Bump Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Mam do was prośbę abyście mi polecili dobra płyte pod AMD64 (z obsługą PCI EXPRESS)+Procesor AMD64+Grafa(PCI EXPRESS) Cena karty chciałbym żeby byla tak~1000zł a cena procesora z płytą żeby zmieściła się w 1000-1100 (żeby mnie jeszcze na wiatraczek stać było) :) Z góra wam dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GULON Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 witam w takich cenach moge ci polecic np. procek athlon 64 3000+ winchester s939 plyta gigabyte k8nf s939 za te dwa podzespoly zaplacisz okolo 1000zl (jak ktos znajdzie lepsza plyte glowna to niech mnie poprawi :D ) grafika GF6600gt albo radeon X800 to juz zalezy od Ciebie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Z_ Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 może jeszcze płyta SOLTEK SL-K890Pro-939 VIA K8T890 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_one Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ja tam bym kupił z cenami z moich pobliskich sklepow: - 3000+ OEM - 505zł - ASUS A8N - SLI - nForce4, Sock. 939 - 535z; - i modowalnego gf 6800se z allegro do 1000zł da rady, a jak przyjda lepsze czasy to dokupisz drugieo i bedziesz mial dopiero wypas, a i radzilbym nie kupowac na tego procka nic gorszego od pentagrama QCV100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Mam wiatrak z radiatorem Thermaltake Pipe-101 czy pójdzie na tym sokecie do AMD64 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Dobra sory głupie pytanie pójdzie na 939 :-) lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Dobra sory głupie pytanie pójdzie na 939 :-) lol TZN.Będzie wylo tak jak przedtem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_one Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Jesli nie masz zadnych zapinek do tego, to pewnie bys musial na wlasna reke robic/dokupowac jakas odpowiednia zapinke, musialbys poczytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bump Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 nie w zestawie są zapinki pod intela p4 socket a socket 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_one Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 nie w zestawie są zapinki pod intela p4 socket a socket 939 1311559[/snapback] To tym lepiej, pewnie ze da rade, ale wyc bedzie tak samo jak przedtem:) A jeszcze jak ustawisz fajnie cool&quiet to bedziesz mial cisze. Na pentagramie QCV100 u kumpla przy obrotach ~2000rpm (nawet cicho) daliśmy rade 3000+ @ 2,63ghz przy 1,55V i temperaturka sie utrzymuje max 58'C to dosc duzo, ale jest cicho. I uwaga , jak sie zdecydujesz na ten zestaw to zainwestuj lepiej w naprawde pozadny PSU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 @the_one twoje ceny są tak bardzo prawdopodobne jak to, żę jest karta graficzna GF 6800 SE :lol: poczytaj trochę bo normalnie ktoś pomyśli, że Mega Lolem jesteś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...