Skocz do zawartości
Mariusz Wróblewski

Xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

jestem załamany, tak bardzo liczyłem ze zagram w ten tytuł w tym roku :cry: Generalnie to na nic tak nie czekałem, nawet halo 3 mi zwisa :) ale Forza motorsport od dawna mi się śni.....

Microsoft w tym roku traci ważną broń przeciwko ps3. wiele tysiecy graczy kupiło by pewnie xboxa 360 dla tej gry na gwiazdke....

rockers nie obraz sie , ale pier*** jak potrzaskany... Raz piszesz , ze ps3 kupujesz teraz placzesz , ze w FM2 nie pograsz a ja sie pytam co nas to w ogole obchodzi ? :lol: Przestan spamowac ten topic swoimi pesymistycznymi docinkami bo nic nowego nie wnosisz a tylko wprowadzasz chlodna atmosfere ;) Kup sobie co tam chcesz a potem narzekaj .

Mi to szczerze mowiac zwisa co gdzie kiedy bedzie bo na razie mam w co grac i zanosi sie na to , ze jeszcze pare ciekawych pozycji przede mna. Nie bedzie FM2 to pogra sie w Gears of War :lol: itp, itd... Poza tym i tak bardziej czekam na nowe GT niz na FM ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rockers nie obraz sie , ale pier*** jak potrzaskany... Raz piszesz , ze ps3 kupujesz teraz placzesz , ze w FM2 nie pograsz a ja sie pytam co nas to w ogole obchodzi ? :lol: Przestan spamowac ten topic swoimi pesymistycznymi docinkami bo nic nowego nie wnosisz a tylko wprowadzasz chlodna atmosfere ;) Kup sobie co tam chcesz a potem narzekaj .

Mi to szczerze mowiac zwisa co gdzie kiedy bedzie bo na razie mam w co grac i zanosi sie na to , ze jeszcze pare ciekawych pozycji przede mna. Nie bedzie FM2 to pogra sie w Gears of War :lol: itp, itd... Poza tym i tak bardziej czekam na nowe GT niz na FM ;)

spamujesz to teraz kolego ty, zawsze miałem wszystkie konsole, także napewno będe miał xboxa 360, ps3 i wii.

wkleiłem nowinke, bo chyba po to jest ten temat- a nie od takiego bezsensownego pisania .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie rzeczy to na PW załatwiajcie.

btw

Kto chce Saints Row'a :?: W dobrej cenie. :D

Koncern Sony, a dokładniej europejski oddział o nazwie Sony Computer Entertainment Europe, ogłosił przesunięcie terminu premiery konsoli Playstation 3 w wersji PAL. Premiera tej konsoli w Europie, Rosji, na Bliskim Wschodzie, Afryce i w Australii zamiast w listopadzie tego roku, ma się odbyć dopiero w marcu przyszłego roku - jednakże listopadowe terminy premiery japońskiej i amerykańskiej pozostają bez zmian. Koncern Sony nie zmniejszył także prognoz co do sprzedaży konsoli i zamierza dostarczyć 6 milionów urządzeń do końca 2006 roku obrachunkowego, który kończy się na początku 2007 roku.

:lol:

Edytowane przez Greg_1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koncern Sony, a dokładniej europejski oddział o nazwie Sony Computer Entertainment Europe, ogłosił przesunięcie terminu premiery konsoli Playstation 3 w wersji PAL. Premiera tej konsoli w Europie, Rosji, na Bliskim Wschodzie, Afryce i w Australii zamiast w listopadzie tego roku, ma się odbyć dopiero w marcu przyszłego roku - jednakże listopadowe terminy premiery japońskiej i amerykańskiej pozostają bez zmian. Koncern Sony nie zmniejszył także prognoz co do sprzedaży konsoli i zamierza dostarczyć 6 milionów urządzeń do końca 2006 roku obrachunkowego, który kończy się na początku 2007 roku.

Bez urazy kolego, ale czy nie pomyliły Ci się tematy.

Chociaż nie ukrywam, iż news jest co najmniej smutny.

Edytowane przez Xaon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłem dzisiaj u kumpla który nabył Test Drive'a i powiem wam że jest sporo lepiej niż w demach (takie bylo moje odczucie, kumpla też)

Jutro kupie też fulla więc wieczorem może zdam relacje ;)

A co do newsa o PS3 to chyba Sony koniecznie chce staracić kilentów a wręcz samo sie o to prosi.

Edytowane przez Greg_1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JA tak z innej beczki. :) Grał już ktoś z Was w Enchanted Arms ?? Bo mam ochote na zakup tego tytułu. Niestety nie ma dema na marketplace. Chcialbym poznać opinie innych. Ponoć w Japonii ten tytuł dostał nagrodę "gry roku na X360". Oczywiście jest to jRPG. Jeśli macie dostęp do tego tytułu, to napiszcie jakie są Wasze odczucia.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sceny walk niestety nie porazaja , calosc chyba przypomina FFX choc moze sie myle(jesli chodzi o ukazanie planu akcji) ,sam jestem ciekaw tego tytulu i zaluje ze nie ma go na marketplace bo moze ta gra sprawdzilaby sie jako pierwszy japan rpg na x360 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj kolega juz skonczyl enchanced arms; ja troche pomeczylem

i musze powiedziec ze biorac po uwage brak RPG typu FF na xbox-y to daje tytulowi 95% (walki na szczescie turowe) gdyby to byla gra na platformie SONY gdzie jest masa rpg dalbym 80% więc i tak wysoko :))))

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w jakim czasie ukonczyl gre? ,ogolnie jakie same wrazenia z gry? moglbys podac zalety i wady tego tytulu bo jest tutaj troche osob ciekawych tej gry :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra skonczona w jakies 35 godzin grania, technicznie zrobiona pod finale, czesc lokacji jest 3d a czesc chodzi sie po tlach prerenderowanych, walka oczywiscie turowa, w podobke ff tylko dolozonja jest szachownica po ktorej mozna sie przemieszczac, zeby ustawic szyk bojowy (cos jak ff tactics) pozycja przed atakiem determinuje kogo co i jak mocno trafi, poniwaz zawsze mi czegos takiego brakowalo na konsolach Bila, to znaczy wypas dla mnie

pozdro 4@ll

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gra skonczona w jakies 35 godzin grania, technicznie zrobiona pod finale, czesc lokacji jest 3d a czesc chodzi sie po tlach prerenderowanych, walka oczywiscie turowa, w podobke ff tylko dolozonja jest szachownica po ktorej mozna sie przemieszczac, zeby ustawic szyk bojowy (cos jak ff tactics) pozycja przed atakiem determinuje kogo co i jak mocno trafi, poniwaz zawsze mi czegos takiego brakowalo na konsolach Bila, to znaczy wypas dla mnie

pozdro 4@ll

Zajechało przez moment PSX'em <_< . Może i wygląda to dobrze ale w dzisiejszych czasach prerenderowane tła...Nara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TDU super, bardzo mi sie gierka podoba, fajnie że można nawet F60 "podkręcić" :) tylko sporo to kosztuje samo F60 650k a tuning 3 level 290k

Na czym polaga tuning mechaniczny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie w listopadzie pojawi sie nowa wersja dash'a. :)

Tutaj pisza wiecej na ten temat:

http://www.maxconsole.net/?mode=news&p...p;p=40&p=60

Pojawia sie nowa zakladka: XNA Lauch Pad, pod ktora to bedzie mozna uruchamic tzw. homebrew games (dla przypomnienia MS wypuscil, lub wypusci na rynek, lekko zmodyfikowana wersje XNA Framenetwork, sluzacego do pisania gier pod X360). Zapowiada sie ciekawie. :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enchanced Arms'a smialo polecam ja juz mam 15h za soba i jest calkiem calkiem wciagajaco :)), wiecej jest lokalizacji 3d (gdzie sobie mozna kamerke dowolnie ustawic) walki fajne bo zawieraja oprocz listy komend, szachonice do rozmieszczania postaci podczas walki co wplywa na mozliwosc zastosowanych atakow i ich sile.

P.S. Daed Rising wymiata ale biada z czytaniem napisow w grze bez HDTV :-)))) , na codzien gram na kineskopie 21 cali i ostro wzrok wytezam by cos przeczytac, granie bez kabla RBG (czyli tylko po compozycie) odradzam bo sie nic nieprzeczyta :)))

pozdro 4@ll

Edytowane przez Syrob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na czym polaga tuning mechaniczny?

Tzn. nie ma żadnych konkretów np. wymiana wałków rozrządu czy coś w tym stylu, są 3 poziomy tuningu dla każdego samochodu- zmniajsza sie masa samochodu, wzrasta moc handling i polepszane są hamulce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Xbox 360 w cenie PlayStation 3?

09.09.2006 19:43 - Zielarz

XBOX360

Jeden ze sklepów zbliżonych do serwisu GamesIndustry.biz ujawnił szczegóły na temat HD-DVD do Xboxa 360. Według źródła sam napęd ma kosztować 199 funtów (293 euro) i będzie miał dołączone dwa filmy. Microsoft ma podobno sprzedawać także zestaw konsola plus HD-DVD za ok 400 funtów (589 euro) lub nawet 375 funtów (552 euro). Ma to nastąpić w listopadzie. Jak będzie zobaczymy.

gameonly.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj przychodzi mi paczuszka z TDU. hmmmmmmmmmmmmmmmmm az jestem ciekaw czy warto bylo 150 zeta wydac

pozdro 4@ll

W/g mnie: Warto!!! :)) Gra wciaga strasznie, sama eksploracja terenu niesie za soba sporo przyjemnosci, nie mowiac juz o wyscigach. :) Jednak najfajniejsze w/g mnie sa dodatkowe zadania, takie jak: podwozenie autostopowiczow, czy top modelek, albo czyjegos auta do mechanika. :) Podoba mi sie rowniez mozliwosc zakladania wlasnego klubu i wiele innych rzeczy. Jedynie czego mi brakuje to .... jazdy w nocy. Szkoda, bo wtedy mozna by bylo sie calkowicie wczuc w gre. Wyobrazcie sobie widok miasta noca, gdy zjezdzasz z jakiegos pagorka. :) Ogolnie jednak gra jest bardzo dobra. :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xbox 360 z wbudowanym napędem HD-DVD na początku 2007 roku ?

Być moze to plotka, ale nigdy nie wiadomo...

nawet jeżeli to prawda to microsoft i tak nie ogłosi oficjalnie tej informacji, stracili by bardzo dużo na sprzedaży konsoli.

Ja bym się cieszył z tego, jezeli cena konsoli by była bez zmian, to byśmy oprócz konsoli mieli odtwarzacz HD-DVD

w histori konsol było już takie zagrywki, przypomnijmy sobie Sege CD...

http://www.gamespot.com/news/show_blog_ent...amp;sid=6157539

Edytowane przez rockers

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz powinny działać :D

Lost Odyssey (hidden cam)

http://www.xboxyde.com/leech_2109_en.htm

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Odnosnie samej gry wiadomo iz:

- silnik gry ma chodzic w 30 FPS`ach

- opening ma byc interaktywny

- postacie z real-time`a maja prezentowac bardzo zblizony poziom wykonania do przerywnikow CG Shocked

- system walki to klasyczny command menu ( wybor atak, magia, przedmiot itp. jak w klasycznych finalach )

- nigdy nie ujrzymy napisu GAME OVER, gdyz nasza postac jest niesmiertelna

- gdy wykonczymy przeciwnika jego moce przechodza na inne potwory, ktore nas zaatakowaly

- finalna wersja gry ma wygladac jeszcze lepiej niz demo

Pojawilo sie rowniez info odnosnie dema:

- ma byc dolanczane do listopadowego numeru magazynu Famitsu

- ma trwac od 40 do 60 minut

- ukazany w nim bedzie tylko podstawowy system walki

Edytowane przez Nierealny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze dorzuce wrazenia z dema "Lost Odyssey" -redaktora serwisu Next Generation

„Dobra, zobaczyłem demo Lost Odyssey w akcji. Nie wiem, co powiedzieć. Zrobiła na mnie tak wielkie wrażenie jak żadna inna gra video jaką widziałem. Jest piękna. Gdy zobaczycie (i zagracie) to uwierzycie. Jestem przekonany, że gra sprzeda konsolę przynajmniej dla miliona japońskich graczy”.

Między innymi takimi słowy skwitował wrażenia z obcowania z grą Lost Odyssey jeden z redaktorów serwisu Next Generation.

Miód na serca. 20 października Famitsu dostanie swoją wersję wspomnianego dema na wyłączność, lecz jest wielka nadzieja, że z czasem zagości także na Xbox Live Marketplace. Warto czekać.

pozostaje tylko czekac do dema na marketplace :)

Nierealny-link do filmiku nie dziala !!-pewnie zdjeli go ;)

Edytowane przez gladiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na co polecalibyście wymienić Dead Rising :?: tylko żeby nie była to gra rpg ani sportowa, aha no i żeby to nie było TDU, PGR3, GRAW, Top Spin 2, Saints Row i Hitman.

Zeby była ciekawa i miała dużą grywalność.

EDIT: żeby to też nie był Tomb Raider ;)

Edytowane przez Greg_1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na co polecalibyście wymienić Dead Rising :?: tylko żeby nie była to gra rpg ani sportowa, aha no i żeby to nie było TDU, PGR3, GRAW, Top Spin 2, Saints Row i Hitman.

Zeby była ciekawa i miała dużą grywalność.

EDIT: żeby to też nie był Tomb Raider ;)

...Kameo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi