CzArNy` Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 wiadomo moze kiedy beda obnizki xboxa 360? czy chociaz w ogole beda? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 wiadomo moze kiedy beda obnizki xboxa 360? czy chociaz w ogole beda? :)strzelam :P Marzec 07 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 mysle ze przy cenie PS3 M$ niema co robic obnizek ceny na x0 w sumie cena do przezycia, bardziej mnie szokuje cena za WII w MM :-) zasadniczo taniej kupujemy x0 core niz wii (o ktorym sie niewypowiadam bo temat o xo) :))) ale niejest to za dobra opinia pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 mysle ze przy cenie PS3 M$ niema co robic obnizek ceny na x0 w sumie cena do przezycia, bardziej mnie szokuje cena za WII w MM :-) zasadniczo taniej kupujemy x0 core niz wii (o ktorym sie niewypowiadam bo temat o xo) :))) ale niejest to za dobra opinia pozdrawiam no ale chodzi wlasnie o to, ze są pogloski, iż PS3 wystartuje w Europie po niższej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Okolo 100 zł (jak sie znajdzie tanio kupon) na rok abonamentu i jedziesz po sieci we wszystkie gry.Chodzi Ci o coś takiego? KLIK Tam widzę, że są jakies punkty? Na jakiej zasadzie to "działa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) punkty to co innego, za nie mozesz sobie na xbox live sciagac filmy i inne [ciach!]ly tu masz golda: http://www.allegro.pl/item151037703__3_mie...drapka_360.html Edytowane 16 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Dzięki bardzo... Rozumiem, że mając tego golda moge grać w to chcę MP? Nawet jeżeli mam kopie zapasową? Mam jeszcze pytanie na co nagrywacie kopie zapasowe bo zauwazyłem, że niektóre mają ~6,5GB czy zwykłe nagrywarki DVD nagrywają takie płyty? Przepraszam ale jestem w tym zielony... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dzięki bardzo... Rozumiem, że mając tego golda moge grać w to chcę MP? Nawet jeżeli mam kopie zapasową? Mam jeszcze pytanie na co nagrywacie kopie zapasowe bo zauwazyłem, że niektóre mają ~6,5GB czy zwykłe nagrywarki DVD nagrywają takie płyty? Przepraszam ale jestem w tym zielony...Grasz we wszystko w MP, co chcesz ;p Nie odpowiem Ci na reszte bo nie wolno :P. Poznański MM - x360 + PGR za 1499 zł Pisze to bo ostatnio był w tej cenie, ale bez PGR'a z PES6 kosztuje 1699 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Dzięki bardzo... Rozumiem, że mając tego golda moge grać w to chcę MP?Tak, facet poczytaj trochę :? wszystko jest w tym temacie Nawet jeżeli mam kopie zapasową?Tak Mam jeszcze pytanie na co nagrywacie kopie zapasowe bo zauwazyłem, że niektóre mają ~6,5GB czy zwykłe nagrywarki DVD nagrywają takie płyty? Przepraszam ale jestem w tym zielony...po pierwsze musisz mieć nagrywarkę, która nagrywa płytki Double Layer (8,5GB) Ja nagrywam swoje kopie zapasowe gier oryginalnych, które zakupiłem na Verbatim'ach 2,4x oraz Memorex'ach 2,4x Memorex jest dużo tańszy 64,99 zł za 10 sztuk, ale na mojej nagrywarce Lite-On LH-18A1H palenie z prędkością 2,4x jakoś mu słabiej wychodzi :lol: , ale za to 4x pali świetnie :blink: :D Dla Verbatima to obojętne z jaką szybkością palimy :D , ale cena jest dużo wyższa 95,00 zł za 10 szuk :mur: 2,4x=40min :mur: 4x=25min :D Edytowane 17 Grudnia 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 MGS4 na x360? Pamiętacie notkę na okładce pewnego popularnego magazynu jakoby Metal Gear Solid 4 zmierzał na X360? W Internecie przetoczył się grad plotek, które ostatecznie zostały oficjalnie zdementowane. Pora na swoisty "BUM" numer 2. Ponoć z KONAMI wychodzą przecieki jakoby najnowsza gra Hideo Kojimy miała pojawić się również na konsolę Billa, tyle tylko, że z miesięcznym opóźnieniem w stosunku do wersji na PS3. Ponoć szefofstwo KONAMI uważa, że SONY nie ma już takiej przewagi nad konkurencją jak kiedyś i nieopłacalne jest wydawanie tak drogiej pozycji jak MGS4 wyłącznie na jedną konsolę. Do otwierania szampanów przez posiadaczy X360 pozostaje tylko moment, w którym wieści te zostaną oficjalnie potwierdzone. Póki co należy je traktować jako plotkę. Ja pytam tylko jak zareaguje SONY... Może Kaz będzie miał więcej czasu na załatwianie exclusive'ów niż Ken. Zobaczymy... www.next-gen.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 MGS4 na x360? www.next-gen.com.pl/ Jak tylko plotka się potwierdzi, to osobiście będę wolał <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> X360 + PS2, niż PS3. Chociaż to jest tak pewne, jak to, iż $ony (tak dla równości :P ) odpuści sobie MGS4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Chociaż to jest tak pewne, jak to, iż $ony (tak dla równości :P ) odpuści sobie MGS4.czy ja wiem, MGS wyszedl takze na PC, MGS2 na PC i iksa... nawet jesli MGS4 wyjdzie na x360 to napewno nie bedzie rownoczesniej premiery, conajmniej pol roku obsuwy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 MGS4 na x360? www.next-gen.com.pl/ Coraz bardziej mnie przekonuje xbox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 z PES6 kosztuje 1699 złEmpik Wawa - 1699 z Viva Pinata i Kameo (konsola premium oczywiscie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 MM Poznań: Xbox360 Premium 1400zł Xbox360 Premium + PGR 1600zł Raczej nie warto brać z PGR :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 MM Poznań: Xbox360 Premium 1400zł Xbox360 Premium + PGR 1600zł Raczej nie warto brać z PGR :P ten w M1? Wczoraj bylem i byly ceny jak podalem wyzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 ten w M1? Wczoraj bylem i byly ceny jak podalem wyzej. Tak, wczoraj byłem i taka właśnie była cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Tak, wczoraj byłem i taka właśnie była cena.0_o to ja tez wczoraj bylem i byla z PGR'em za 1499 i z PES 6 za 1699 bez gry nie było o ktorej byles, bo ja o 20:15 jakos Edytowane 17 Grudnia 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 i jeszcze jeden news o MGS4 Plotki w sieci głoszą, że MGS4 uderzy również na iXa360. Konami tłumaczy się, że koszta jakie włożono w wersję na PS3 mogą nie pokrywać się z zyskami sprzedanej gry, promocji, reklamy. Dlatego rozważana jest kwestia przeniesienia starego Snake'a na naszą konsolę. Oczywiście gra ukazać ma się po premierze wersji PS3, czyli z poślizgiem tak jak to było za czasów MGS: Substance na starego klocka. Czekamy na dalsze wieści i potwierdzenie tej plotki - Sony traci szacunek? Sony traci "taki" exclusive? jesli zyski ze sprzedazy na ps3 nie pokryja kosztow to ile wydali na produkcje??? :blink: zreszta zgadzaloby by sie to z wiekimi kosztami programowania ps3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 http://uk.gamestracker.com/xbox-360/release-dates.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) coś nieaktualna ta lista, Alan Wake 5go stycznia to nie za bardzo :-P p.s. gdyby ktoś chciał zakupić fife 07 na klocka to zapraszam na PW Edytowane 17 Grudnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 coś nieaktualna ta lista, Alan Wake 5go stycznia to nie za bardzo :-Pmoze to bedzie lepsze: http://www.gamingtrend.com/Releasedates/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 0_o to ja tez wczoraj bylem i byla z PGR'em za 1499 i z PES 6 za 1699 bez gry nie było o ktorej byles, bo ja o 20:15 jakos spisek :lol: w radiu trąbią że X0 premium + PES6 za 1399zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Pytanie do Warszawiaków: mamy w stolicy jakies miejsce gdzie mozna wypozyczac gry na X360? Jesli tak to gdzie, jakie ceny, na jak dlugo itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 spisek :lol: w radiu trąbią że X0 premium + PES6 za 1399zł gdzie tak tanio? a spisek moze i tak. Gnojki mogly podniesc cene po tym jak zeszly konsole, bo jak ja bylem to staly 5 pudel z ixami z czego 3 z PGR a 2 z PES i wiecej w sklepie nie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 w MM :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) w radiu trąbią że X0 premium + PES6 za 1399zł Racja, trąbią w RMF'ie, tylko na moje oko to chodzi o wersje Core, bo koleś gada coś w stylu "Xbox 360 System + PES6" -1399zł :) Nie ma cudów... Edit: Sprawdziłem teraz aktualną gazetke Katowickiego MM i jest w niej coś takiego: Na fotce wersja Core, a skład zestawu z Premium :lol: Sami już nie wiedzą co sprzedają. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Xtreme firmware 5.0A and 5.0B for TS-H943 >> A New firmware for the TS-H943 drive released by commodore4eva!... Whats new: (V5.0) Single Layer DVD disc support(+/-R) for both Xbox1 and 360 (V5.0) Xbox1 file ISO support - burn just game files to disk in ISO format (V5.0) Xbox1 file ISO capacity increase to utilise full disk space for single layer (v5.0) 360 file ISO support (Work in progress. New QWIX tool to come) (V5.0) Supports older style XBox1 disk format (just burn game.iso) (v5.0) Enable0800 disk now supported on single layer disk (v5.0) New 5.0a (fast always) and 5.0b (slow always) read speed option (Originals unaffected) A Few side notes: This release will play previously burnt (if supported) xbox 1 games, but only if they are built with gdfimage or another builder based on it. Qwix(info) built images have different header information and will not boot! A new version will be out soon enough to fix these issues. Also, xbe's that are patched/modifed will also not boot, due to the signature being broke. 360 iso based Single Layer images are still being worked on. The support is there in v5, but the protection must be figured out on the disc structure. Qwix should be the first program to do this, and there is no ETA. by commodore4eva :) niedługo będzie update :gitarzysta2: :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Racja, trąbią w RMF'ie, tylko na moje oko to chodzi o wersje Core, bo koleś gada coś w stylu "Xbox 360 System + PES6" -1399zł :) Nie ma cudów... Edit: Sprawdziłem teraz aktualną gazetke Katowickiego MM i jest w niej coś takiego: img Na fotce wersja Core, a skład zestawu z Premium :lol: Sami już nie wiedzą co sprzedają. Ooo jeszcze lepiej :) Kurde na prawdę się waham czy kupic ixa :P Z drugiej strony 1400zł na gry to sporo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 http://computerandvideogames.com/article.p...10&skip=yes "Konami has no plans to bring Metal Gear Solid 4 to the Xbox 360 at this time"jest jeszcze nadzieja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...