k a m e r e k Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Jakie macie odczucia co do tego programu Tune up Utilities - ja szczerze mowiac uzylem go mimo ze mam NSW i znalazl mi 600 problemow w rejestrze , po naprawieniu komp zaczal sie ruszac bo wczesniej strasznie sie mulil choc swieza instalacja byla niedawno uzywacie tego czasem? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 ja tam nie ufam takim programom, jak sobie w rejestrze porzadek zrobiłem progsem System Mechanics to mi winda juz nie wstala :? Uzywam za to softu do defragmentacji rejestru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Uzywam za to softu do defragmentacji rejestru. 1311475[/snapback] Tak z ciekawości, jakiego programu używasz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Registry Compactor http://www.sofotex.com/Registry-Compactor-...oad_L10960.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...