costi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ludwiczek jak zwykle wpadl, nie przeczytal wczesniejszych postow i palnal cos od czapy. Blue Dragon jest gra na XO, wydana na 3 DVD, wodzu ;) Mozesz biec i "specjalnie kupowac" nagrywarke DVD :lol: Z innej beczki - kumpel sie zaopatrzyl w R6:Vegas. Graficznie bardzo fajne, choc GOW nie przebija. Grywalnosc super, gra jest pozytywnie trudna (tzn. jest wyzwaniem i trzeb pokombinowac, a nie wali sie glowa w mur, bo trzeba sie zmiescic co do ulamka sekundy, inaczej [gluteus maximus]). Mnostwo dostepnych komend i taktyk, w sumie takie stare R6 tylko zamiast wczesniejszego planowania wydaje sie polecenia teamowi w trakcie gry. No wlasnie, wydaje - w grze mozna wydawac komendy glosem za pomoca headseta i daje to ponoc nisamowita frajde, chco trzeba troszke popracowac nad wymowa. luki2 & kucyk - prosilbym, zebyscie wylewali na siebie pomyje na PW, a nie zasmiecali topic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Z innej beczki - kumpel sie zaopatrzyl w R6:Vegas. Graficznie bardzo fajne, choc GOW nie przebija. Grywalnosc super, gra jest pozytywnie trudna (tzn. jest wyzwaniem i trzeb pokombinowac, a nie wali sie glowa w mur, bo trzeba sie zmiescic co do ulamka sekundy, inaczej [gluteus maximus]). Mnostwo dostepnych komend i taktyk, w sumie takie stare R6 tylko zamiast wczesniejszego planowania wydaje sie polecenia teamowi w trakcie gry. No wlasnie, wydaje - w grze mozna wydawac komendy glosem za pomoca headseta i daje to ponoc nisamowita frajde, chco trzeba troszke popracowac nad wymowa.no to teraz mnie zabiłeś, nie wiedziałem o tym, teraz mi się nie chcę, ale jutro z rana wypróbuję :D ale jednak mi się wydaję, że nei ma takiej możliwości, jak headset to granie na necie z innymi userami, wtedy można wydawać komendy ;) co do gry to mówiłem wcześniej - jest naprawdę fajna, gram na normalnym poziomie i zapomnijcie o taktyce - do przodu i fajer :) nawet nie odpalam tego na hard :) luki2 & kucyk - prosilbym, zebyscie wylewali na siebie pomyje na PW, a nie zasmiecali topic.zastosuję się :twisted2: Edytowane 9 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ludwiczek jak zwykle wpadl, nie przeczytal wczesniejszych postow i palnal cos od czapy. Blue Dragon jest gra na XO, wydana na 3 DVD, wodzu ;) Mozesz biec i "specjalnie kupowac" nagrywarke DVD :lol: Temat mi się pomylił :wink: Jak dla mnie R6 jest bardziej rozbudowany od poprzednich a za razem stracił na realiźmie. Ja wolałem te stare R6 w których strzelanie serią było nie możliwe a i brak przemyślenia akcji dawał tragiczny skutek na polu walki :wink: Ale chyba się już trzeba z tym pogodzić R6 stał się grą arcade. PS dziwię się, że nic o Viva Pinata nie piszecie gra dobre oceny zarabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) EEEEEtam pisalem o piniacie, ze wymiata i wsysa, ma cos w sobie black&white i pokemonow, a tak powaznie w gre trzeba sie wczuc i wtedy gra zamiata i wsssysa :) pozdro 4@ll Edytowane 9 Grudnia 2006 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 M$ wyraznie dalo do zruzumienia, ze HD-DVD bedzie potrzebny tylko do odtwarzania filmow. Ludzie im zaufali, a tu nagle sie okazuje, ze po roku pojawila sie gra, ktora zajmuje 3x wiecej! Jest to klamstwo, ktore niestety, ma juz negatywny wplyw na wygode grania. znajdz mi cytat w którym MS mówi, że WSZYSTKIE gry będą na 1xDVD Otoz niektorzy(nie ja bynajmniej) pisza o slabej jakosci niektorych tekstur w GOW spowodowane wielkoscia nosnika(przynajmniej na to zwalaja wine)."słaba" jakość tekstur w niektórych miejscach nie ma nic wspólnego z pojemnością nośnika GoW zajmuje ok. 6GB, więc miejsca wolnego na DVD jeszcze jest dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) Dlaczego M$ zmniejszył w stanach zjednoczonych gwarancje do 3 miesiecy? ;o Xbox 360 lepszy od starszego brata 08.12.2006 02:34 - Dagon XBOX360, XBOX Badania rynkowe wykazują, że Xbox 360 w ciągu pierwszych 13 miesięcy sprzedał się o 6% lepiej niż przez ten sam okres swojego "życia" pierwsza konsola Microsoftu. Dane te dotyczą Stanów Zjednoczonych. W tym okresie gracze kupili 3.79 milionów Xboksów 360, który to zadebiutował w listopadzie 2005 roku. Pierwszy Xbox, który pojawił się w USA w listopadzie 2001 roku, sprzedał się przez 13 miesięcy w liczbie 3.57 milionów. Badania przeprowadziło NPD. tylko pytanie czy to tak ogromny sukces, jesli wtedy x konkurowal z 2 konsolami, a teraz za konkurencje mial tylko konsole starej generacji? I to jeszcze na swoim rodzimym rynku. Moze teraz sprzedaz skoczy jeszcze bardziej jak ludzie zobaczyli ze poki co ps3 za duzo nie oferuje wzgledem nowego x'a. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Moze teraz sprzedaz skoczy jeszcze bardziej jak ludzie zobaczyli ze poki co ps3 za duzo nie oferuje wzgledem nowego x'a. "#### Zbieram na Next Gen'a. Uzbierane: 1960 zł" A mogłeś przejść na ciemną stronę mocy za 899zł B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuchorsky Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Cześć! Czy ktoś wie gdzie jest porównanie zwykłego obrazu TV i HD, najlepiej z Xboxa 360, bo muszę matkę przekonać, żeby wyłożyła kasę na HD. Mogą być obrazki, filmy, cokolwiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 "#### Zbieram na Next Gen'a. Uzbierane: 1960 zł" A mogłeś przejść na ciemną stronę mocy za 899zł B-)ciemna strona to raczej ps3 (obecny stan rzeczy jak i kolor konsol ;p). A zbieram, bo chce odrazu kupic z HD-TV ;) Juz poprawiłem sig'a ;) Pozatym core dla mnie sie nie liczy ;p Mialbym juz 3k ale ostatnio prawie patol poszedł na DS'a ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Cześć! Czy ktoś wie gdzie jest porównanie zwykłego obrazu TV i HD, najlepiej z Xboxa 360, bo muszę matkę przekonać, żeby wyłożyła kasę na HD. Mogą być obrazki, filmy, cokolwiek... moze wystarczy pokazać na kompie - włącz jakąś gre w 640*480, a później w 1200*768 czy jakoś tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Cześć! Czy ktoś wie gdzie jest porównanie zwykłego obrazu TV i HD, najlepiej z Xboxa 360, bo muszę matkę przekonać, żeby wyłożyła kasę na HD. Mogą być obrazki, filmy, cokolwiek... Wlacz film na swoim telewizorze, a potem idz z rodzicielka do jakiegos sklepu z LCD TV/Plazmami i niech zobaczy jaki jest na nich obraz (oczywiscie musi byc podlaczony dobrym kabelkiem i 'sygnal' w HD). ;] Mozesz tez wlaczyc zwyklego divixa, a pozniej zalaczyc cos w HD na swoim monitorze. Tutaj jest duzo filmikow w 720p i 1080p -> http://www.microsoft.com/windows/windowsme...ntshowcase.aspx Tylko uprzedz ja, ze kablowka na TV LCD wyglada zenujaco slabo, no chyba, ze masz n to wtedy tego problemu nie ma. ;] Screen z GRAW2. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuchorsky Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) moze wystarczy pokazać na kompie - włącz jakąś gre w 640*480, a później w 1200*768 czy jakoś tak icon_smile3.gifTo nie wystarczy. Na TV obraz jest rozmyty, a na HD ostry, to chcę pokazać. Matka jest tak technicznie nie teges. Zauważy schodki, ale jej to nie przeszkadza. Jak na razie jedynym dla niej atutem Xa jest to, że jest na niego Zuma. Wlacz film na swoim telewizorze, a potem idz z rodzicielka do jakiegos sklepu z LCD TV/Plazmami i niech zobaczy jaki jest na nich obraz (oczywiscie musi byc podlaczony dobrym kabelkiem i 'sygnal' w HD). ;] Mozesz tez wlaczyc zwyklego divixa, a pozniej zalaczyc cos w HD na swoim monitorze. Tutaj jest duzo filmikow w 720p i 1080p -> http://www.microsoft.com/windows/windowsme...ntshowcase.aspx Tylko uprzedz ja, ze kablowka na TV LCD wyglada zenujaco slabo, no chyba, ze masz n to wtedy tego problemu nie ma. ;] Co do filmów, to jak pokazuje to nic nie zauważa bo na kompie to normalka, a nie chce mi się tachać budy do drugiego pokoju, żeby to pokazać na TV. Chyba tak będę musiał zrobić (to ze sklepami, pójdziemy do MM i poproszę panią w ko(s)micznym stroju, żeby pokazała matce Carbona). Z kabla zrezygnowałem i mam videostradę z cyfrą+. N nie jest takie fajne na HD Ready. Dają sygnał Full HD dla takich TV, a na HD Ready wyświetla się skalowany SD. Ja będę miał na TV 2400, we wzlotach 2800 zł, więc myślę o 26-32". Swoją drogą, czy są jakieś białe LCDki? Najchętniej prosiłbym o zdjęcia tej samej rzeczy wyświetlonej w PAL/SD na zwykłym TV i HD na HDku. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez tuchorsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 N nie jest takie fajne na HD Ready. Dają sygnał Full HD dla takich TV, a na HD Ready wyświetla się skalowany SD. Ja będę miał na TV 2400, we wzlotach 2800 zł, więc myślę o 26-32". Aha... Jak masz jeszcze jakieś śmieszne niusy to podziel się :) Z tego co mi wiadomo, to póki co żadna telewizja na świecie nie nadaje w full hd. Skalowany jest sygnał na wszystkich kanałach poza discovery hd i n sport, ale i tak wygląda to lepiej niż SD czy cyfrowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Na n tylko 3 kanaly sa w HD reszta standard 480p, z tych 3 mnie pasuje tylko Discovey :) wiec troche za malo na zakup platformy cyfrowej :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) Gwoli scislosci, to Ressitance zajmuje niecale 8GB - po ripie sie okazalo, ze reszta zawartosci plyty to padding, czyli niewykorzystywane smieci, majace tylko przesunac wlasciwa tresc w obszary plyty o lepszym transferze. A 8GB to juz na DVD9 wejdzie. IMHO nie ma co robic scen na razie - jedna gra reguly nie czyni. Swoja droga, ciekaw jestem jak by zareagowali fani Sony, jakby sie okazalo, ze FF13 wyjdzie na dwoch plytach BR? Dopiero by sie przetaczaly flame'y i smiechy po forach :) Nie wiem, poprawcie mnie jeżeli się mylę ale czy w BluRay'u prędkość transferu z każdego miejsca płyty nie jest taki sam? W takim wypadku takie coś jak padding nie ma sensu... Co do FF13, gdyby była na dwóch BD-ROMach to można by mówić, że jest lipa ale teraz przelicz 2xBD-ROM na DVD-ROMy, w porywach do 10 płytek DL ;). Pożonglujemy ;) ? Pozdro. Przypomina mi to sytuację z MGS2 na PC. Wyszła wersja jedynie na DVD ale piraci zrobili wersję na 10 CD bodajże. Ja dla tej gry specjalnie kupiłem napęd DVD do kompa. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuchorsky Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Aha... Jak masz jeszcze jakieś śmieszne niusy to podziel się icon_smile3.gif Z tego co mi wiadomo, to póki co żadna telewizja na świecie nie nadaje w full hd. Skalowany jest sygnał na wszystkich kanałach poza discovery hd i n sport, ale i tak wygląda to lepiej niż SD czy cyfrowka.Nie znam się na tym za bardzo. Czytałem tak na jakimś forum. Typ chyba miał na myśli właśnie tylko te kanały HD. Zakończmy już ten temat bo wyjdzie ogromny offtop albo wojna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Mam do was pytanie, jutro będe robił przemeblowanie ( zakup nowego tv ) zastanawiam się jak najlepiej ustawić konsole- pionowo czy poziomo? w tym momencie stoi poziomo i jest wszystko ok, ale czy czasem w pionie nie bedzie lepiej chłodzona? robił ktoś z was testy w jakiej pozycji konsola mniej się nagrzewa ? na forach są zdania podzielone i w sumie co użytkownik to inna odpowiedz. Chyba najlepiej by było zrobić test na głośnosć w róznych pozycjach ( im ciszej chodzi to jest chłodniejsza) Proszę o porade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) ustaw konsole na srodku pokoju a na okolo postaw 4 pólmetrowej średnicy wentylatory i ustaw je na jakies 5000rpm najlepiej jeszcze otworz wszystkie okna co by zimniejsze powietrze chlodzilo iksa albo do lodówki go wsadź! Edytowane 10 Grudnia 2006 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 no to teraz mnie zabiłeś, nie wiedziałem o tym, teraz mi się nie chcę, ale jutro z rana wypróbuję :D ale jednak mi się wydaję, że nei ma takiej możliwości, jak headset to granie na necie z innymi userami, wtedy można wydawać komendy ;) Nie stary, kumpel o ktorym mowa nie ma netu, ktory dziala z X360 (polaczenie przez satelite z kanalem zwrotnym via GPRS), wiec jest ograniczony do singla. Zreszta, jak nie wierzysz: http://www.dailygame.net/news/archives/006073.php: As players command their three-man squad, they issue orders either by pressing the A button for context-sensitive commands, or by issuing voice commands through the Xbox Live headset. http://www.gamerswithjobs.com/node/28682: You can see your gun in front of you, you only can control one member of your team, and the voice activated commands still work through your Live headset. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) ustaw konsole na srodku pokoju a na okolo postaw 4 pólmetrowej średnicy wentylatory i ustaw je na jakies 5000rpm najlepiej jeszcze otworz wszystkie okna co by zimniejsze powietrze chlodzilo iksa albo do lodówki go wsadź! jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to po co spamujesz? za takie odpowiedzi powinny byc banany. Edytowane 10 Grudnia 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 ponawiam pytanie: dlaczego w US zmniejszono gwarancje na x360 do tylko 3 miesiecy (i to nie calych, bo do 90 dni!) !!!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 ponawiam pytanie: dlaczego w US zmniejszono gwarancje na x360 do tylko 3 miesiecy (i to nie calych, bo do 90 dni!) !!!??? Styczen - 31 Luty - 28 Marzec - 31 razem - 90 dni = 3 miesiace taki joke sytuacyjny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 (edytowane) ponawiam pytanie: dlaczego w US zmniejszono gwarancje na x360 do tylko 3 miesiecy (i to nie calych, bo do 90 dni!) !!!??? z takimi pytaniami to chyba do Microsoftu, a nie do nas :lol2: Edytowane 10 Grudnia 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 a jak ktos kupi w roku przestepnym? :P .:Solid_Snake:.: pierwsze slysze, jakis link? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Oldies: {Dreamcast} {Nintendo 64} {PSX} {Sega Saturn} {SNES} {NES} & more... chyba Ci się coś pomyliło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to po co spamujesz? za takie odpowiedzi powinny byc banany.ale o co ci chodzi? :blink: odpowiedziałem ci na pytanie, konkretnie na to : "robił ktoś z was testy w jakiej pozycji konsola mniej się nagrzewa ?"w takich warunkach jakie podałem konsola sie nie grzeje @Nierealny: juz o tym pisalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 ponawiam pytanie: dlaczego w US zmniejszono gwarancje na x360 do tylko 3 miesiecy (i to nie calych, bo do 90 dni!) !!!??? Gdybyś przeczytał mój wcześniejszy post, to wiedziałbyś czym jest GWARANCJA. Poza tym w US krótkie okresy gwarancyjne to nic nowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Witam! Kolejny newbie chciałby zadać pytanie odnośnie x. Jako, że od jakiegoś czasu mnie, że tak powiem korci :P Jako PC'towiec od zawsze mam kilka pytań. - Często czytam na temat, że xbox jest na max2-3 lata gdyż cały potencjał konsoli zostanie wykorzystany - Z tego tematu zdążyłem przeczytać, że najbardziej oczekiwana gra przez wielu czyli Crysis może pojawić się a może nie na xboxie ze względu na zasoby dx10. Ale z tego co mi wiadomo Crysisa można odpalić na dx9 a więc czy bedzie on dostępny na xboxie ? - Jak jest ze sterowanie w grach FPP? Czy jest jakaś możliwośc podłączenia myszki USB/PS2 ? - Jako użytkownicy tej właśnie konsoli jakie znaleźliście w niej najwieksze wady ? Z góry dziękuję za wyrozumiałość i Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 2-3 lata? Wtedy chyba wyrowna sie ewentualnie grafika w X i na PC, 5-6 lat zyje konsolka jak nic. Jesli chodzi o Crysisa to nikt tutaj wrozka nie jest, ale jesli mialbym teraz co powiedziec to wg mnie sie pojawi, wczesniej czy pozniej ale bedzie. Jesli chodzi o FPPy to pracuja nad jakims cudem dzieki ktoremu mozna podlaczyc wspomniane przez Ciebie urzadzenia, ale gwarantuje Ci (jako PCtowiec z 20 letnim stazem) ze gra na padzie jest tak samo fajna a "przejscie" na operowanie padem w takich grach trwa duzo krocej niz sie moze wydawac. A co do wad to wg mnie halas jaki generuje i marne kolory po VGA, wiecej nie stwierdzilem na chwile obecna. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 a jak ktos kupi w roku przestepnym? :P .:Solid_Snake:.: pierwsze slysze, jakis link? http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...es/warranty.htm :blink: czy do x360 mozna podłączyc i grac na dowolnym padzie, jak np. Logitech, taki co przypomina DS'a i jest na usb? Nie ogarniam PES'a na tym padzie od x'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...