kucyk Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 mialem to samo z drugim padem ktorego sobie dokupilem, nawet nie wiem kiedy przestala wydawac dziwne dzwieki, wiec z czasem przejdzie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heat Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 Potwierdzam , taka przypadlosc mialy wszystkie moje pady i po czasie to przechodzi . Nic juz tam wiecej nie lej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoL Napisano 21 Marca 2007 Zgłoś Napisano 21 Marca 2007 Na początku to było tylko przy skręcie w prawo. Teraz jest w prawo, lewo, w dół i góre<LOL> Też tak mieliście? Może ten olej zaszkodził... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelDK Napisano 22 Marca 2007 Zgłoś Napisano 22 Marca 2007 dzisiaj kupiłem - troche szkoda wypranych kolorów, ale ogólnie na + oceniam ;) jak nawet w pgr'e nie widać aliasingu to coś w tym jest :Da wszystkie aktualizacje masz pobrane ? Wiem, że na początku kolory były mocno wyprane. Po aktualizacji problem ten naprawiono tzn kolory są nadal bladsze w porównaniu z component ale są o wiele lepsze niż na początku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkNd! Napisano 22 Marca 2007 Zgłoś Napisano 22 Marca 2007 a wszystkie aktualizacje masz pobrane ? Wiem, że na początku kolory były mocno wyprane. Po aktualizacji problem ten naprawiono tzn kolory są nadal bladsze w porównaniu z component ale są o wiele lepsze niż na początkunie to raczej nie to ;) ostatnia mam z konca stycznia, a poprawili to chyba sporo wczesniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacOSek Napisano 22 Marca 2007 Zgłoś Napisano 22 Marca 2007 (edytowane) Jak Sony może to MS też: http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,33...owinki,10,33260 XBOX 360 ROAD SHOW — Wspaniała możliwość wypróbowania gier nowej generacji 23-25 marca - M1, Kraków, 30 marca-01 kwietnia - M1, Poznań, 13-15 kwietnia - King Cross, Poznań, 20-22 kwietnia - CH Alfa, Gdańsk, 27-29 kwietnia - Galeria Kazimierz, Kraków. O następnych terminach i lokalizacjach imprez poinformujemy za 2 tygodnie. Edytowane 22 Marca 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaon Napisano 22 Marca 2007 Zgłoś Napisano 22 Marca 2007 Jak Sony może to MS też: http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,33...owinki,10,33260Buuu, buuu, odgapiacze, ble, fuj...!! Niech wymyślą coś swojego a nie zrzynają! Buuu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucyk Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 Ace Combat 6 images wyglada prze kozacko, ja chce FSX na X360 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkNd! Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 (edytowane) wyglada prze kozacko, ja chce FSX na X360 :(wygląda miodzio, oby to był symulator, a nie zręcznościówka :\ a FSX to jedyny powód dla którego jeszcze myśle o modernizacji kompa ;) Edytowane 23 Marca 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucyk Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 wygląda miodzio, oby to był symulator, a nie zręcznościówka :\ a FSX to jedyny powód dla którego jeszcze myśle o modernizacji kompa ;)mam stary to samo, w fs2004 gram namietnie, niestety moja "maszyna" nie pozwala mi na gre w FSX moze sie kiedys ms zbierze i przerobia fsx-a na x360 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacOSek Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 FFXIII coming to Xbox 360? Possibly maybe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrob Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoL Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 Małe pytanie do znawców. Czy XBOX nie ma wygładzania krawędzi? Włączam PGR3 i mam poszarpane, włączam Fight Night 3 i też czasem mam poszarpane... Kiedyś czytałem ze ma AA... To norma, czy ja mam coś nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucyk Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 PGR3 to jedna z piewszych gier na X360 wiec AA tam raczej kulal na maksa, teraz jest lepiej, niektore gry wygladzaja krawedzie lepiej, inne gorzej, pewne jest to, ze zadne wygladzanie nie zlikwiduje ci zabkow przy 32" i 1366x768... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrob Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 (edytowane) ......................... natomiast wierzcie mi ze bez wygladzania na 32" LCD wyglada jeszcze gorzej looknijcie na jakakolwiek gra na PS3 a potem narzekajcie na wygladzanie na x360 :-). PGR3 ma wygladzanie tylko AAx2 co jest minimalnym wymaganiem M$ do wydania gry pozdro 4@ll Edytowane 23 Marca 2007 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemol^N Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 http://dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=33326 promocja na dvd-hd. Ktos sie orientuje jakie sa szanse na u[gluteus maximus]nie przez clo?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaon Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 1. Jestem pełen podziwu, iż w temacie zostali tylko porządni ludzie i nikt nie zwrócił uwagę na mojego poprzedniego posta :) ......................... natomiast wierzcie mi ze bez wygladzania na 32" LCD wyglada jeszcze gorzej looknijcie na jakakolwiek gra na PS3 a potem narzekajcie na wygladzanie na x360 :-). PGR3 ma wygladzanie tylko AAx2 co jest minimalnym wymaganiem M$ do wydania gry pozdro 4@ll Czy ja wiem? To chyba zależy od tego czym jest konsolka podłączona, bo na standach (przy których nie ma jakoś wybitnie dużych telewizorów) jakoś jeszcze nigdy nie zauwarzyłem wygładzania (może w którejśc był - niezauważyłem). Nietwierdziłbym, iż PS3 pod tym względem wypada tragicznie. Inna sprawa, iż od plejstacji mozna by było więcej wymagać z racji wyższej ceny i późniejszego wydania konsoli. No ale cóż - PS3 to taki Xbox1 - większy, droższy, później wydany i mniej gier, ale za to więcej możliwości i, przynajmniej jak na razie, mniejsza awaryjnoćś - tylko lepsza grafa się ([oby]jeszcze :P ) nie sprawdza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacOSek Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Ace Combat 6: Fires of Liberation - exclusive potwierdzony! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poca Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Colin McRae: Dirt Może już było. Nie widziałem. Kozacko to wygląda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemol^N Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Za tydzien bedzie Jetpac.. http://xboxyde.com/news_4135_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SkyFox Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 (edytowane) w dniu premiery ps3 w Europie wiele gazet zachodnich zamieszczalo reklamy x360 oraz calkiem ciekawe ceny premium w cenie 299 euro z gra! ;) http://dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=33326 promocja na dvd-hd. Ktos sie orientuje jakie sa szanse na u[gluteus maximus]nie przez clo?icon_smile3.gif skad ta cena 214 euro i to po obnizce :blink: ??jak normalnie ta maszynka stoi po 199e!! edit-nie zauwazylem ze cena jest w $ ;) Edytowane 24 Marca 2007 przez SkyFox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KZI Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Chłopaki, możecie podać tytuły gier na Iksa2, w których jest HDR? Czy jest wogóle możliwy na iksie taki HDR, jak na piecu? Np. czy TDU na iksie ma HDR? Co do aliasingu - nawet w GOW go widać. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoL Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Ściągnąłem FEAR. Lol, to wygląda dużo gorzej niż na PC... Troche się zawiodłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucyk Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Chłopaki, możecie podać tytuły gier na Iksa2, w których jest HDR? Czy jest wogóle możliwy na iksie taki HDR, jak na piecu? Np. czy TDU na iksie ma HDR? Co do aliasingu - nawet w GOW go widać. Pozdro! oczywiście, że jest możliwy i jest w TDU i ma się dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KZI Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 W jakich grach jeszcze jest? No i czy jest to gdzieś "potwierdzone", tzn. czy gdzieś to pisze ;) Prasa, strony www, producent? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myslook Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Ściągnąłem FEAR. Lol, to wygląda dużo gorzej niż na PC... Troche się zawiodłem... ŁOŁ... no co ty gadasz czy ktos moze to potwierdzic ze fear wyglada gorzej na xbox'ie niz na pc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ludwiczek Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 (edytowane) Ściągnąłem FEAR. Lol, to wygląda dużo gorzej niż na PC... Troche się zawiodłem... nie moze byc, to na pewno autosugestia, nic nie moze wygladac lepiej niz na x36, kiedy to zrozumiesz? @KZI a po co Ci to? Jest możliwy a czemu by nie? wygląda miodzio, oby to był symulator, a nie zręcznościówka :\ a FSX to jedyny powód dla którego jeszcze myśle o modernizacji kompa ;) Symulator na platformę gdzie większość gier to arcade a pad ma tylko kilka przycisków? Wątpię ;] I tutaj coś o FM2 http://forzamotorsport.net/news/pitpassreports/pitpass39.htm @myslook hmm a w Preya nie grałeś? Edytowane 24 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KZI Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 (edytowane) Po prostu jestem ciekaw, czy HDR jest w jakiś grach na iksie2. Jak do tej pory ciężko mi uzyskać tę informację ;) Edit: literówka. Edytowane 24 Marca 2007 przez KZI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaro120 Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Jeszcze raz pytam.... ale teraz moze sie cos zmienilo (premiera PS3) Widzial ktos juz jakies obnizki tak jak u zachodnich kolegów na same x 360. Mam ochote na tą konsole ale nie dam za nią teraz tyle ile moglem dac rok temu.... Skoro tam są za 299 euro premiumy to licze na coś typu 999zł premium w polsce. Cena samej konsoli az dziwinie strasznie utrzymuje sie na tym samym poziomie od premiery... z PS2 i X1 tak nie było... cena spadała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maSTHa212 Napisano 24 Marca 2007 Zgłoś Napisano 24 Marca 2007 Spadla o 1/4 ceny takze na 999 to bym raczej nie liczyl, 1199 w najlepszym razie. Chyba ze mowisz o wersji Core. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...