maSTHa212 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Panowie! Ogłoszę się tu bo pilne: Zakupię konsolę Xbox 360. kontakt gg: 4556868. http://www.allegro.pl/19892_konsole.html pozdro <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuchorsky Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Hej! Od 6 godzin jestem szczęśliwym posiadaczem eXa, tyle, że na HD kasy raczej nie mam. W związku z czym chciałbym podłączyć konsolę do mojego monitora (CRT 17"). Cóż, jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co sie ma. W monitorze mam nieodłączany kabel z klasyczną męską wtyczką VGA. Jeśli kabel VGA od Xboxa 360 jest z końcówką żeńską to problemu nie ma, ale jeśli też ma męską, to co muszę dokupić, żeby działał? PS. Konsola oczywiście to Premium z MM z PGR3 za 1399 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 A ja się nie zgodzę, że dużo straci. Kumpel kupił konsolke w MM i stwierdził, że PGR wygląda tak samo na TV 29'' jak i na 26'' Samsungu w MM. Stwierdził, że nawet jest trochę lepiej i na TV są lepsze kolory, bardziej naturalne nie przejaskrawione jak w MM. Gorzej jest z ostrością ale to normalne i nie ma takiej tragedii jak niektórzy to opisują. Ja również nie mam nic do obrazu z TV. ;)Przecież nie powie Ci, że wydał tyle kasy i teraz to wygląda jak gry na pc sprzed paru lat :lol: widać kolega ma własny świat, albo problemy ze wzrokiem. Mam porównanie bo przez pierwszy tydzień jechałem na zwykłym LG 29'' i w takim PGR g** widać, dalsza trasa się po prostu rozmywa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuchorsky Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Wyczytałem na pewnym konsolowym forum, że w kablu Microsoftu w zestawie jest przejściówka żeńsko-żeńska. Czy to prawda? Źródło było mało wiarygodne, bo kabel był sprowadzony z Anglii, nie wiem jak jest z polskimi. Znalazłem coś takiego. Czy o taką przejściówkę chodzi? Edytowane 11 Grudnia 2006 przez tuchorsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) tuchorsky - dokladnie o taka przejsciowke chodzi. :) Ale nie przypominam sobie by byla ona zawarta w kablu VGA od MS. Pozdrawiam. EDIT: Moge sie jednak mylic co do tego, czy przejsciowka jest zalaczona. Sam ja posiadam, ale za cholerke nie moge sobie przypomniec skad ja mam. Edytowane 12 Grudnia 2006 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 PS. Konsola oczywiście to Premium z MM z PGR3 za 1399 zł. Hmm.. to ja mam pytanie, u wszystkich w MM jest taka cena? Bo ja 2dni temu jak z kumplem który chce nabyć x360 jeździłem po sklepach widziałem ten sam zestaw po 1499zł (MM @ Zabrze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Hmm.. to ja mam pytanie, u wszystkich w MM jest taka cena? Bo ja 2dni temu jak z kumplem który chce nabyć x360 jeździłem po sklepach widziałem ten sam zestaw po 1499zł (MM @ Zabrze).ja rowniez jestem ciekawy, bo mnie kusi albo x360 na gwiazdke, albo sansa e260 ;p ale dylemat mam tylko w cenie do 1400 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuchorsky Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Dzięki. Chociaż i tak chyba wyduszę na 19" wide. Może Benq FP72W. Ja swoją konsolę kupiłem w MM we Wrocławiu, bo tam mieszkam. Z tego co wiem to ceny w MM są różne. W obu wrocławskich widziałem 360 za 1399 zł (z PGR3) i za 1599 zł (z PES6). Jak byłem kiedyś w MM w Katowicach to pamiętam, że ceny były znacznie wyższe. I tak 1499 zł z PGR3 to tanio. W necie Premium widziałem właśnie najtaniej za tyle, ale bez gry (nie mówię o allegro). Edytowane 12 Grudnia 2006 przez tuchorsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Na allegro nowej tez sie raczej nie znajdzie znaczaco ponizej 1500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 A ja się nie zgodzę, że dużo straci. Kumpel kupił konsolke w MM i stwierdził, że PGR wygląda tak samo na TV 29'' jak i na 26'' Samsungu w MM. Stwierdził, że nawet jest trochę lepiej i na TV są lepsze kolory, bardziej naturalne nie przejaskrawione jak w MM. Gorzej jest z ostrością ale to normalne i nie ma takiej tragedii jak niektórzy to opisują. Ja również nie mam nic do obrazu z TV. ;) spoko. gorsze tekstury (wdg. niektorych to "jeszcze gorsze" ;)), gorsza plynnosc dzialania gier, nieczytelne w niektorych grach czcionki, rozmyty obraz ze wzgledu na niska rozdzialke... to tylko pare rzeczy, ktorych kumpel najwidoczniej nie dostrzega. poza tym - odkad cos, co sie widzi w markecie ma byc jakims wzorcem? tam nikt nie bawi sie pol godziny w ustawianie parametrow obrazu w TV, zeby gry wygladaly tak jak powinny. zeby nie bylo, ze sciemniam - Call of Duty 2 ma w trybie SD tekstury nizszej jakosci, PDZ ma nieczytelne czcionki, Oblivion dziala znacznie mniej plynnie (podobnie jak Condemned i Quake IV), w PGR3 mozna przeoczyc zakret z powodu zabkow na horyzoncie itp itd. ale wyglada lepiej, bo kolory sa bardziej naturalne ;-) posiadam HDTV 26" i od niedawna (po przeprowadzce) zwyklego kineskopowca 32" panoramicznego od Panasonica. roznica jest KOLOSALNA. tyle w temacie. to tak, jakby ktos nie widzial roznicy na monitorze 19" miedzy rozdzialka 640x480 bez AA a 1280x1024 z 4xAA :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 A ja się nie zgodzę, że dużo straci. Kumpel kupił konsolke w MM i stwierdził, że PGR wygląda tak samo na TV 29'' jak i na 26'' Samsungu w MM. Stwierdził, że nawet jest trochę lepiej i na TV są lepsze kolory, bardziej naturalne nie przejaskrawione jak w MM. Gorzej jest z ostrością ale to normalne i nie ma takiej tragedii jak niektórzy to opisują. Ja również nie mam nic do obrazu z TV. icon_wink2.gif PGR na zwykłym TV wyglada jeszcze znośnie (przyp. że gra nie dziala w pełnym 720p) Na zwykłym TV CRT gry na xboxa 360 prezentują się źle. Różnica w jakości zwykłego kineskopowca w porównaniu do TV 720p jest naprawdę ogromna. To nawet nie jest porównanie rozdziałek jak na kompie z podłaczonym monitorem 640-480 VS 1280-720 - jest jeszcze naprawdę dużo gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 jak nie macie dostępu do MM to zawsze możecie kupić u juchego http://www.iksboks.aplus.pl/product_info.php?products_id=152 ale bez bonusowej gry :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Hmm.. to ja mam pytanie, u wszystkich w MM jest taka cena? Bo ja 2dni temu jak z kumplem który chce nabyć x360 jeździłem po sklepach widziałem ten sam zestaw po 1499zł (MM @ Zabrze).U mnie w MM pare tygodni temu cena wzrosła z 1399zł do 1499zł z PGR, ale za to jest jeszcze z PES6 za 1599zł (albo nawet o 100zł drożej obie wersje? Byłem dziś w MM i się przyglądałem ceną, lecz przez te końcówki "99" miesza mi się). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 W ciągu tygodnia od premiery w Japonii, 70 000 sztuk gry Blue Dragon zostało sprzedanych na terenie tego kraju. Microsoft planuje skorzystać na sukcesie wspomnianej pozycji i sprzedać w Japonii 200 tysięcy egzemplarzy swej najnowszej konsoli. Chociaż 200 000 Xboksów 360 może zdawać się małą liczbą, to w Kraju Wschodzącego Słońca taka ilość oznacza niebywały sukces dla Microsoftu. Gigant z Redmond zamierza się powoli na dalekowschodni rynek, a BD to tylko pierwszy krok w tym procesie. Blue Dragon to pozycja jRPG od developera Mistwalker, w skład zespołu tworzącego grę wchodzą znane Japonii postaci: twórca serii Final Fantasy - Hironobu Sakaguchi, twórca Dragon Ball - Akira Toriyama oraz kompozytor wielu pozycji wydanych przez Square Enix - Nobuo Uematsu. Ciekawe, moze MSowi uda sie wbic na rynek japonski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 O ile inne gry na Xa wyglądają gorzej o tyle sam PGR, którego osobiście widziałem niewiele różnił się na LCD i CRT. Sam za dużo nie powiem bo nie mam na co dzień X0. Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jak to jest, że gorsze tekstury+niższa rozdziałka=mniej obliczeń= wolniejsze działanie = wieksze obciążenie dla X0? :| Już kiedyś wspomniałem, że w Kielcach X0 Premium podrożał z 1399 na 1499zł w ciągu jednego dnia po wprowadzeniu GOW do pokazów. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jak to jest, że gorsze tekstury+niższa rozdziałka=mniej obliczeń= wolniejsze działanie = wieksze obciążenie dla X0? :| xbox nie liczy gry w takiej rozdzielczosci jaka wyswietla aktualnie tv... moze dokladniej gry sa robione pod konkretne rozdzielczosci 720p, 1080i.. i w takiej xbox pracuje a jesli ustawisz sobie inna to on i tak liczy wszystko w "oryginalnej" a pozniej skaluje tak zeby dany tv mogl to wyswietlic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jak to jest, że gorsze tekstury+niższa rozdziałka=mniej obliczeń= wolniejsze działanie = wieksze obciążenie dla X0? :| Modele, tekstury, czcionki itp. przygotowane dla wysokich rozdzielczosci = koniecznosc skalowania w locie + wprowadzenia przeplotu do obrazu = wiecej obliczen = wolniejsze dzialanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Niech Wam będzie! Ale sądzę, że to głupota skalować tekstury i obiekty. ;) Przecież można sam obraz wyjściowy przeliczyć w 480p. No ale skoro Bill w ten sposób pokazuje różnice w generacji konsol to ok. U mnie jakoś komp niczego nie skaluje do niższej jakości jak odpalam gre na TV. ;) Tak samo nic nie zwalnia a przyspiesza bo rozdziałka nie jest w 1280x1024 tylko 1024x768 (i tu podobno skaluje w locie do PAL ;)). Peace koledzy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuchorsky Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Co do kabla: Przejściówkę znalazłem już w drugim komputerowym (sprzedawca nazwał ją nawet "dwoma kobitkami". Sam kabel: Empik w Rynku - nic, MM w Galerii Dominikańskiej - za tydzień, Empik przy pl. Kościuszki - ostatni. Hura mam kabel i przejściówkę, lecę na chatę w nadziei zarwania nocki na ekśie. Wracając myślę - nie mam przejściówki do chinchy od dźwięku - no to sobie pograłem. Otwieram w domu pudełko od kabla, a tam przejściówka 2xchinch->mini jack, oraz przejściówka żeńsko-żeńska VGA identyczna, jak ta, za którą dałem dychę - ma nawet takie same nalepki - LOL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Niech Wam będzie! Ale sądzę, że to głupota skalować tekstury i obiekty.dokladnie dlatego 360-tka tak nie robi tylko skaluje gotowa juz wygenerowana ramke( klatke) i puszcza na wyjsce w danej rozdzialce... ale zdaje sie taki GOW byl przygotowywany i testowany tez dla zwyklych tv ludzie od epic-ka chcieli aby wygladal i na takim i na hdtv b.dobrze... Edytowane 13 Grudnia 2006 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Pytanie do posiadaczy X0: jak wyglada sprawa z kompatybilnoscia gier na starego Xa? Czy chodza wszystkie tak jak powinny? Nie mialem konsoli od czasow NESa, wiec pewnie w pare gier ze starego Xa bym sobie pogral przy okazji... ;) ........ @qba http://www.xbox.com/en-US/games/backwardco...tygameslist.htm powyższa lista ma się jeszcze rozszerzyć o: All-Star Baseball 2005 Aquaman: Battle of Atlantis Buffy the Vampire Slayer Burnout 3: Takedown (Updated) Dead Or Alive Ultimate Destroy All Humans! Dynasty Warriors 4 Evil Dead: A Fistful of Boomstick Indigo Prophecy Family Guy Far Cry: Instincts Incredibles I-Ninja Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude Mortal Kombat: Armageddon MotoGP MX Unleashed Open Season Pariah Psychonauts Rainbow Six: Lockdown Rapala Pro Fishing Scarface Shark Tale Shenmue II Splinter Cell: Double Agent The SpongeBob SquarePants Movie Ultimate Spider-Man Wakeboarding Unleashed: Featuring Sean Murray Whacked! Winback 2: Project Poseidon Xiaolin Showdown Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Microsoft znowu kręci?? Wszyscy pamiętamy problemy z updatem oprogramowania konsol Xbox360. Aktualizacja dashboardu z 31 października spowodowała, że wiele z konsol zamieniło się w bezużyteczną cegłę (nie "odpalają się"). Tymczasem Microsoft zdaje się bagatelizować problem, twierdząc, że przypadki uszkodzenia konsoli po updacie są marginalne i dotyczą w większości sprzętu poddanego nielegalnym modyfikacją. Głos w sprawie zabrał Brian Kabateck - prawnik z kancelarii Kabateck Brown Kellner, który prowadzi sprawę sądową przeciw firmie Billa Gates'a. Powiedział on, że nie wyobraża sobie żadnej rozsądnej linii obrony, jaką mogliby zastosować adwokaci Microsoftu, oprócz oświadczenia: "Jesteśmy Microsoft, możemy robić co nam się żywnie podoba"! Dodał też, że ponad 400 osób kontaktowało się z jego firmą w sprawie wszczęcia postępowania przeciw gigantowi z Redmont i to zanim sprawa trafiła na forum publiczne! W tej chwili forum poświęcone temu problemowi na Xbox.com ma ponad 76 stron. Wszystkiemu winna polityka producenta, który za naprawy sprzętu po ewentualnym uszkodzeniu w czasie lub po updacie systemu każe płacić. Co więcej Kabateck twierdzi, że odpowiedzi na posty z forum Xbox.com, pisane przez pracowników Microsoftu mogą stanowić dowody na sali sądowej. Microsoft w chwili obecnej jeszcze nie odpowiedział na złożony pozew. źródło: next-gen.com.pl Edytowane 13 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wszyscy najeżdzają na Sony jakie to jest Bleeee ale nie widzą co robi konkurencja. Przynajmniej gwarancja Sony jest gwarancją a nie to co M$ robi. O ile do X360 nic nie mam to do M$ za ich głupią politykę jak najbardziej! Gdyby nie to to pewnie stał by u mnie jeden X0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wszyscy najeżdzają na Sony jakie to jest Bleeee ale nie widzą co robi konkurencja. Przynajmniej gwarancja Sony jest gwarancją a nie to co M$ robi. O ile do X360 nic nie mam to do M$ za ich głupią politykę jak najbardziej! Gdyby nie to to pewnie stał by u mnie jeden X0.Nieudolność niektórych czepiaczy jest po prostu porażająca :lol: jeszcze gdyby ta durna polityka w jakikolwiek sposób nas dotykała ;) jak dla mnie za oceanem mogą dawać nawet 10 dni gwarancji... a Ciebie to będzie mogło zaboleć dopiero 2 latka po kupnie konsolki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wszyscy najeżdzają na Sony jakie to jest Bleeee ale nie widzą co robi konkurencja. Przynajmniej gwarancja Sony jest gwarancją a nie to co M$ robi.Widza tylko nie beda krytykowac sprzetu, ktory posiadaj, bo to kwalifikuje sie pod zamach stanu :wink: O ile do X360 nic nie mam to do M$ za ich głupią politykę jak najbardziej! Gdyby nie to to pewnie stał by u mnie jeden X0.Czy sprzet jest taki czy owaki to jakby nie bylo zawsze winny jest temu producent co jest chyba zrozumiale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Wszystkiemu winna polityka producenta, który za naprawy sprzętu po ewentualnym uszkodzeniu w czasie lub po updacie systemu każe płacić.znaczy ze co? jak mam gwarancje i mi po apdejcie konsola nie wstanie to MS nie naprawi tego w ramach gwarancji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) znaczy ze co? jak mam gwarancje i mi po apdejcie konsola nie wstanie to MS nie naprawi tego w ramach gwarancji? No NIE naparwia bezplatnie. Jesli chodzi o gware to coz, mozliwe, ze na gwarancji jest taniej albo cos. Chamskie zagranie szczegolnie, ze to M$ zepsulo klientom konsole. Edytowane 13 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) No NIE naparwia bezplatnie. ... Chamskie zagranie szczegolnie, ze to M$ zepsulo klientom konsole. jeśli nieprzerabiana konsola została zepsuta przez ten apdejt i MS tego nie naprawi za darmo to faktycznie przegięcie ale jeśli chodzi o konsole w jakikolwiek sposób modyfikowane - np. z modyfikowanym firmwarem napędu, itp to się nie dziwię, że MS takiej konsoli nie naprawi za darmo Jesli chodzi o gware to coz, mozliwe, ze na gwarancji jest taniej albo cos.nie wierzę, że jak masz ważną gwarancję to za naprawę sprzętu musisz płacić w Europie to przecież niemożliwe (jakies tam przepisy unijne przeciez to regulują) Edytowane 13 Grudnia 2006 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) jeśli nieprzerabiana konsola została zepsuta przez ten apdejt i MS tego nie naprawi za darmo to faktycznie przegięcie ale jeśli chodzi o konsole w jakikolwiek sposób modyfikowane - np. z modyfikowanym firmwarem napędu, itp to się nie dziwię, że MS takiej konsoli nie naprawi za darmo No wiadomo, ze M$ nie naprawi konsoli, ktora byla apdejtowana roznym przerobionym biosami czy programami. Ale, tu wlasnie chodzi o to, ze ludziom padaly konsole po apdejcie, ze tak to to nazwe oficjalnym. Pare dni temu dawalem nawet do tego info linka... Jak widac sprawa nie jest blacha. nie wierzę, że jak masz ważną gwarancję to za naprawę sprzętu musisz płacić w Europie to przecież niemożliwe (jakies tam przepisy unijne przeciez to regulują) No absurd i gdybym posiadal klocka to wszelkie apdejty robilbym z dusza na ramieniu. Co do przepisow to nie wiem czy czasem M$ sie przed tym odpwiednio nie zabezpieczyl. Po prostu mogl zrobic wpis w reg. gwarancji, ze konsol nie naprawiaja po nieudanych apdejtach itd. Edytowane 13 Grudnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 to jest takie gdybanie - może naprawi, może nie przydałoby się oficjalne stanowisko microsoftu w tej sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...