nrl Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 X06: Assassin's Creed demo http://media6.xboxyde.com/fc4e857ade097ae1...ream_acdemo.avi X06: Assassin's Creed trailer http://media6.xboxyde.com/fc4e857ade097ae1..._ac_trailer.avi sam miód X06: GoW Demo (streamrip)' http://media6.xboxyde.com/a6cd324f619c5872...eam_gowdemo.avi X06: Trailer of Fifa 2007 http://media6.xboxyde.com/a6cd324f619c5872.../fifa07_x06.avi X06: Superman Returns gameplay http://media6.xboxyde.com/a6cd324f619c5872...returns_x06.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 Ten link do GoW cos przekierowuje na glowna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2006 (edytowane) - Ensemble Studios is working on the Xbox 360 RTS Halo Wars (trailer ~ 86MB). - The Splinter Cell game after Double Agent will be console exclusive to the Xbox 360. - Following the release of Grand Theft Auto IV, the Xbox 360 will receive two exclusive downloadable episodes, each with hours of entirely new gameplay - Project Gotham Racing 4 is in the works. - 2K Games confirmed that BioShock will be released exclusively on Xbox 360 and Microsoft Windows next spring - The HD-DVD player for the Xbox 360 will be released in North America, the U.K, France and Germany this November for $199/e199. - Rare is working on a new Banjo-Kazooie game. - DOOM is coming to Xbox Live Arcade. The game includes the original four-episode, single-player game, four-player split screen (cooperative and deathmatch) and four-player cooperative and deathmatch over Xbox Live. Also coming to Xbox Live Arcade soon is "Sensible World of Soccer" from Codemasters. - Cryptic Studios are working on Marvel Universe Online, an upcoming MMOG for the Xbox 360 and Windows Vista Halo Wars http://www.vgpro.com/file/19531_Halo_Wars_720p.wmv.html Blue Dragon http://media6.xboxyde.com/ea9434f064cc4c3e..._xblm_bd_lq.avi Lost Odyssey http://media6.xboxyde.com/ea9434f064cc4c3e..._xblm_lo_lq.avi Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent http://media6.xboxyde.com/ea9434f064cc4c3e...EMEA_medium.avi Alan Wake Alone in the Dark Edytowane 27 Września 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 jesli ten Alan Wake bedzie na XO wygladal choc troche podobnie do tego co pokazali na tym demku na piecu czterordzeniowym, to juz mam mokro w majtkach. zeby tylko nie schrzanili tego tak jak swego czasu schrzaniono druga polowe Fahrenheita i bedzie miod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Tia, nowe splinterki będą exclusivem dla X360...Coś czuję że tylko czasowym, ale zawsze. Kasa nie śmierdzi ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Trailer PGR4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 28 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2006 Jesli czegos nie lubie to tego typu trailerow.Nie pokazuja nic i wcale nie zachecaja. Jak dla mnie trailer powinien choc troche pokazac Gameplaya-wtedy choc po migawce moze podskoczyc cisnienie ;) , a tak ogladanie syntetycznego autka mija sie z celem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) najnowszy trailer z "Bioshock" musicie zobaczyc ,pochodzi z wersji na x360 a powala ....pomyslem prezentacji-polecam!!! trailer-"Bioshock" i jeszcze swiezy trailer z "Lost Odyssey"-walki miazdza a fantazja malych Japonskich braci jest wielka ;) :) "Lost Odyseey" Edytowane 29 Września 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2006 "Mechy" w tym Lost Odyssey mnie rozwalily na lopatki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 30 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2006 (edytowane) "Mechy" w tym Lost Odyssey mnie rozwalily na lopatki :lol: Mialem to samo ,poprostu wrazenie jest kolosalne ;) jeszcze male ale ciekawe info z xboxonline Assasins Creed - jednak bedą różnice Data: 30.09.2006 07:36 Bez screenów Autor: Seb Komentarze [4] Twórca gry Assassins Creed Jade Raymond wygadał się na temat drobnych szczegółow odróżniających AC na Xboxa360 od wersji na PS3. Otóż produkt ten na konsolę Microsoftu będzie posiadać znacznie lepszą sztuczną inteligencję komputerowo sterowanych postaci. Jak dobrze wiemy jest to jeden z ważniejszych aspektów tej gry, gdyż jednym z czynników warunkujących anonimowość naszej postaci jest umiejętność chowania się w tłumie, a drugim czujność i bystrość próbujących nas z tego tłumu wyłowić strażników. Lepsze AI wynika przede wszystkim z bardziej wydajnej technologii wielowątkowości użytej w konstrukcji głównego procesora konsoli. Z innych ciekawostek należy wymienić ciekawe wykorzystanie wibracji w padzie X360. Pad będzie drgał gdy Altair (bohater gry) będzie w pozycji, w której będzie mógł skorzystać z oparcia dla ręki lub nogi. Pad do PS3 nie będzie posiadał wibracji, więc tej ciekawostki w PS3 po porostu nie będzie. czyli mimo wiekszego powera ps3,x360 dostanie lepsza wersje?? ;) Edytowane 30 Września 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) (...)Twórca gry Assassins Creed Jade Raymond wygadał się na temat drobnych szczegółow odróżniających AC na Xboxa360 od wersji na PS3.(...) Jak juz to "wygadała", bo Jade to jest kobieta. Mialem to samo ,poprostu wrazenie jest kolosalne ;) IMO costiemu chodziło, ze one są jakies dziwne, niemechowe (stad cudzyslow) i śmieszne (stad lol) bo ja tez uwazam ze wygladaja jak chodzące pralki franie 0_o Edytowane 1 Października 2006 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 IMO costiemu chodziło, ze one są jakies dziwne, niemechowe (stad cudzyslow) i śmieszne (stad lol) bo ja tez uwazam ze wygladaja jak chodzące pralki franie 0_o Exactly :) Pierwsze wrazenie, jak skosilo tych zolnierzy - o, fajne. Jak zobaczylem ta Franie na nozkach w calej okazalosci to myslalem, ze padne ze smiechu. Jezdzacy mlotek drugiej strony konfliktu nie byl gorszy ;) Ale ogolnie gierka zapowiada sie ciekawie i dolacza do listy tytulow, dla ktorych sklonny bylbym kupic X360, powiekszajac ja do calych trzech (dotychczas Chrome Hounds i Bioshock) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) GOW1(NORMAL) GOW1(HD) GOW2(NORMAL) GOW2(HD) GOW3(NORMAL) GOW3(HD) Edytowane 1 Października 2006 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Jak juz to "wygadała", bo Jade to jest kobieta. IMO costiemu chodziło, ze one są jakies dziwne, niemechowe (stad cudzyslow) i śmieszne (stad lol) bo ja tez uwazam ze wygladaja jak chodzące pralki franie 0_o Wyglądają jak zbiorniki na wodę w WB. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Solid- IMO costiemu chodziło, ze one są jakies dziwne, niemechowe (stad cudzyslow) i śmieszne (stad lol) bo ja tez uwazam ze wygladaja jak chodzące pralki franie 0_o "kolosalne" to wlasnie dokladnie u mnie znaczylo to samo :), poprostu zdebialem troche,chociaz widzialem wczesniej inny trailer z gameplayem jak glowny bochater walczyl z "pralka" to jednak nowy trailer zadziwil mnie bardziej, i jak juz wczesniej pisalem odnosnie linka do trailera -szczegolnie pomyslowoscia malych zoltych" braci" ;) a gra z pewnoscia wyladuje na mojej polce bo zapowiada sie bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 mi tez sie podoba. Chcialbym zeby walka wygladala tak jak na tym trailerze... nawet jakby mialo to zmienic mechanike gry troche na taki hack&slash ze skryptowanymi akcjami, ktore bysmy uruchamiali po nacisnieciu danego przycisku w konkretnym momencie. Byłoby super ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) No no Alan Wake ładnie wygląda i ciekawie się zapowiada aż chyba będzie warto przesiąść się na Windowsa Viste by zobaczyć. Swoją drogą MS chyba się stara o gry Xbox 360 i Microsoft Windows only. Gears of War cośtak biednie wygląda ;/ Za to trailer Lost Odyssej jest niezły. Edytowane 1 Października 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Gears of War cośtak biednie wygląda ;/Biednie?! :blink: A widziales urywki w Hi-Def czy normalne? Mnie ta giera miazdzy od kiedy ja zapowiedzieli a ten gameplay w HD mnie po prostu wdeptal w glebe. Tak "realistycznej" w sensie brudnej, smierdzacej, krwistej wojny to sobie nie przypominam. Do tego to "latanie" kamerki, krew na kamerze podczas pracy pila. No po prostu cos pieknego, wlasnie dla tej gry kupilem rzutnik i X-a. Edytowane 1 Października 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) To powiedz który trailer najbardziej wymiata bo mam tylko pierwszy w nie HD. I nie wygląda jakoś nadzwyczajnie wybuchy słabe fajnie wygląda tylko strzelanie w kolesi ale też jakoś nie nadzwyczajnie. Może gdybym nie grał w FEAR przed chwilą to by na mnie zrobiło wrażenie. Dla tej gry nie kupił bym konsoli i telewizora HD zresztą dla żadnej ;] Może nie wygląda biednie ale coś co jest o kilka poziomów od FEARa wyżej to to nie jest. A ta krew na ekranie to pierwszy efekt który bym wyłączył. Edytowane 1 Października 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Szczerze mowiac mowilem o 3, ale zarowno 1 jak i 2 robia na mnie olbrzymie wrazenie. Widziales w ogole jak wygladaje ich pancerze, skora, jak sie ruszaja, jak kule zostawiaja rozzarzone slady na murach itd? Poza tym wg mnie ciezko dyskutowac o grach ktore sa stworzone do HD po obejrzeniu filmiku nie HD. Inna sprawa, ze daje sobie glowe uciac ze nawet te w HD nie oddaja tego jak to bedzie wygladac w realu. edit. Mala poprawka po obejrzeniu 1 filmiku - OMFG!! Nie mam pytan, po prostu, graficznie to chyba najlepsze co widzialem w moim 24 letnim zywocie. Kropka. edit2. I jeszcze ta akcja z trajektoria lotu granatu i jak typowi odstrzelil obie nogi!! Aaaa, sam mioooood!! Edytowane 1 Października 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Nie wiem mnie to jakoś nie podnieciło wole zwalnianie czasu w FEAR i dziury w ścianach i pełno dymu jak i granaty w zwolnionym tempie w FEARze to coś świetnego. Może musiał bym w to pograć by ocenić ale napewno nie kupił bym TV HD i konsoli żeby w to pograć. Czekam na PGR4 i FM2 może dla tych gier będzie warto kupić konsole. Edytowane 1 Października 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Nie wiem mnie to jakoś nie podnieciło wole zwalnianie czasu w FEAR i dziury w ścianach i pełno dymu jak i granaty w zwolnionym tempie w FEARze to coś świetnego. Może musiał bym w to pograć by ocenić ale napewno nie kupił bym TV HD i konsoli żeby w to pograć.Sciagnij sobie w HD i wtedy zobacz i ocen. ;] Faktycznie od strony graficznej rewelka jest GoW, ale jeszcze musza popracowac nad optymalizacja bo u mnie na tym filmiku widac zaciecia w niektorych momentach. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Sciagnij sobie w HD i wtedy zobacz i ocen. ;] Faktycznie od strony graficznej rewelka jest GoW, ale jeszcze musza popracowac nad optymalizacja bo u mnie na tym filmiku widac zaciecia w niektorych momentach. ;] Właśnie ściągam. A takie pociski stygnące w ścianie był chyba w Preyu z tego co kojarze. Najbardziej mi się podobają iskry i krew latająca po strzelaniu we wrogów. Chociaż brakuje mi porządnych map takich z obiektami które można rozwalić ta na trailerze 1 jest jakaś taka pusta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grykom Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Witam wszystkich posiadaczy jak i nieposiadaczy tej konsoli ;) Mam problem natury 'kupic czy nie kupic, o to jest pytanie'. Postaram sie przedstawic moja sytuacje. Bedzie to dlugie moze, ale postaram sie nie przynudzac. Otoz komputer mam od dobrych kilkunastu lat (12-13) i zawsze mam do niego sentyment. Jedyna gra w jaka gram czesto to counter strike 1.6 oraz ostatnio company of heroes. Dziwne jest to tymbardziej ze mam dosc dobrego kompa zeby pograc w zasadzie wiekszosc gier. Ale moja przypadlosc jest taka ze gry mnie po prostu nudza... Kupilem z 2 lata temu PS2. Na poczatku - bajer, super gry, cos innego niz PC i w ogole dostepnosc gier. Ale po jakims czasie doszedlem do smutnego wniosku - (zaznacze ze mam chipa) gram doslownie 5 minut i gra laduje na polce. Gry mnie nie wciagaja tak jak kiedys, poza tym, jesli chodzi o PS2 to nudza mnie z tego wzgledu ze nie ma multiplayera. Przyzwyczajony do gry w cs'a po prostu nie umiem grac na - nazwijmy to - denna sztuczna inteligencje. Kolejna sprawa, czyli ostatni moj zakup - GBA SP w super cenie za wersje z LCD, ktora owego czasu w Polsce dostepna nie byla ('interes zycia' tzw. ) Ale wystepuje to co w PS2 - gry mnie nudza i nie mam ochoty grac. Pomijam kwestie czy tutaj potrzebny jest doktor specjalista ;), ale kombinuje aby zrobic tak: - sprzedac ps2 (stan igla, dwa pady, memka, takie gownienko co umozliwia podlaczenie myszki i klawiatury i gry) - sprzedac gba sp - kupic xbox 360 i kabel do monitora i grac na benq fp91gp Jesli chodzi o ta sprzedaz ps2 i gba - nie chodzi tutaj o kwesite finansowe. Wychodze jednak z zalozenia ze jesli mam x'a to grac w ps2 nie bede (tymbardziej ze teraz tez nie gram). To samo z gba. A x360 wydaje sie byc czyms czego szukam - glownie chdozi tutaj o multiplayer. Pytanie do Was - czy jesli macie obecnie x360 to gracie na powiedzmy PS2 ? Poza tym, czy jest sens grac na monitorze LCD 19 (telewizor kupilbym w przyszlym roku). I czy w moim wypadku - ew. przerobka x'a nie jest odgrzewaniem kotletu ? No i najwazniejsze - czy w chwili obecnej zakup sie ten oplaca? Sa gry na tyle ciekawe, multiplayerowe ktore sa warte zakupu az tak by miec ta konsole ? EDIt: łups, ale wyszedl dlugi post. Sorry ;) Edytowane 1 Października 2006 przez grykom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Zauwaz, ze za gre multiplayer w X'ie musisz placic, a z tego co piszesz to nie lubisz tego robic. ;] Imo w Twoim wypadku nie oplaca sie kupic X360 bo zaraz Ci sie znudzi i odstawisz go do szafy. Specjalista nie jestem i jest to czysto amatorska rada. :P Edytowane 1 Października 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grykom Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Nie, spoko. Tak jak napisalem kwesita finansowa nie wchodzi w gre i moglbym spokojnie placic za ew. abonament. Z tym nie byloby zadnego problemu. Sek w tym czy warto i czy na dlugo mnie to usatysfkacjonuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Nikt Ci nie odpowie na to pytanie. Kazdy ma inny gust. Sprawdz biblioteke gier na X360 i zobacz czy jest cos co naprawde Cie wciagnie na dlugie godziny grania. Poogladaj tez troche trailerow z gier ktore wyszyly i tych ktore niedlugo wyjda np. na tych stronach. http://xboxyde.com/index_en.html http://www.gametrailers.com/ Wyzej masz prezentacje GoW, ktora ma oferowac rewelacyjny tryb multi. Jak ta gra Cie przekonuje to masz odpowiedz, a jak nie to szukaj dalej. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan1899 Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 problem polega na tym, ze po przerobieniu konsoli, gry nie ciesza tak samo i zazwyczaj pogramy w kazda chwilke i siegamy po nastepna. Sposob na to: po kupnie Xo, nie przerabiaj konsoli :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 (edytowane) Nie, spoko. Tak jak napisalem kwesita finansowa nie wchodzi w gre i moglbym spokojnie placic za ew. abonament. Z tym nie byloby zadnego problemu. Sek w tym czy warto i czy na dlugo mnie to usatysfkacjonuje ;)To czy bedziesz mial satysfakcje to westia twojego gustu. Nie masz satysfakcji, bo sciagasz gry z netu wiec maja dla ciebie gowniana wartość. Co innego jak kupisz oryginał, od razu inne podejście. Ja zakładam, ze XO dałby mi satysfakcje na dłuuugo. Bez urazy ale trzeba miec tupet majac gry za free i jeszcze narzekac. Edytowane 1 Października 2006 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 A moja rada jest taka, zebys nie pisal tak otwarcie o piratach, bo sie to dla Ciebie zle skonczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...