.:RoGeR:. Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jakby ktos chcial, mam dwa takie kody, za darmo moge dac. :P Jak ktos chce zapraszam na PW. :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Trzy miliony Gears of War nieźle... w 2 miesiące 3 miliony ;) no ale do Halo 2 to mu troche brakuje - ok. 5 milionów w 2 miesiące w samej ameryce :o Edytowane 20 Stycznia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 No troszke brakuje, ale nie ma co porownywac z Halo2. Po pierwsze, Halo 2 mialo juz ugruntowana pozycje, a po drugie bylo wydane bodajze w 3 albo 4 roku zycia konsoli MS, tak ze baza uzytkownikow byla wieksza. :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Nie zdziwie sie jesli na starcie Halo3 sprzeda sie w ilosci 5 mil szt. bijac wszelkie rekordy sprzedazy,a w ciagu kilku miesiency mozliwe ze bedzie w posiadaniu calej populacji uzytkownikow x360 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) Big Box Project: Return 360 in Huge Container Some dude who is annoyed by Microsoft's returns policy is looking to send his Xbox 360 back to them in the biggest ever box they have ever seen. He's taking donations to achieve this huge container, but we don't suggest you donate as we don't even know who the hell he is! quote: Like many others, I have a broken xbox 360... again. This is the second time I've experienced the flashing red lights of death since purchasing the console in the late summer of 2006. The console was replaced by Microsoft upon first failure under the original 90 day product warranty. Fast forward to present day, same failure... different story. The problem isn't the console, it's the service. This time they left the door cracked just enough for me to barge in... big box in hand. Official Website: thbigboxproject.com buhahaha dobry koleś :D Xbox Live Gold Hacker Strikes Back - From Silver to GOLD again! http://www.youtube.com/watch?v=K02TeLfyUb0&eurl= Andrew Dalmeny mailed in to let us know that MS downgraded his LIVE account back to silver after they found out he upgraded his silver membership to GOLD from the FREE TRIAL. But now he claims he is back online using GOLD features but classed as a silver member. You can read more about this Gears gets hacked and glitched :lol: Edytowane 20 Stycznia 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Oferta z kodami juz nieaktualna, wlasnie sie ich pozbylem. :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Wstyd się przyznać ale nie grałem w żądne Halo :oops: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 (edytowane) w takim razie i ja wydam swoje kody - 3x48=6 dni xblive za free :) warunek uzyskania kodu/kodów - osoba z "wewnątrz" forum udzielająca się w tym temacie nie zarejestrowana dzisiaj o godzinie 15:15 ;) update: kody poszłyyyyy Jeden z developerów Crackdown poinformował na oficjalnym na forum gry, że opóźnione demo ma już ustaloną nową datę premiery i pojawi się na Marketplace w najbliższy wtorek o godzinie 11:00 czasu polskiego. Niestety ściągnąć je będą mogli jedynie posiadacze złotego abonamentu Xbox Live i jak na razie nie wiadomo kiedy zostanie udostępnione właścicielom kont Silver. CRACKDOWN - FIRST 6 MINUTES jak dla mnie - must have! Edytowane 20 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 CRACKDOWN - FIRST 6 MINUTES jak dla mnie - must have! Jakoś nie bardzo... Jak dla mnie to za mało realistyczna a za bardzo w stylu "superhero"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 PGR3 kupiłem nówkę za 50zł :D EDIT: Posiada ktoś może tę torbę? Nówka w folii, nie śmigana z allegro?? No i jest PGR3. teraz pogrywam w Ridge Racera 6 (dzis byłem w MM i juz ich nie było :P wykupione) a potem zabieram się za PGR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jakoś nie bardzo... Jak dla mnie to za mało realistyczna a za bardzo w stylu "superhero"...a kto powiedział że to ma być realistyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 CRACKDOWN - FIRST 6 MINUTES jak dla mnie - must have! kazdy ma swoj gust-ale od poczatku ten tytul dla mnie to wielki crap'em,fajna grafa i otoczenie ,ale reszta to poprostu zenada jesli chodzi o rozrywkie ,ktora bynajmniej dla mnie nie ma nic pociagajacego,a szkoda jedna gra mniej do przejscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 czy mozna podpiac pod pc'ta bezprzedwodowego pada od xboxa360? Jeli ktos ma takiego pada w domu to moglby sprobowac i zdac relacje:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 K[' date=20 sty 2007, 23:44' post='2476846] czy mozna podpiac pod pc'ta bezprzedwodowego pada od xboxa360? Jeli ktos ma takiego pada w domu to moglby sprobowac i zdac relacje:). tak potrzebna jest jakaś przystawka z tego co wiem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 a kto powiedział że to ma być realistyczne :)Przepraszam zapomniałem dodać IMO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 wiesz moze gdzie taki dodatek do pada mozna dostac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 KOzi]K[ nie łaska poszukać ?? przecież to tylko parę stron :wink: po kupnie tego bajeru będzie można podłączyć bezprzewodowe pady z x360 do PCa :) z czego się orientuje "odbiornika" jeszcze nie można kupić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOzi]K[ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) sadze ze cena tego cuda bedzie w granicach 50zl wiec 150za pada +50 za dodatek to chyba niewiele padow kosztuje 200zl:D. Jednak kupie z kablem:D (tylko gdzie ja posieje 9m kabla:/) Moze ktos chce sie pozbyc jednego pada z kablem?:).Najlepiej ktos z Wawy:] Edytowane 21 Stycznia 2007 przez KOzi]K[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czy ktoś z obecnych odpalał gre PGR3 na monitorku lcd 4:3 przez kabel vga? Mam straszne pixele. Obraz rozciaga sie na cały monitor, a samochody wygladaja jakby ktos je zmiazdzyl z boku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Co do tych pikseli to na tv hd srasznie je widać, ale zeby na 19 calach? Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Czy te baterie co dodają do X'ów dopada są jakieś o nieskończonej mocy?? :lol2: :lol2: Mam juz konsolke 2 tygodnie, przeszedłem kameo, demka, teraz RR6 (ogólnie spedzam z padem w łapie codziennie ok 4-5 h) i baterie dołaczane do zestawu pokazuja się jako 3 albo 1 kreska (w zależnie nie wiem od czego :P chyba od nastroju pada :P ) i nadal pad działa :blink: :blink: Aż imho niesamowite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Moj Logitech do PS2 ma wg. producenta wytrzymac 300 godzin grania bez wibracji na dwoch paluszkach AA ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Przed chwilą zobaczyłem jak na padzie migały mi diody 1-3 na zmiane z 2-4 :blink: :blink: Po czym wróciły do pozycji samej 1. Co to oznacza?? baterie się rozładowują czy co? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Też Wam dzisiaj częśto Live sie rozłącza? Czasem myslę, że rzucę padem... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Też Wam dzisiaj częśto Live sie rozłącza? Czasem myslę, że rzucę padem... :mur: Mi nie <_< <_< Zreszta zapewne czytałeś jakie ja mam problemy ze sciąganiem z Live'a w dzień, więc nic mnie nie zaskoczy już :? Coś ten Live nie teges jest :? Co do światełek to jednak bateria :P Wykrakałem w tamtym poście :lol: :lol: Włożyłem akumulatorki AA od aparatu foto. Ale dlaczego bateria zwykła ma 1,5V a akumulatorek 1,2V?? Może ktoś mi wyjasnic i jaki ma to wpływ na konsole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Przed chwilą zobaczyłem jak na padzie migały mi diody 1-3 na zmiane z 2-4 :blink: :blink: Po czym wróciły do pozycji samej 1. Co to oznacza?? baterie się rozładowują czy co? :PMi jak baterie siadały to tak się działo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 (edytowane) panowie z gry.wp.pl grali w CRACKDOWN! opinie bardzo dobre przypominam, ze demo tej gry wedlug tego newsa ma ukazac sie we wtorek o godzinie 2 w nocy czasu PST PST/GMT = UTC -8h co daje godzine 11 rano czasu polskiego nowy news na temat Bioshock w duzym skrocie - nie bedzie multi, autorzy nie planuja wydania dema, ale nie jest to wykluczone Australia, January 21, 2007 - As BioShock creeps ever closer to release, BioShock's community site, The Cult of Rapture, has posted a Q and A covering some burning issues. Of these, we can finally confirm that Bioshock does not feature any kind of multiplayer component, nor is a demo planned. According to the site, "There will be no multiplayer (hold on before you complain!!!!) but for a very specific reason. BioShock features a compelling storyline that revolves around the experiences of one man as he enters the decaying world of Rapture. Having a multiplayer component would have compromised the story we were trying to tell so we made the decision to keep this game as a single player experience. There will be an online component, however, where new content can be downloaded." The move to keep the focus on a tight single-player experience is an amiable one, we think. Why dilute what is shaping up to be a fantastic shooter by tacking on an unnecessary multiplayer component? On the issue of a demo: "No playable demo is planned at this time, as the team is focused on the actual game. Things could change, however." So, it's not quite a definite no, but we wouldn't advise you to hold your breath, folks. Look out for a BioShock hands-on in the near future. Edytowane 22 Stycznia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Włożyłem akumulatorki AA od aparatu foto. Ale dlaczego bateria zwykła ma 1,5V a akumulatorek 1,2V?? Może ktoś mi wyjasnic i jaki ma to wpływ na konsole?Akumlatorki daja za to z reguly wiekszy prad. Efekt koncowy taki sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Też się zastanawiałem co oznacza mryganie X... Aż pewnego razu grajac przez XBL w PGR3, samochód zamiast w prawo, pojechał prosto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 poca z tego co wiem to ty tak jezdzisz nawet jak baterie sa nowiutke :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...