kojak_ct Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Ja jeszcze poczekam na PS3. Nie będę się napalał tylko kupię lepszą konsolkę. :) Jeśli obie będą o podobnych możliwościach to pewnie cena Xa będzie lepsza i ona zadecyduje. ;) Gregor. Do tej pory tak nie było. Pecet po roku nie dogonił konsol. Teraz może się to zmienić bo praktycznie co roku mamy nową grafę. Tylko, że troche to kosztuje. :D Edytowane 23 Listopada 2005 przez kojak_ct Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 4ever_anarchy_soldier widac masz 15 lat i z ang u ciebie kiepsko... Gregor1230 konsole byly zawsze przed komputerami .. wszystkie efekty ktore byly dostepne na konsolach byly pozniej kopiowane na gry odpalane na kompach ( motion blur, hdr idt ) jedynie to ze monitory z racji swoich funkcji odpalaja wieksza rozdzielczosc powodowalo ze kazdy 'pc-towiec' opierajac sie tylko na tym argumencie wyklinal graczy konsolowych.. teraz sytuacja sie zmienila.. tak jak to ktos wczesnije napisal .. ze wystarczy wjsc na dzial gry i kazdy temat poswiecony grze na pc w 99% jest zapelniony textami typu ".. dlaczego mam 25 klatek a nie 30... czemu ta gra mi nie chodzi.. mam 512mb ramu czy jak dokupie xx to bedzie chodzic ".. itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Piec to piec i tak nawet jak konsolke zrobią super mego blabla bla to piec za 1 rok juz bedzie jak zwykle pare krokow dalej tak było i będzie zawsze . Co z tego ze konsolka tańsza jak kogos stac na takie zabawki to sobie kupi plytke 4xsli do tego gf7800 x 4 , wchodzi procesor fizyki jakby ktos nie wiedział i konsole dostana po [gluteus maximus] jak zwykle . nie kupuje się konsoli dlatego żeby się pochwalić przed kolegemi jaką ma moc, a kupuje się dla gier. co mnie obchodzi ze psx jest słąby jak gry na niego mnie rajcują i ciagle na nim gram. możesz mieć nawet 8 razy sli a i tak nie bedziesz miał tyle miodu z gier co daje konsola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 4ever_anarchy_soldier Gregor1230 pokarzcie mi ładniejszą ścigałke na pc od np. pgr lub pgr 2. Bo raczej PC nie doścignął jeszcze w tej dziedzinie starego x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Dla pewnosci - ten screen podany przez mnie to z LCD wspierajacego HD Fakt ze w czasie gry i z pewnej odleglosci takie zabki beda niezauwazalne, ale kurcze wkurza mnie ze sa screeny i screeny (chocby to ktore zapodal cavarr) chociaz moje i jego sa z tego samego serwisu i tej samej recenzji.. widac ze poczekamy jeszcze troche na grafike w grach na jaka stac nowego X`a - co nie zmienia faktu ze oddalbym wiele za mozliwosc grania w takie racerki jak PG3 :D A na marginesie - czy w koncu ustalono z jaka rozdzialka smiga PGR3 :?: Edytowane 23 Listopada 2005 przez sensei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 1280x720 .. zacznij przegladac 'normalne' strony vide xboxyde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) 4ever_anarchy_soldier Gregor1230 pokarzcie mi ładniejszą ścigałke na pc od np. pgr lub pgr 2. Bo raczej PC nie doścignął jeszcze w tej dziedzinie starego x. Nierealny pokaz mi brzydsza sciagalke na pc, ktora wyszla w 2005 roku od pgr'a 3ki pokazanego na normalnym tv (tu sa fotki). Czytanie ze zrozumieniem sie klania... Faktycznie na hdtv to wyglada super, ale kogo w polsce stac zeby kupic hdtv tylko do glupiej konsoli :x Jezeli granie na tv bedzie wygladalo tak jak na zalaczonych fotkach to pozostanie monitor i 720p update: Lazymodder screeny z podanej przez ciebie stronki... nie chce Cie urazic, ale gry na pc tak wygladaly rok temu z detalami na medium Edytowane 23 Listopada 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 4ever_anarchy_soldier ty jestes jakis skrzywiony :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) I tak zobaczycie jak piec szybciutko ewoluuje i odstawi wszystko to co wyszlo konsolowego. Jak widzę jakas konwersje z ps2 na pceta to nawet nie zwracam na to uwagi bo wiem ze grafika kuleje. Chodzi o te textury ktore wygladaja tragicznie. Edytowane 23 Listopada 2005 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Nierealny pokaz mi brzydsza sciagalke na pc, ktora wyszla w 2005 roku od pgr'a 3ki pokazanego na normalnym tv (tu sa fotki). Czytanie ze zrozumieniem sie klania... Faktycznie na hdtv to wyglada super, ale kogo w polsce stac zeby kupic hdtv tylko do glupiej konsoli :x Jezeli granie na tv bedzie wygladalo tak jak na zalaczonych fotkach to pozostanie monitor i 720p update: Lazymodder screeny z podanej przez ciebie stronki... nie chce Cie urazic, ale gry na pc tak wygladaly rok temu z detalami na medium jakie czytanie ze zrozumieniem?? możesz mi wyjaśnić. Bo wg. mnie to się tyczy do ciebie, a nie do mnie, bo nie zrozumiałeś tego co napisałem w powyższym poście. i nie pisz głupot kogo stać na hdtv bo to jest naprawdę śmieszne. Równie dobrze mogę spytać kogo stać na kompa za 6k. lol i wymiane grafy co rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Gregor1230 jak czytam twoje wypowiedzi to az sie dziwie ludzkiej glupocie .. jakbys sie raz zastanowil zanim cos napiszesz... wedlug ciebie 5lata ewolucji procesorow z 1gb do 3.2 to jest szybciutko ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Nierealny ;) po prostu ja o jednym a ty o 2gim =) wyjasnij mi co ma grafika scigalek z xboxa, do tego, ze na x360+zwykly tv obraz wyglada jak kupa? Tym mi odpisales na mojego posta. To samo Lazymoder jakies z dpy argumenty... w ciagu tych 5 lat kompy kilkukrotnie zwiekszyly swoja moc, ale dla ciebie to nic nie znaczy. Wg ciebie jestem skrzywiony bo potrafie dostrzec brak antyaliasingu, kiepska jakosc textur i slaba rozdzielczosc. Moze i na hdtv nie bedzie tego tak widac, ale przy 720p to ciagle kiepsko wyglada (oceniam na podstawie skrenow z pgr3 i PDZ).Zeby nie bylo - mam nadziej ze mnie przekonacie, bo sam zlozylem preordera na x360(jeszcze mam czas na wycofanie sie:)) update :) moze nie mam racji, ale wyjasnijcie mi prosze skad sie bierze taka roznica - porownajcie 2 screeny 1, 2 Edytowane 23 Listopada 2005 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) z twoich wypowiedzi to tylko sie smiac nawet wiadomosci z polityki czytac nie musze .... co z tego ze bedziesz mial kompa za 6k jak takiej grafy jak pierwsze gry na x360 nie zobaczysz mozesz jedynie sie jarac tymi sterylnymi do bolu texturami... ( nic nie poradze ze czytac nie umiesz po ang bo nawet w tej recce co dales przeczytac mozna o niesamowitej grafice ) po co strzelasz na lewo i prawo jaki to ty nie jestes znawca grafiki ( textury , aa itd ) jak nie wiesz co to jest kompresja... Edytowane 23 Listopada 2005 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Lazy mowilem ci juz zebys nie odpisywal na moje posty? Jak obnize rozdzielczosc x3 i ustawie wszystko na medium to zobacze grafe o podobnej jakosci jaka przedstawiaja screeny z pdz. eot z mojej strony bo mam wrazenie jakbym tlumaczyl niedorobionemu dziecku jak buty wiazac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrick Bateman Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) LAZY... Wiec powiem ci wprost..oglupialy i zaslepiony fanatyk jestes, ktory nie potrafi normalnie dyskutowac. Chyba teraz jestes zadowolony gdy zwrocilem sie do ciebie zgodnie z twoim sposobem rozmowy. I bardzo cie prosze nie znizaj sie do mojego poziomu intelektualnego bo ten sam fakt obraza mnie bardziej niz jakiekolwiek mozliwe obelgi pod moim adresem. Edytowane 23 Listopada 2005 przez Patrick Bateman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuru87 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 z twoich wypowiedzi to tylko sie smiac nawet wiadomosci z polityki czytac nie musze .... co z tego ze bedziesz mial kompa za 6k jak takiej grafy jak pierwsze gry na x360 nie zobaczysz mozesz jedynie sie jarac tymi sterylnymi do bolu texturami... ( nic nie poradze ze czytac nie umiesz po ang bo nawet w tej recce co dales przeczytac mozna o niesamowitej grafice ) po co strzelasz na lewo i prawo jaki to ty nie jestes znawca grafiki ( textury , aa itd ) jak nie wiesz co to jest kompresja... Lazy mowilem ci juz zebys nie odpisywal na moje posty? Jak obnize rozdzielczosc x3 i ustawie wszystko na medium to zobacze grafe o podobnej jakosci jaka przedstawiaja screeny z pdz. eot z mojej strony bo mam wrazenie jakbym tlumaczyl niedorobionemu dziecku jak buty wiazac. LAZY... Wiec powiem ci wprost..oglupialy i zaslepiony fanatyk jestes, ktory nie potrafi normalnie dyskutowac. Chyba teraz jestes zadowolony gdy zwrocilem sie do ciebie zgodnie z twoim sposobem rozmowy. I bardzo cie prosze nie znizaj sie do mojego poziomu intelektualnego bo ten sam fakt obraza mnie bardziej niz jakiekolwiek mozliwe obelgi pod moim adresem. Wy jesteście głupi a ja jestem fajny... Skończcie z tą dziecinadą... Już kiedyś pisałem, że można by założyć temat dla ciołków "PC vs. KONSOLE" i tam się wypowiadajcie a nie zaśmiecacie topic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 wlasnie wrocilem z uczelni i sie wysile pokaze wam jak bardzo gry sa graficznie zacofane na pc wzgledem konsol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 czekamy :lol2: , juz wiele osob narzeka ze wiesza im sie x360 , a cod 2 wyglada lepiej na pc niz na x360 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crichton Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Zeby to potiwerdzic musialbys dysponowac bardzo szykim PeCetem, Xbox'em 360 oraz CoD 2 w wersji na PC i CoD 2 w wersji na X360 i najlepiej dobrym LCD HDTV. Spelniasz te warunki ??? :lol2: Edytowane 23 Listopada 2005 przez Crichton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Marketing microsoftu jednak potrafi zrobic wode z mozgu... czego mozna sie bylo spodziewac po konsolce za 300$ w tanszej wersji (ale teoretycznie wszystko mialo byc tak samo). Do tego ms sie pospieszyl z premiera i obiecanego domyslnie wlaczonego anty aliasingu zwyczajnie nie ma. Z tego co lookalem na zagranicznych forach to sporo konsol pochodzilo tylko pare h, a to zapewne czubek gory lodowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) PC ( oryginalna wielkosc fotek 1200x1024 lub 1280x1024 ) vs XBOX ( 640x480 ) vs XBOX360 ( 1280x720 oraz nfs ogromne fotki w 1920x1080 zmniejszylem zeby bylo cokolwiek widac :) ).. do COD2 dodalem Big Red One a do Quake 4 dodalem Halo 2 ( wszystkie kadry zostaly wyciete z oryginalnej wielkosci fotek zeby nie pogarszac jakosci pochodza z serwisow gamespot , ign i forum.tweak :D) .. ( po kliknieciu na tweakowa miniaturke jesli uzywacie przegladarki ktora zmniejsza fotki do wielkosci ekranu ( np. IE ) to powiekszcie sobie .. chyba kazdy wie jak :P ) Edytowane 23 Listopada 2005 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaja Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 no na xbox360 wygląda super :) będę miała na święta xbox'a 360 + TV LCD 32' od LG i będzie wszystko ładnie wyglądało lepiej niż na zwykłym TV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Piec to piec i tak nawet jak konsolke zrobią super mego blabla bla to piec za 1 rok juz bedzie jak zwykle pare krokow dalej tak było i będzie zawsze . Co z tego ze konsolka tańsza jak kogos stac na takie zabawki to sobie kupi plytke 4xsli do tego gf7800 x 4 , wchodzi procesor fizyki jakby ktos nie wiedział i konsole dostana po [gluteus maximus] jak zwykle . no a w twoim podpisie widac jak byk chyba tyko cien tego 4xsli itd itp,mozesz sobie widac facet pomarzyc i 360ce i o wypasionym kompie wiec nie wyjezdzaj z jakim pc- towym kompleksem , jak juz nabedziesz ktorys ze sprzetu to wroc na forum ,bo na razie to i tekstami nie blyszczysz a tak moze bedziesz mial cos do powiedzenia madrego. Pozatym naucz sie liczyc bo 4 xSLI + 4 gf7800gfx i jeszcze opisany przez ciebie procesor fizyki i cala reszta daje ok z 15 tys lacznie lub wiecej a konsola kosztuje od 300 -400 euro czyli 1200 1600 zl widzisz roznice ??, no to za nia sobie kup ....beret mocherowy buhahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 4ever_anarchy_soldier Gregor1230 pokarzcie mi ładniejszą ścigałke na pc od np. pgr lub pgr 2. Bo raczej PC nie doścignął jeszcze w tej dziedzinie starego x. Rzadko się z Tobą nie zgadzam ale porównam grę z Maja 2004 roku B) XBOX i PGR2 PC i GTR Dodam, że zagrywałem się z młodym na lanie i ta gra na medionie 9600TX chodziła extra. Ja grałem na tym co z podpisu w 1280x1024 AAx4 AF8x i gra była bardzo płynna. Ta gra miała extra engine a samochody wyglądają bosko. o niebo lepiej od tych z XBOXa. Żeby nie było grałem w obydwie części PGR na klocku i mam porównanie do GTRa na PC. ;) PS. Nie chcę się z nikim kłucić tylko podaję fakty. ;) PS2. Niektóre screeny jak np. PDZ wyglądają niezbyt rewelacyjnie. Obiekty też nie są zbyt okrągłe jak na możliwości konsolki. B) Peace & love for all. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 kojak_ct skoro juz jestesmy przy 'samochodowkach' to chyba zapomniales o: Forza Motorsport, Rallisport Challenge 2, Burnout Revenge, Burnout 3: Takedown... aa jedna z 1 gier na xboxa Wreckless: The Yakuza Missions ma bardziej zaawansowane efekty ( odbicia , hdr , blur, bump itd ) niz najnowsze gry na pc !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 http://tinyurl.com/9e4uc - reklama xbox 360 ... wymiękłem :lol:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 (edytowane) Lazymodder rece opdaja jak czytam twoje glupie wypociny. Dawno naprawde bardzo dawno nie czytalem takich wierutnych bzdur zakompleksionego konsolowca. Rozumiem zeby porownywac 360 do dobrych piecow ale xbox'a 1?? :mur: :mur: :mur: Człowieku w tej chwili juz jest mozliwe skompletrowanie pieca ktory nawet przebije 360 tylko tyle, ze to jest kosmicznie drogie roziwazanie ale do cholery porownujecie grafike czy cene?? Zawsze jak jakiemus zagorzalemu fanowi x'a/konsoli koncza sie argumenty to wtraca roznice ceny poczym rozmowa do niczego nie zmierza. A co do NBA, NFL itd. to TAK na 360'tce wyglada to 100razy lepiej ale nie dlaego, ze komp by tego nie pociagnal tylko dlatego, ze malo ludzi ma tak wypasne pecety zeby taki NBA ruszyl na max. detalach. Zaczekaj rok to pogadamy i porownamy NBA 07 :lol2: bo wtedo EA napewno tez przestawi sie w "sportowkach" piecowych na nowa generacje grafy. To tyle odemnie i prosze cie nie porownuj zadnej konsoli current gen do mozliwosci pieca bo w tej chwili karta gra. za 300zł ma wieksze mozliwosci od kazdej z konsol(ps2-to juz super syf, xbox, gamecube). I gdzie Ty widziales HDR w yakuza mission?? :blink: :blink: jak ten efekt jako pierwszy zostal uzyty przez valve w H-L2 :lol2:. To, ze gra ma duzo odbic to nie oznacza odrazu o zaimpletowaniu w grze HDR. Ech koncze bo szkoda slow takie rzeczy to Ty sobie w extreme mozesz pisac ale nie tu. Edytowane 24 Listopada 2005 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 reklam bylo juz sporo : r1,r2,r3,r4,r5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Lazymodder rece opdaja jak czytam twoje glupie wypociny. Dawno naprawde bardzo dawno nie czytalem takich wierutnych bzdur zakompleksionego konsolowca. Rozumiem zeby porownywac 360 do dobrych piecow ale xbox'a 1?? :mur: :mur: :mur: Człowieku w tej chwili juz jest mozliwe skompletrowanie pieca ktory nawet przebije 360 tylko tyle, ze to jest kosmicznie drogie roziwazanie ale do cholery porownujecie grafike czy cene?? Zawsze jak jakiemus zagorzalemu fanowi x'a/konsoli koncza sie argumenty to wtraca roznice ceny poczym rozmowa do niczego nie zmierza. A co do NBA, NFL itd. to TAK na 360'tce wyglada to 100razy lepiej ale nie dlaego, ze komp by tego nie pociagnal tylko dlatego, ze malo ludzi ma tak wypasne pecety zeby taki NBA ruszyl na max. detalach. Zaczekaj rok to pogadamy i porownamy NBA 07 :lol2: bo wtedo EA napewno tez przestawi sie w "sportowkach" piecowych na nowa generacje grafy. To tyle odemnie i prosze cie nie porownuj zadnej konsoli current gen do mozliwosci pieca bo w tej chwili karta gra. za 300zł ma wieksze mozliwosci od kazdej z konsol(ps2-to juz super syf, xbox, gamecube). I gdzie Ty widziales HDR w yakuza mission?? :blink: :blink: jak ten efekt jako pierwszy zostal uzyty przez valve w H-L2 :lol2:. To, ze gra ma duzo odbic to nie oznacza odrazu o zaimpletowaniu w grze HDR. Ech koncze bo szkoda slow takie rzeczy to Ty sobie w extreme mozesz pisac ale nie tu. Jakbys choc troche sie znal na grafice to bys wiedzial co to jest HDR a dokladnie ktore efekty hdr wywodza sie z HDRI.. pewnie w Wreckless Yakuza Mission nie grales tak samo jak Far Cry Instincts, Splinter Cell Chaos Theory ( i wczesniejszy ) i inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 fajnie ale nie uzywam torrenta :> jak masz jakies linki bezposrednie do reklam w formacie avi to chędnie je obejrze..reklamy z serii JUMP IN roxuja. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...