Skocz do zawartości
Mariusz Wróblewski

Xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

Racja, trąbią w RMF'ie, tylko na moje oko to chodzi o wersje Core, bo koleś gada coś w stylu "Xbox 360 System + PES6" -1399zł :) Nie ma cudów...

Edit: Sprawdziłem teraz aktualną gazetke Katowickiego MM i jest w niej coś takiego:

http://img226.imageshack.us/img226/2695/xboxow9.jpg

Na fotce wersja Core, a skład zestawu z Premium :lol: Sami już nie wiedzą co sprzedają.

Mogę powiedzieć, iż doświadczenia wiem, iż jak piszą specyfikację do wersji premium, to mają na myśli core (pamiętam jeszcze mój zawód jak byłem swego czasu a Auchan).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę powiedzieć, iż doświadczenia wiem, iż jak piszą specyfikację do wersji premium, to mają na myśli core (pamiętam jeszcze mój zawód jak byłem swego czasu a Auchan).

Z gazetki prmocyjnej kasno wynika, że to premium tylko zdjęcie inne...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też pamiętam tą akcje z Auchan :)

Wracając jeszcze do tej oferty w MM to w TV leci reklama "Xbox 360 System (co by to nie znaczyło:lol:) + PES6 - 1399zł" i pokazana jest konsola w wersji Premium. Zakręcone to wszystko jest jak świński ogon...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też pamiętam tą akcje z Auchan :)

Wracając jeszcze do tej oferty w MM to w TV leci reklama "Xbox 360 System (co by to nie znaczyło:lol:) + PES6 - 1399zł" i pokazana jest konsola w wersji Premium. Zakręcone to wszystko jest jak świński ogon...

ale robicie problemy, a wystarczy wykrecic numer do MM i spytac

pomijajac fakt, ze oni maja prawo do pomylek w druku, a gazetka nie stanowi oferty handlowej ble ble ble to ja sugerowalbym sie opisem, a nie zdjeciem, bo pewnie osoba ktora wstawiala zdjecie nie za bardzo wiedziala co na nim jest i wedlug mnie na 90% jest to premium z gra

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomijajac fakt, ze oni maja prawo do pomylek w druku, a gazetka nie stanowi oferty handlowej ble ble ble to ja sugerowalbym sie opisem, a nie zdjeciem, bo pewnie osoba ktora wstawiala zdjecie nie za bardzo wiedziala co na nim jest i wedlug mnie na 90% jest to premium z gra

Ja nie robie problemów tylko śmieje się z tych ludzi, którzy wypuszczają takie reklamówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tia... Ale mam polew... Nie chodzi tu o Twojego posta, ale dla przypomnienia: jakiś roczek temu Auchan w gazetce napisało Xbox360, 20gb, headset itp, na zdjęciu też wersja premium (!), a sprzedawali w wersji Core (kij z tym, iż wprowadzanie klijentów w błąd :lol: ).

Ale masz racje, puki ktoś nie sprawdzi, to się nie przekonamy.

Już się zamykam (ale jakby były zakłady, to stawiam 3,50zł, że to wersja Core).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten sklep jesli chodzi o polityke cenową to jest glupi i to jest ewidentny dowod na to, ze tasują sobie cenami jak chcą, a to co wychodzi jest calkowicie pozbawione sensu.

Przykladowo, kiedys kupowalem plyty DVD-R tdk, takie perłowe

za 25 płyt chcieli 59.99

a za 10 płyt takich samych chcieli 14,99, czyli za 15 zł mniej miałem 5 płyt wiecej (albo w tej samej cenie 15 plyt wiecej) - totalne zaprzeczenie zasady handlu ze im wiecej na raz sie kupuje tym powinno byc taniej.

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykladowo, kiedys kupowalem plyty DVD-R tdk, takie perłowe

za 25 płyt chcieli 59.99

a za 10 płyt takich samych chcieli 14,99, czyli za 5 zł mniej miałem 5 płyt wiecej - totalne zaprzeczenie zasady handlu ze im wiecej na raz sie kupuje tym powinno byc taniej.

OT:

Cos Ci chyba matematyka siadla - jak nic mi wychodzi, ze 5 plyt wiecej masz za 15zl mniej (25-pak = 60zl; 3x10-pak = 3x15 = 45zl), innymi slowy za cene 25 plyt masz 40 :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no no ;D siadla mi siadla ;p nie kontaktuje po wczorajszej nocy spedzonej z wytrzymałością materiałów ;D Juz poprawilem wg Twojego obliczenia tej wyzszej, dla mnie w tym momencie, matematyki ;p

oczywiscie pisalem tutaj o poznańskim MM. Bo np. w Bydgoszczy to za 25 płyt sie placiło 36 zł chyba. Raz nawet 29.99 jak była promocja - lukk pamieta, bo on tam sie zaopatruje glownie.

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna juz kupic gadzecik do podpiecia klawy i myszki do X360!! Teraz tylko czekac na jakies testy i zapraszamy PCtowców ;)

http://www.videogameadvantage.com/viewProd...tProductID=4440

teraz co druga osoba bedzie wkleja to samo info ktore jest dostepne od miesiaca???!!

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamietam linki owszem byly, ale tylko z adnotacja ze cos takiego powstaje. Do konkretnego sklepu z oferta zdaje sie, ze nic nie bylo. A poza tym, bez obrazy, ale czy ty do wszystkiego musisz miec jakies ALE?! Czytam watki w tym dziale, sporo sie wypowiadasz i czesto nawet moje poglady pokrywaja sie z Twoimi, ale patrzac z dystansu to DO WSZYSTKIEGO masz problem. Wez czasami daj na luz, ugryz sie w jezyk czy cos i postaraj powstrzymac od komentarza bo jest to troche meczace, ktos cos napisze (nawet jesli juz bylo) to od razu w glowie mu swita : zara wpadnie ten typek z paryza i zacznie psioczyc. Reszte przepraszam za offtop, ale w koncu mnie to tez dotknelo wiec musialem sie odniesc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam bardzo, ale przejsciowka na klawe i mysz za 300zł??

Ktos tu chyba zglupial.

Nie ma czasem zadnej firmowanej przez M$ klawy i myszki do X0??

Zreszta tak trudno zaopatrzyc konsole w marne dwa wtyki USB??

Moze Bill cos wypusci na rynek za pare dolarow...

Przeciez wtyk ps2 nikomu potrzebny juz raczej nie jest.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam bardzo, ale przejsciowka na klawe i mysz za 300zł??

Ktos tu chyba zglupial.

nie ktoś tylko firma(?) XCM

Nie ma czasem zadnej firmowanej przez M$ klawy i myszki do X0??

kazda klawiatura USB, ktora nie wymaga specjalnych driverow powinna dzialac z iksem

myszki USB nie dzialaja

Zreszta tak trudno zaopatrzyc konsole w marne dwa wtyki USB??

konsola ma 3 gniazda USB (2 z przodu i 1 z tylu), a do kazdego mozesz podlaczyc hub'a USB

wtyków raczej konsola nie potrzebuje

Edytowane przez MacOSek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ktoś tylko firma(?) XCM

kazda klawiatura USB, ktora nie wymaga specjalnych driverow powinna dzialac z iksem

myszki USB nie dzialaja

konsola ma 3 gniazda USB (2 z przodu i 1 z tylu), a do kazdego mozesz podlaczyc hub'a USB

No to po co komu ten zlom za 300zł :lol2:

No chyba, ze ktos bedzie podlaczal klawe na wtyk ps2.

Wiadomo, ze bardziej oplaca sie kupowac taka przejsciowke niz klawiature za powiedzmy 50zł :wink:

Pomyslalem, ze moze jakies zmodyfikowane jak to mialo miejsce w X-box w portach kontrolerow.

Niektorzy narzekaja, ze np. w PES6 lepiej im sie gra na DS z PS2. No to teraz maja urzadzenie, dzieki ktoremu, nie dosc ze podlacza klawe i myche do X'a, to tez maja mozliwosc uzycia DS'a. :P

Pozdrawiam.

Z tym, ze taka przejsciowka na kompa kosztuje 20zł :wink: Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektorzy narzekaja, ze np. w PES6 lepiej im sie gra na DS z PS2. No to teraz maja urzadzenie, dzieki ktoremu, nie dosc ze podlacza klawe i myche do X'a, to tez maja mozliwosc uzycia DS'a. :P

Pozdrawiam.

ale zadna przejsciowka nie zapewni mi braku dropow animacji w PES6 na x360 ;)

Pozatym KONAMI mialo dla M$ opracowac specialnego pad'a przypominajacego DS2, wiec przejsciowka i tak byłaby zbyteczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie chodzi o klawiature a o mysz :P

dzieki tej przejsciowce mozna grac w fpsy na myszce i klawiaturze (przynajmniej tak twierdzi producent)

Tak, zgadza się ale tak jak ktos napisał wyżej - Czy gry będe na tym dobrze działać? Jestem również ciekaw czy myszki typu G7 będą działać? Chodzi o sterowniki... Ale nie wydaje mi się aby było tak pięknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Halo 3 1#Brutes

http://media6.xboxyde.com/f9c2cdae204087e6...deoc_brutes.avi

na dzien dzisiejszy grafika nie porywa zresztą animacja postaci też :-| premiera w przyszłym roku ciekawe co się z tego wykluje :-P

co do XFPS 360 cena rzeczywiście jest do bani, ciekawe kiedy się pojawią chińskie odpowiedniki xfps :-P

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi