Lazymodder Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 dwie wersje tego co wyzej :) do wyboru http://xboxyde.com/news_3863_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 kurcze podoba mi sie ta reklamówka. aż chce się wcielić w postać tego zielonego ;p. Coś czuje że dla GoW, H3 i jeszcze paru tytułów pokusze się o tą konsole... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 oooooo O_o . zatkalo mnie jak wyzej az chce sie wcieli w tego goscia . ale kasy na konsole jeszcze dlugo niebedzie :/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Wlasciciele X360. Fajnie by bylo gdybyscie w sygnaturkach umiescili swoje GamerTag'i. :)) Co wy na to ?? Mozna by po dodawac sie do listy przyjaciol i w cos razem pograc. :)Generalnie fajny pomysl, zawsze bedzie sie mialo "zGRAna paczke" do zabawy :lol: A poza tym: dzis w koncu uruchomilem XBL, z polaczeniem bylo troche trudnosci, bo przeoczylem jakis bzdet na poczatku i potem nie wiedzialem co jest juz zle wpisane, ale wszystko w koncu poszlo. Przerwalo tylko polaczenie przy updacie dasha, potem juz wszystko git. Szkoda tylko ze Polski zabraklo :( Update faktycznie poprawil kolory na VGA, nie jest co prawda tak dobrze jak na componencie, ale nie widac juz tak wielkiej przepasci miedzy kabelkami, nie jest juz blado i ciemno jak na poczatku. Czyli generalnie zostaje przy VGA. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Męczy mnie pytanie czy do bezprzewodowego pada można podłączyć słuchawki inne niż dołączony headset? Czy może konieczna jest taka przejściówka? ---> http://allegro.pl/item147071319_podlacz_he..._konwerter.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Wlasnie skonczylem krotka sesje z THP8 ;) Ogolnie po demie liczylem na dobry tytul i nie zawiodlem sie ;) Pomimo , ze dobry Tony Hawk skonczyl sie dla mnie na nr 2 i 3 to "osemka" imo wymiata :lol: Nawet calkiem przyjemnie sie gra we dwoch na split-screenie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Męczy mnie pytanie czy do bezprzewodowego pada można podłączyć słuchawki inne niż dołączony headset? Czy może konieczna jest taka przejściówka? ---> http://allegro.pl/item147071319_podlacz_he..._konwerter.htmlCoś mi się zdaje iż nie połączysz, chyba, że znajdziesz jakiś headset, który by miał tylko jeden dzyndzel (a nie 2, na mikra i na głośniczki). Swoją drogą chętnie bym obejrzał zdjęcia tej przejściówki od środka, jakby ktoś zanalazł to byłbym wdzięczny. Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Splinter Cell Double Agent demo single player na markecie UK B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 Splinter Cell Double Agent demo single player na markecie UK B)Jak będziesz miał chwilkę to możesz zassać i porównać framerate w demku i pełnej grze na tej samej mapce. Na moje oko w demku nie przekracza 25 fps, a spadki tez widać. O ile te wersje się czymś różnią to zastanawia mnie jaki sens ma dawanie takich demek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 ale ja nie mam splintera pełnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) ale ja nie mam splintera pełnego :)omg ;) no tak, na szybko czytałem i coś mi się ubzdurało, że chodzi o r6 Edytowane 5 Grudnia 2006 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 tak myslalem :-P jestem gdzies w polowie gry w R6 - tak mi sie wydaje i nie bylo miejsca, aby gra zwolnila, a tym bardziej nie bylo czegosc takiego jak zaciachy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebius Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Już ponad 8 milionów X360 sprzedane. LINK Chyba jednak dojadą do 10 do końca roku, przy tak cienkich dostawach PS3. W końcu szał przedświątecznych zakupów już się zaczął. A co do Alana Wake'a - post przedstawiciela Remedy na forum tej gry: We haven't announced anything on the release date. Once we do, you'll definitely hear about it here. I'm really happy with all the recent progress O:-) Czyli praktycznie nadal nic nie wiadomo, ale wcale nie jest powiedziane, że wyjdzie w 2008. Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Zebius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Już ponad 8 milionów X360 sprzedane. LINK Chyba jednak dojadą do 10 do końca roku, przy tak cienkich dostawach PS3. W końcu szał przedświątecznych zakupów już się zaczął. A co do Alana Wake'a - post przedstawiciela Remedy na forum tej gry: Czyli praktycznie nadal nic nie wiadomo, ale wcale nie jest powiedziane, że wyjdzie w 2008. heh nie ma to jak poczta pantoflowa :D pożyjemy, zobaczymy jak to będzie. A co do prognoz sprzedaży do końca roku to się zgodze - ludzie pragnący sprezentować komuś konsolę pod choinkę nie będą mieli praktycznie wyboru - bo dostać PS3 będzie w dalszym ciągu baaaardzo ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Pytanie teraz czy bill liczy wszystkie maszynki, ktore wyszly z magazynu(wielce prawdopodbne) czy tylko te, ktore zostaly normalnie nabyte w sklepie. Bo zakladajac, ze na jednego klienta padly 1-2 konsole(chyba dokladnych statystyk nie ma) to wychodzi na to, ze ogolnie sprzedano ich ok. dwa razy mniej. Sa gdzies jakies dokladne informacje?? dwie wersje tego co wyzej :) do wyboru http://xboxyde.com/news_3863_en.htmlZa ile lat gry beda tak wygladac jak ten smaczny rendering na reklamie?? :rolleyes: Echh... Edytowane 6 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Xbox 360 Arcade controller - Project Gyokusho 2416374[/snapback] Pytanie teraz czy bill liczy wszystkie maszynki, ktore wyszly z magazynu(wielce prawdopodbne) czy tylko te, ktore zostaly normalnie nabyte w sklepie. Bo zakladajac, ze na jednego klienta padly 1-2 konsole(chyba dokladnych statystyk nie ma) to wychodzi na to, ze ogolnie sprzedano ich ok. dwa razy mniej. ..... moderatorzy dajcie mu bana, bo nie mogę czytać tych bredni co wypisuje :blink: co nowy post to coraz głupszy :lol2: Edytowane 6 Grudnia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 moderatorzy dajcie mu bana, bo nie mogę czytać tych bredni co wypisuje :blink: co nowy post to coraz głupszy :lol2: co ty chcesz od niego, przeciez to oczywiste :rolleyes: to jakis przekret billa, tak naprawde to wszystkie iksy stoja gdzies w magazynie, a bill liczy ile ich wyprodukowal :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Xbox 360 Arcade controller - Project Gyokusho 2416407[/snapback] co ty chcesz od niego, przeciez to oczywiste :rolleyes: to jakis przekret billa, tak naprawde to wszystkie iksy stoja gdzies w magazynie, a bill liczy ile ich wyprodukowal :lol2: Tez dlatego pytam, ale widze, ze narazie nie potaficie dac odpowiedzi na zwykle pytanie. To pytanie jest dal was drazniace? No litosci panowie. Bynajmniej nie raz tak bylo, ze konsola, ktora jest na polce byla uznawana za sprzedana, do tego nalezy dodac "troche" padnietych konsol X0, wiec pytanie jest oczywiste. KOTOR3? Edytowane 6 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SkyFox Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 co ty chcesz od niego, przeciez to oczywiste :rolleyes: to jakis przekret billa, tak naprawde to wszystkie iksy stoja gdzies w magazynie, a bill liczy ile ich wyprodukowal :lol2: tak naprawde na swiecie jest tylko kilka sztuk, reszta to puste pudelka-a cala reszta udaje ze ma konsole w domu,bo wiadomo bill im zaplacil :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 tak naprawde na swiecie jest tylko kilka sztuk, reszta to puste pudelka-a cala reszta udaje ze ma konsole w domu,bo wiadomo bill im zaplacil :lol2: :lol2:Dajrze spokój. Czy Ty patrzysz na nick, a potem dopiero się zastanawiasz nad postem? Zadał normalne pytanie. Ale kij... :/ Zwróć uwagę (jeżeli wcześniej nie zauważyłeś tych literek w poście kolegi) iż jest duże prawdopodobieństwo, że do sprzedanych sztuk doliczają te, na które zamieniali na gwarancji (holender, pogmatwałem). Może tak. Weźmy za przykład jednego kolegę z forum, któremu konsola padła bodajrze 2 razy i za każdym razem była wymieniana na nową. Teraz pytanie, czy taki manewr liczyli jako jedną, czy 3 konsole. A tak imo, to takie liczenie przypomina mapę świata w atlasie. Jest cały świat na niej, a Śląsku jakoś nigdy nie znalazłem ;) (pewnie i tak wyskoczy kilku co nie rozumieją, lecz cóż można zrobić). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Pytanie teraz czy bill liczy wszystkie maszynki, ktore wyszly z magazynu(wielce prawdopodbne) czy tylko te, ktore zostaly normalnie nabyte w sklepie. Bo zakladajac, ze na jednego klienta padly 1-2 konsole(chyba dokladnych statystyk nie ma) to wychodzi na to, ze ogolnie sprzedano ich ok. dwa razy mniej. Sa gdzies jakies dokladne informacje?? czyli odrazu zakładasz, że osobie której padł xbox 360, starą zepsutą konsole wyżucila przez okno i pobiegła do sklepu po nową? przecież to paranoja! idąc dalej twoim tokiem rozumowania: Sony sprzedało około 100 mln ps2, zakładając conajmniej 2-3 zgony konsoli u jednego klienta :) sony sprzedało tak naprawdę 2 do 3 razy mniej konsol playstation 2 :lol: Statystyki są takie: około 4 do 5% konsol xbox 360 zaliczyło zgona. czyli wychodzi na to, że 400 do 500 tys sztuk. źródło xbox scene. To bardzo duży procent, jednak ps2 nas do tego już przyzwyczaiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) moze wzieli kwote ze sprzedaży samych konsol, podzielili przez 399 euro* i im wyszło poprostu :lol2: * nie cale 399, ale cos kolo tego, bez marży itp ;) A teraz poważne pytanie: Mam monitor 19 cali Fujitsu Siemens p19-2 - NIE PANORAMA. max rozdziałka 1280x1024 Czy x360 potrafi wyświetlać rozdziałkę w 1280xileśtam? jesli tak, to na ile. Pytanie drugie - jesli wyswietla taką rozdzialke, to jak moge za pomocą sterow do mojej grafy wyswietlic taki obraz na moim monitorze - chcialbym sobie ustawic na chwilę taką rozdziałkę, tak zeby były czarne pasy u gory i na dole i sprawdzic wtedy, jak duzy byłby ekran gry i czy by mi to starczyło. Edytowane 6 Grudnia 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Dzisiaj swoją konsole zarejestrowałem telefonicznie 008004411796 Proponował bym wam zrobić to samo. Jeżeli nie zarejestrujemy konsoli to gwara przepada :cry: wiecej info. http://www.psxextreme.info/index.php?showtopic=46151 http://forum.xbox-scene.pl/index.php?showtopic=8014 Microsoft szaleje :) ciekawe co na to rzecznicy praw konsumenta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) czyli odrazu zakładasz, że osobie której padł xbox 360, starą zepsutą konsole wyżucila przez okno i pobiegła do sklepu po nową? przecież to paranoja! idąc dalej twoim tokiem rozumowania: Sony sprzedało około 100 mln ps2, zakładając conajmniej 2-3 zgony konsoli u jednego klienta :) sony sprzedało tak naprawdę 2 do 3 razy mniej konsol playstation 2 :lol: Statystyki są takie: około 4 do 5% konsol xbox 360 zaliczyło zgona. czyli wychodzi na to, że 400 do 500 tys sztuk. źródło xbox scene. To bardzo duży procent, jednak ps2 nas do tego już przyzwyczaiła. Może i paranoja, ale szczegułów nie znam i chyba temu się zadaje pytania ;) Dla mnie paranoją jest reakcja tam ciót wyżej. BTW, ma ktoś może full filmik reklamujący Halo 3?? Bo mam 99.9% i seedów już nie ma :/ Wie ktoś może jak się sprawuje pilocik? Zdawało mi się, iż Błękitny Smok już jest, ale cush. P.S. Dalej ktoś twierdzi, iż DVD9 w zupełności wystarczy, by nie trza było żonglować płytami? Nie twierdze, iż zmiana płyty raz na ruski rok jest wielce męcząca, ale dla zasady już chciałbym zwrócić na to uwagę, że gry jednak rosną. Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Jak trzeba bedzie zmieniac plyty jak w FFVII to jestem spokojny :) Gorzej jak w niektorych pctowych przygodowkach i rpgach gdzie plytami przerzuca sie nonstop (chocby BG) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 BTW, ma ktoś może full filmik reklamujący Halo 3?? Bo mam 99.9% i seedów już nie ma :/ http://www.xboxyde.com/news_3863_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 http://www.xboxyde.com/news_3863_en.htmlHeh, nie zauważyłem direct download i ściągnąłem torrenta (steam przy moim necie się nie opłaca). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) @Solid_Snake W innym temacie SamoDobro pokazal:http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2350196 Najlepiej to sobie wlacz jakis film DVD w proporcjach 16:9 i obraz, ktory zobaczysz na fullscreen'ie bedzie mial wielkosc gry z X'a. ;] Sa gry, ktore obsluguja format 4:3, ale nie wiem dokladnie ktore to sa. Posiadacze X0 powinni byc lepiej zorientowani. :P Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Najlepiej to sobie wlacz jakis film DVD w proporcjach 16:9 i obraz, ktory zobaczysz na fullscreen'ie bedzie mial wielkosc gry z X'a. ;] Sa gry, ktore obsluguja format 4:3, ale nie wiem dokladnie ktore to sa. Posiadacze X0 powinni byc lepiej zorientowani. :Pnajlepiej to sciagnac np. z xboxyde.com gameplay jakiejs gry w 720p i odpalic na fullscreenie :) tak beda wygladac gry z iksa (minus kompresja filmiku ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) czyli odrazu zakładasz, że osobie której padł xbox 360, starą zepsutą konsole wyżucila przez okno i pobiegła do sklepu po nową?LOL A gdzie napisalem, ze biegnie do nowa?? M$ wymienia na nowa co liczy jako dodatkowa sprzedana konsole, czy moze juz tego nie zlicza?? To mnie zastanawia. Bo jakby nie bylo jesli pierwsza opcja jest prawdziwa to jednak takie statystyki sa imo bezsensowne choc zrozumiale(marketing). przecież to paranoja! Wierzyc w kazda pusta liczbe bez namyslu... idąc dalej twoim tokiem rozumowania: Sony sprzedało około 100 mln ps2, zakładając conajmniej 2-3 zgony konsoli u jednego klienta :) sony sprzedało tak naprawdę 2 do 3 razy mniej konsol playstation 2 :lol: Statystyki są takie: No czyli wg ciebie jesli kupisz TV, ktory zostal wyprodukowany w ilosci np. 100 sztuk(specjalnie latwy przyklad...) z czego padnie 20 z 80 sprzedanych, ale producent napisze, ze sprzedal 100 sztuk, bo doliczy te 20 poswieconych na wymiane to co?? Tak naprawde sprzedano 80 sztuk bezposrednio, a 20 wymienil tak?? Statystyka sprzedazy , a nie wymiany, wiec dlatego chce statystki normalnej sprzedazy! No chyba, ze w tych 8 milionach nie sa zawarte maszynki z wymiany. Wracajac do TV gdyby nie uszkodzenie 20-tu sztuk to sprzedalyby sie one w ilosci "tylko" 80 sztuk. Rozumiesz?? Czysty marketing, bo wiadmo, ze M$ i inne firmy nie wydadza oficjajnie statystyk uszkodzonych konsol. Jesli to nie jest dla ciebie logiczne to coz :-| Tutaj oczywiscie podkreslam, ze nie chodzi tylko o M$ około 4 do 5% konsol xbox 360 zaliczyło zgona. czyli wychodzi na to, że 400 do 500 tys sztuk. źródło xbox scene. To bardzo duży procent, jednak ps2 nas do tego już przyzwyczaiła. Nie da sie tego ukryc, ale awaryjnosc ps2 i tak jest mniejsza, bo ekscesy z padaniem pieciu konsol byly kiedys nie do pomyslenia. Zreszta ps2 czesto padalo po przerobce. ps. dlaczego sugerujesz, ze padlo 30% ps2?? Odwracasz uwage od duzej awaryjnosci 360-tki?? Teoretycznie mozna rzec, ze na 100mln sprzedanych X0 AZ 5 mln byloby padniete. Proponował bym wam zrobić to samo. Jeżeli nie zarejestrujemy konsoli to gwara przepada :cry: wiecej info. 2416553[/snapback] Zdawało mi się, iż Błękitny Smok już jest, ale cush. P.S. Dalej ktoś twierdzi, iż DVD9 w zupełności wystarczy, by nie trza było żonglować płytami? Nie twierdze, iż zmiana płyty raz na ruski rok jest wielce męcząca, ale dla zasady już chciałbym zwrócić na to uwagę, że gry jednak rosną. No tutaj wielki lol dla tych hiper znawcow na forum, ktorzy twirdzili na jakis tam wyimaginowanych podstawach, ze DVD9 starczy do wszystkiego. Ech szkoda slow i zobaczycie, ze M$ bedzie wydawal gry na HD-DVD. Beda wersje DVD9 i HD-DVD. Bill po prostu oklamal kilka milionow graczy. To tyle moich wyjasnien. Oczywiscie sprawa awaryjnosci i ogolnie gier na ps3 jest nadal otwarta, wiec "sie zobaczy" jak bedzie z ta konsola. Jesli chce ktos cos skomentowac to prosze robic w miare inteligentnie i konstruktywnie, a nie fanboyskim darciem ryja i kretynskimi wypowiedziami. Pzdr ps. sorry za przydlugi post Edytowane 6 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...