dla kogoś innego np. DOA 4 chodzi idealnie , tylko ja dostrzegam przy rozpoczęciu walki mimimalne zejście z 60 klatek animacji. Lata testowania 3 dmarków robą swoje :) Edytowane 26 Listopada 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Pececiarze są bardzo wyczuleni na FPSy! :] Do pecetowych idealnie płynnych gierek dodałbym jeszcze konversję z XBOXa 1 "OutRun" ;). PS. Da się wsadzić do iksa inny dysk niż fabryczny? Edytowane 26 Listopada 2006 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 OK , po GoW przyszedl czas na COD3 i Panowie powiem tak... Rzadzi :lol: Ostatnio malo co gram i moze jestem jakos "zbytnio napalony" , ale powaznie -> klimacik miodzio , grafika szok , nawet nie wiem czy nie lepiej niz gow ;] Jak wyrzucilem smoke'a to az mi sie przypomnialy mlodziencze lata... :lol: pierwszy raz widze tak zajebisty dym w grze ;] Trawa sie kolysze... :lol: Jak lezymy to przez ta sama trawe uja widac ;] Nie wiem , czemu nikt nie pisze o tym tytule , moim zdaniem kolejny must have na X0 ;] PS. jakby ktos chcial jakies tytuly na X0 to piszcie bo ostatnio mi sie nazbieralo tego tyle , ze hej a wiekszosc juz lezy i sie kurzy... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Na COD3 ślina mi cieknie, niestety musze czekać jak troche potanieje na allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Truckload of 360s hijacked in England The holidays are upon us, the Wii and PS3 are sold out, but now we're hearing echoes of the 360's launch. British website, Reg Hardware, is reporting that a truckload (lorryload for the Brits our there) of 360s was recently hijacked in Staffordshire, England. At least three men in two cars (believed to be Range Rovers) flagged the truck driver down by signaling that there was something stuck under his tires. After he stopped, the men attacked the driver and stole his vehicle, containing £500,000 ($950,000) worth of WWE: SmackDown Vs. RAW 2007 Xbox 360 bundles. The driver has been treated for minor injuries and the truck was found emptied later that day. The police suspect that the owner of a red Subaru had been casing the distribution center that morning. What's more, this is the second attack on Xbox shipments in the last five days. The distribution center is now conducting internal investigations. Reading this story of hijacking and violence, we can't help but remember that it's Black Friday. Whatever system you're out there to purchase today, remember that it's just a console folks. Oh, and be on the look out for mysteriously cheap WWE: SmackDown Vs. RAW 2007 bundles. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Tutaj to samo po polsku, gdyby tak czasem ktoś miał problemy z angielskim :wink: Skradziono Xboxy 360 Jak poinformowała brytyjska policja, w ostatnich kilku dniach uprowadzono dwie ciężarówki przewożące najnowsze konsole Microsoftu. Straty związane z ich kradzieżą sięgają miliona funtów. Obie ciężarówki zostały zatrzymane przez złodziei w dość podstępny sposób. Stojąc na poboczu sygnalizowali nadjeżdżającemu "dostawcy konsol", że jego auto uległo awarii. Kierowca zatrzymując się na poboczu wpadał w zasadzkę. Napastnicy skatowanego człowieka zostawili w lesie, a samochód z elektroniką zabrali. Identycznie postąpili w przypadku drugiej kradzieży. Łączna wartość straconych Xboksów 360 to około milion funtów. Brytyjska policja ostrzega, że zakup kradzionych konsol to przestępstwo. Warto o tym przypomnieć i Polakom, bo w dobie elektronicznych aukcji, dość szybko partia nielegalnych Xboksów 360 rozejdzie się po całej Europie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Ciekawe czy Microsoft bedzie w stanie podac numery serji konsol (pewnie tak - jak paleta byla orginalna z fabryki) Wtedy bedzie mozna dotrzec lub latwo udowodnic paserstwo. A jak sie komus zepsuje i odda do serwisu to juz wogole (oczywiscie pogwarancyjnie). Ciekawi mnie za ile powedruja na e-buy`a. Napewno nie beda zabojczo tanie bo by od razu sciagneli na siebie policje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) coś dla fanów: The Mad Catz limited edition “Gears of War” FacePlates and Console Skinz for XBOX 360 are licensed by EPIC and Microsoft Game Studios. :D Edytowane 26 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Ponawiam pytanie. Jak wygląda sprawa dysków w X360? Wyszła możliwość wsadzenia zwykłego dysku z undergroundu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) wlasnie kilka dni temu ukazal sie wynalazek ktory pozwala na podpiecie obojetnie jakiego dysku, info strone/dwie wczesniej http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2402906 Edytowane 27 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Dzięki kucyk. Czas najwyższy na taki wynalazek. Teraz ludzie z Core będą mogli poszaleć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Ale o co chodzi?? :blink: :blink: :blink: Przecież ta przejściówka jest po to aby połączyć NAPĘD DVD i potem nie otwierac pudła przy zmianie firmware'u, tylko podpinac się do tej przejściówki. Chyba że ja jestem ślepy i widze co innego niż Wy :blink: Edytowane 27 Listopada 2006 przez lukk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 BusinessWeek: MS's new Soul, J Allard and How MS wanted to buy Nintendo http://www.businessweek.com/magazine/conte...49/b4012001.htm Kolejna nowinka na temat Gta 4. Miejscem akcji miałby być Nowy Jork w latach 90. Historia będzie mówić o konflikcie między rosyjską mafią a włoską. Gameplay ma być zupełnie nowy i bardziej realistyczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 dzisiaj kicam po x-a + GOW, a pod koniec tygodnia kurier wpadnie z LCD i będzie miazga :mrgreen: :plum: :plum: :plum: jednak kupię go na miejscu, dam 50e więcej, ale przynajmniej nie będzie problemu z gwarą, gdyby coś się posypało wczoraj całą noc w pracy spędziłem na xboxonline i jeszcze jednym forum :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...