costi Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Nie. Jeszcze raz zacytuje tekst, od ktorego zaczela sie nasza dyskusja: Does it upconvert Standard Def DVD over VGA? Yes. It will upconvert a SD DVD to a max of 1080p over VGA. Does it upconvert Standard Def DVD over Component? No. The max resolution for SD DVD over Component is 480p. This is a CSS rule. Over component, your SD DVDs will be 480p no matter what resolution your dash is at. Wytluszczony fragment jak dla mnie jednoznacznie oznacza, ze podane cytaty odnosza sie do X360. No chyba, ze stacjonarne DVD tez maja 'dasha'. Stad stwierdzenie, ze X360 jest "poza tematem" i "nie moze", jest dla mnie niezrozumiale. Czy teraz wiadomo, o co mi chodzi? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Famitsu: Lost Planet : 9 / 9 / 8 / 8 - (34/40) Sonic The Hedgehog : 7 / 8 / 8 / 7 - (30/40) DOA Xtreme 2: 9 / 9 / 8 / 9 - (35/40) Winning Eleven X: 8 / 9 / 8 / 8 - (33/40) Prey : 7 / 6 / 8 / 7 - (28/40) Oneechanbara vorteX: 7 / 7 / 6 / 9 - (29/40) Zegapain NOT: 6 / 7 / 6 / 7 - (26/40) Chikyuu Boueigun 3: 8 / 8 / 7 / 9 - (32/40) A Ressha de Ikou HX: 6 / 7 / 7 / 7 - (27/40) eee DOA Xtreme 2 - 87.5% ? O.o średnia ocen tej gry wg gamerankings.com to 56% ... japonce to maja swoj dziwny świat :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Nie. Jeszcze raz zacytuje tekst, od ktorego zaczela sie nasza dyskusja: Wytluszczony fragment jak dla mnie jednoznacznie oznacza, ze podane cytaty odnosza sie do X360. No chyba, ze stacjonarne DVD tez maja 'dasha'. Stad stwierdzenie, ze X360 jest "poza tematem" i "nie moze", jest dla mnie niezrozumiale. Czy teraz wiadomo, o co mi chodzi? ;) Ten cytat mówi, że po podłączeniu konsoli poprzez kabel VGA, filmy z DVD będą miały podbijaną rozdziałkę. Początkowo Xbox 360 nie miał czegoś takiego, dopiero 1 z update dasha dodał tą opcję :) więc gladiac czemu ty piszesz o jakimś dziwnym "dodatkowym" urządzeniu ?:) i nie pisałem tego na temat gier tylko na temat ogólny który dotyczny xbox 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 mi po jednym z updatow dasha filmy SDDVD po component ida w 575p nie jest to moze HD ale wyzej niz 480p pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Ten cytat mówi, że po podłączeniu konsoli poprzez kabel VGA, filmy z DVD będą miały podbijaną rozdziałkę. Początkowo Xbox 360 nie miał czegoś takiego, dopiero 1 z update dasha dodał tą opcję :) więc gladiac czemu ty piszesz o jakimś dziwnym "dodatkowym" urządzeniu ?:) i nie pisałem tego na temat gier tylko na temat ogólny który dotyczny xbox 360 to opisz mi ta opcje bo jakos jej nie widze w opcjach-jedynie co z opcji doszlo to obsluga 1080p i kamerka, no chyba ze slepy jestem ;) mi po jednym z updatow dasha filmy SDDVD po component ida w 575p nie jest to moze HD ale wyzej niz 480p i wiecej nie pojda bo to max zwyklego SD-i tak jest niezle :) Edytowane 28 Listopada 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Cos na rozluznienie :) Jak naprawic X360 domowym sposobem: :mur: :lol: Pozdrawiam. EDIT: Pamietacie jak reklamowano Genji 2?? Real-time weapon change, massive attack, itd. :) To teraz popatrzcie co zrobilo RARE, w Viva Pinata: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 28 Listopada 2006 przez .:RoGeR:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) to opisz mi ta opcje bo jakos jej nie widze w opcjach-jedynie co z opcji doszlo to obsluga 1080p i kamerka, no chyba ze slepy jestem ;) i wiecej nie pojda bo to max zwyklego SD-i tak jest niezle :) przed update Xbox 360 nie miał czegoś takiego jak upscaling w filmach DVD. Po update dasha już coś takiego jest. Q. Does the Xbox 360 upscale standard DVD movies? A. Absolutely, but only if you’re using the VGA connection. During the so-called “Spring Dashboard Update” Microsoft enabled DVD upscaling over the VGA connection, so if you’re using VGA you’ll see movies in whatever resolution you’ve set in the dashboard. However, this is only over VGA. Also, with Fall Dashboard Update, standard DVD movies will be upscaled to 1080p on displays that support it, again only over the VGA connection. LINK do cytatu Edytowane 29 Listopada 2006 przez PawelDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Capcom fixes Lost Planet's small text BEFORE AFTER Hi there, Capcom is listening and taking our community to heart. We appreciate all the great feedback we have received from our fans regarding the Lost Planet demos, especially the recently released multiplayer demo. We have noticed the recent concern about the text size in Lost Planet for SDTV users, in particular the "Elimination" mode of the multiplayer game where players' scores are displayed on the top left of the screen. We want to assure gamers that we have already implemented a solution for text display in Elimination, which will be reflected in the final game (although it's unfortunately not in the demo). Lost Planet will automatically detect if you are playing on an SDTV and change the score display settings for this mode automatically. For the benefit of both you and your readers, we've included before and after shots of the text adjustment. In screenshot "LP - SD BEFORE", you see how the text would have appeared before we implemented the change. In screen "LP - SD FINAL", you can clearly see how the rankings text has been greatly enhanced, making it much easier for players to quickly determine scores and standing during a match. We would also like to remind you that demos on Xbox Live Marketplace do not completely reflect the final product, as they are still early works in progress. Additionally, steps have been taken within the single player game to make objectives more easily understood. New objectives are delivered to the player as both voice over and text. Once a new objective has been given, players can pause the game at any time to consult the in-game PDA. Please share this with your readers as we want to make sure people know that they will have a great experience with the game. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sienol Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Co sadzicie o takim zestawie XBOX 360 Premium + TV LCD SAMSUNG LE32R32B 32R32B HD READY HDMI ? Mam obecnie monitor LCD Samsung 17" ale on chyba za bardzo nie nadaje sie do Xboxa 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Co sadzicie o takim zestawie XBOX 360 Premium + TV LCD SAMSUNG LE32R32B 32R32B HD READY HDMI ? Mam obecnie monitor LCD Samsung 17" ale on chyba za bardzo nie nadaje sie do Xboxa 360Sadzimy, ze to bedzie bardzo ladna parka, ktora wzajemnie sie bedzie uzupelniala. ;] Imo dobry wybor, TV nie jest drogi jak na 32", a w zupelnosci wystarczy by podziwiac grafike w rozdzielczosci HD. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Ja zamierzam zakupić Philipsa 32PW9551 . W tym momencie mam 26 calowego LCD. Niestety jestem rozczarowany, brak koloru czarnego, przy bardzo szybkich ruchach zauważalne smuzenie, obraz z TV naziemnej i cyfrowego polsatu żenada! podłanczałem xboxa 360 to tego 32 calowego samsunga wyżej wymienionego, i jest jeszcze gorzej. Obraz zamiast czarnego jest lekko niebieskawy :D no i wystarczy popatrzeć na TV lekko z boku, żeby ostrość była dużo mniejsza :lol: Naczytałem się o tym 32PW9551 i ponoć jest rewelacyjny i uniwersalny zarówno pod xboxa 360 jak i zwykłą TV. za cene 2200 zł chyba nic lepszego nie znajde... Edytowane 29 Listopada 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Trochę z innej beczki: orientuje się ktoś, jaki model LCD Samsung'a jest wystawiony w stand'ach z x360? Pytałem w "Empik'u", ale niestety, obsługa jest lekko niedoinformowana[...bo wie pan, telewizor jest przykręcony...] Edytowane 29 Listopada 2006 przez Namod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Samsung LE 26 R71B/R72B - różnią się kolorem dolnej ramki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) niestety zauwazalna jest roznica miedzy tv lcd 32" za 2500 do tych za 4500-5000 i sie niema co dziwic, wprawdzie Cena Czyni Cuda, ale za darmo nic niema, moj kumpel kupil najtanszy samsung 32 LCD w jakims super promo, ponizej 3K dosc sporo, okazalo sie ze na stronie samsunga taki model nieistnieje, czarny jest czerwony, jest smuzenie, a obraz w szczegolnosci w tv SD jest w "GROCHY", jak kupowalem sobie TV lazilem po sklepach z x-klockiem i dopiero po tygodniu testow padlo na AQUOS-a Edytowane 29 Listopada 2006 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 najgorsze w TV LCD jest nienaturalność kolorów. Gdzie w rzeczywistości mamy tak jaskrawe i żywe kolory? Niestety ta technologia jest troche nie dopracowana. Jak kupie juz tego HD CRT to podziele sie wrażeniami i porównam do tanich TV LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) rockers obawiam sie ze Philipsa 32PW9551 . przyjmuje obraz w 720p, i 1080i ale raczej obraz ogladany to niejest w tej rozdzielczosci......... podejzemam kineskop o ostry downscaling, mam kupla z tv z wejsciem hdmi, i component i jak podlaczalem x-a u niego i przelaczalem rozdzielczosci z 480p na 720p i 1080i to obraz w/g mnie byl taki sam..... pewnie na tej zasadzie co moj sharp ma matryce 1366x760 a przyjmuje obraz 1080i........... i co z tego widzisz i tak maksymalnie co moze matryca/kineskop.............. z jakiegos powodu nie widzialem na tym TV napisuy HD ready, jest tylko napisane prepared for HD ............ chyba trzeba pixelki policzyc :) Edytowane 29 Listopada 2006 przez Syrob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 wracajac do tematu "banowania" kont na xbox live zarejestrowanych pod znakiemkraju w ktorym sie nie mieszka i z ktorego nie pochodzi IP - wyczytalem gdzies na zagranicznych forach, ze microsoft ma podobno blokowac mozliwosc sciagania dem itp, konta oczywiscie nie zostana zbanowane, mozliwosc grania na goldzie pozostanie, jak to bedzie - zobaczymy... niestety zauwazalna jest roznica miedzy tv lcd 32" za 2500 do tych za 4500-5000 i sie niema co dziwic, wprawdzie Cena Czyni Cuda, ale za darmo nic niema, moj kumpel kupil najtanszy samsung 32 LCD w jakims super promo, ponizej 3K dosc sporo, okazalo sie ze na stronie samsunga taki model nieistnieje, czarny jest czerwony, jest smuzenie, a obraz w szczegolnosci w tv SD jest w "GROCHY", jak kupowalem sobie TV lazilem po sklepach z x-klockiem i dopiero po tygodniu testow padlo na AQUOS-a dokladnie jest tak jak piszesz, w cenie swoje samsunga moglem lyknac 32 cale no name i jeszcze by mi zostalo, ale nie lubie dziadostwa, po przestudiowaniu hdtv.com.pl wybralem cos dobrego, a jednoczesnie nie obciazajacego mojego budzetu znacznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) wracajac do tematu "banowania" kont na xbox live zarejestrowanych pod znakiemkraju w ktorym sie nie mieszka i z ktorego nie pochodzi IP - wyczytalem gdzies na zagranicznych forach, ze microsoft ma podobno blokowac mozliwosc sciagania dem itp, konta oczywiscie nie zostana zbanowane, mozliwosc grania na goldzie pozostanie, jak to bedzie - zobaczymy...ale to głupota, bo raz a) nie wszedzie jest live. Ja kupuje konsole w Polsce to chce miec takie same mozliwosci tego sprzetu, jak maja uzytkownicy w innych krajach b) dla ludzi takich jak Ty, czyli mieszkajacych, zakladam, tymczasowo w UK. Potem wrocisz do polski, przywieziesz x'a ze sobą zeby pograc w Polsce i co? Ban? Głupota imo. Tak jak mi sie do tej pory podobaly dzialania m$ tak teraz sie boje, zeby za jakis czas nie zaczeli wprowadzac jakis glupich przepisow jak np. z Windą Xp typu, podłacze inna myszke niż ta, z ktora kupilem system OEM i juz jestem piratem ;) Edytowane 30 Listopada 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) no banow to nie bedzie, ale blokada sciagania jak najbardziej, moze na kraje ktorych nie mozna wybrac przy rejestracji nie bedzie blokad, po za tym ma ruszyc live PL po nowym roku, wydaje mi sie, ze bedzie mozliwosc zmiany danych w live itd. nie wierze, ze MS zostawi na lodzie ludzi ktorzy kupili X-a w PL, zalozyli konto "w UK" i teraz nie beda mieli sie gdzie podziac update, wlasnie cos znalazlem na ten temat: A recent security change to the Xbox Live service may have impacted users online purchase experience. Currently the video marketplace service and related content is only available to consumers in the United States. Although we will continue to work on providing content and rolling out the service in other markets, US Marketplace offers will be restricted to the US only. This means that the credit card associated with your account is required to match the billing address and country your account is set up in. Note that we are not banning any of these Xbox Live accounts, as they can continue to use pre-paid subscription cards and Microsoft Points cards. Customers wanting to check the billing information on their account can do this on their console or by signing into Xbox.com with your account and then go to MY XBOX-> MY PROFILE then to BILLING AND CONTACT INFORMATION. We also realize that there may be a small number of international users that were impacted by this change that have a legitimate reason for why their billing location does not match their account location. We are working to deal with these exceptions on a case by case basis and are working on a solution for these consumers. Edytowane 30 Listopada 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ja to rozumiem tak, ze beda ograniczac dostep tym, ktorzy beda chcieli kupowac na amerykanskim Video Marketplace majac konto zalozone na USA, a karte kredytowa wystawiona np. w UK. Co tez jest glupota, bo jadac na dluzej do Stanow, nie musze sobie przeciez koniecznie wyrabiac nowej karty kredytowej, tylko korzystac z juz posiadanej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 dokladnie jest tak jak piszesz, w cenie swoje samsunga moglem lyknac 32 cale no name i jeszcze by mi zostalo, ale nie lubie dziadostwa, po przestudiowaniu hdtv.com.pl wybralem cos dobrego, a jednoczesnie nie obciazajacego mojego budzetu znacznieWszystko to kwestia gustu i oczekiwań. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z zakupu TV MIRAI. Na 100% te telewizory za 4-5 tys mają lepszy obraz ale nie przesadzajmy. U mnie TV służy do grania na X360 i oglądania filmów z kompa. Z tymi rzeczami radzi sobie bardzo dobrze. Może za jakiś czas dokupię jeszcze "n-kę", ale to może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) rockers obawiam sie ze Philipsa 32PW9551 . przyjmuje obraz w 720p, i 1080i ale raczej obraz ogladany to niejest w tej rozdzielczosci......... podejzemam kineskop o ostry downscaling, mam kupla z tv z wejsciem hdmi, i component i jak podlaczalem x-a u niego i przelaczalem rozdzielczosci z 480p na 720p i 1080i to obraz w/g mnie byl taki sam..... pewnie na tej zasadzie co moj sharp ma matryce 1366x760 a przyjmuje obraz 1080i........... i co z tego widzisz i tak maksymalnie co moze matryca/kineskop.............. z jakiegos powodu nie widzialem na tym TV napisuy HD ready, jest tylko napisane prepared for HD ............ chyba trzeba pixelki policzyc :) "Philips wprowadza na rynek niemiecki tradycyjny kineskopowy telewizor model 32PW9551/12 mogący odtwarzać także sygnały HDTV. Nowa 32 posiada po jednym wejście HDMI i YUV które akceptują sygnały 480p, 576p, 720p i 1080i. Sygnały o rozdzielczościach najwyższych 720p i 1080i mogą być odtwarzane z częstotliwością ramki 50 i 60 na sekundę. W telewizorze odnajdziemy wiele typowych dla Philipsa technologii obróbki obrazu wraz z Pixel Plus. Urządzenie nie posiada jednak tunera cyfrowego przez co bezpośredni odbiór HDTV nie jest możliwy. Telewizor Philips’a, ponieważ nie posiada natywnej rozdzielczości 720p i tunera do odbioru sygnału cyfrowego nie może być oznaczony logiem HD Ready. Ponieważ jednak telewizor odtwarza sygnał HD, Philips nadał mu oznaczenie „HD Prepared TV”. Oprócz wersji 32 calowej Philips przygotował także model 28 calowy 28PW9551, a nawet wersję 29 calową, model 29PT9521 mającą kineskop o proporcjach 4:3."[/b] witam mam tego tv i z dvd po component idzie tylko 576p ale jak jest dziadowski filmik to tv pokazuje że przeszedł na 480p bez podłączania hdmi nie wyświetla nic ponad 576p Potwierdzam u mnie też po Component idzie z DVD 576p lub 576i w zależności jakie się wyjście wybierze w DVD. Czy zatem dopiero HDMI pokaże wyżej? Tak, pokazuje wyżej po podłączeniu HDMI ps. grał może ktoś w VIVA PINATA ?? pierwszy raz się spotkałem na xbox360 z polską wersją językową i do tego z "lektorem" :D Edytowane 30 Listopada 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 grał może ktoś w VIVA PINATA ?? pierwszy raz się spotkałem na xbox360 z polską wersją językową i do tego z "lektorem" :Dpodpinam się pod pytanie :) osobiście to nawet jak oglądam tylko screeny z tej gry to morda mi się śmieje :D te zwierzaki są cudoffne :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Famitsu: Blue Dragon - 37/40 (10/9/9/9) :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 przestudiowałem wszystkie tematy na forach o tym 32PW9551 i chyba jest wart kupna. http://hdtvpolska.com/index.php?showtopic=2253 W niektórych tematach toczyła się ostra dyskusja czy faktycznie Ten TV wyświetla pełne 720p. Okazało się, że wyświetla 700p i w zasadzie nie jest to do odróżnienia od 720p. Mam jeszcze do wyboru TV LCD Mirai http://www.allegro.pl/item146411486_tv_mir...fakt_raty_.html czytałęm o nim wiele opini, i ponoć jak za tą kase pod xboxa 360 jest rewelacyjny. Ale czy Philips 32PW9551 nie bedzie lepszy? brak smużenia, dobra czerń, dobry obraz z kablówki i DVD. Jedynie co mnie odstrasza to rozmiary, i odświeżanie 60hz :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Mam jeszcze do wyboru TV LCD Mirai http://www.allegro.pl/item146411486_tv_mir...fakt_raty_.html czytałęm o nim wiele opini, i ponoć jak za tą kase pod xboxa 360 jest rewelacyjny. Ja mam ten TV tylko inny model. Ekran ( panel lcd) jest taki sam. Różnica jest w wyglądzie i w 1 złączu. Ten model co napisałeś ma HDMI, mój ma DVI. JA jak już wiele razy mówiłem jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 no i już właśnie zacieszam, bo tv stoi, obraz jest po prostu powalający, właśnie jestem na etapie ściągania dema rainbowa, gears of war zostawiam na później pierwsze wrażenie użytkowania x-a - jest ok, menu, cały marketplace jest zrobiony w sposób niesamowicie intuicyjny i przejżysty, jedyne co mnie drażni to to, że konsolka według mnie jest troszkę za głośna, ale trzeba się będzie przyzwyczaić, no nic, wracam do wirtualnego świata B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 jedyne co mnie drażni to to, że konsolka według mnie jest troszkę za głośna niestety ale głośna to ona jest, nie tyle sama konsola co napęd. Poprostu napęd pracuje przy grach zawsze na max obrotach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Mam jeszcze do wyboru TV LCD Mirai http://www.allegro.pl/item146411486_tv_mir...fakt_raty_.htmlrozbiła mnie ta uwaga: " (mamy na stanie również Philipsa 32" LCD , Miraj ma o wiele lepszy obraz !!!!! POLECAMY) " Ciekawe co napiszą w aukcji Philipsa, którego zapewne w niedługim czasie będą chcieli sprzedać na allegro? :D czyżby: (mieliśmy w ofercie również Miraj 32" , miał o wiele gorszy obraz !!!!! POLECAMY) :lol2: edit: słowo sie zjadło :P Edytowane 30 Listopada 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) podpinam się pod pytanie :) osobiście to nawet jak oglądam tylko screeny z tej gry to morda mi się śmieje :D te zwierzaki są cudoffne :-P no ja grałem i musze powiedzieć, że gra jest kozacka i wygląda przepięknie :blink: :D normalnie bajka no i już właśnie zacieszam, bo tv stoi, obraz jest po prostu powalający, właśnie jestem na etapie ściągania dema rainbowa, gears of war zostawiam na później pierwsze wrażenie użytkowania x-a - jest ok, menu, cały marketplace jest zrobiony w sposób niesamowicie intuicyjny i przejżysty, jedyne co mnie drażni to to, że konsolka według mnie jest troszkę za głośna, ale trzeba się będzie przyzwyczaić, no nic, wracam do wirtualnego świata B) potwierdzam xbox2 drze morde :( niestety ale głośna to ona jest, nie tyle sama konsola co napęd. Poprostu napęd pracuje przy grach zawsze na max obrotach.można wgrać zmodowany "bios" do napędu aby działał ciszej, ale wydłuży się czas doczytywania gier o ~5s :angry: Dashboard Update (aka the 1080p fix) The next time you sign into Xbox Live, you’ll be prompted for a dashboard update. The update contains: • Improved support for HD video output over VGA, including 1080p resolution • Improved plug and play performance for wired headsets when being used with wireless controllers • Changes made to recently played games list to improve accuracy This update is being rolled out across the world, so you may not get it exactly at this moment, so be patient. Edytowane 30 Listopada 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...