Argaroth Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam Znacie jakiś dobry program, który rozpona mój sprzęt. Uwaga, sprzęt jest nie zainstalowanych, chcę się dowiedzieć co to jest i jakie mam ściagnąć sterowniki. Z góry dziękuje za szybką odpowiedź... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Tak się nie da :lol: Aby komputer (jakiś program) mógł rozpoznać dany sprzęt musi być on zaistalowany! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 (edytowane) ,Mar 5 2005, 15:40]Tak się nie da :lol: Aby komputer (jakiś program) mógł rozpoznać dany sprzęt musi być on zaistalowany! 1311592[/snapback] :lol: czyli jak nie ma sterownikow nie ma to za cholere nie mzona sie dowiedziec co to za sprzet... a winda skad wie co ma zaistalowac, albo o jakie stery wolac, z fusow se wrozy<lol> Wracajac do tematu... Polecam everesta, w nim sprawdzisz co siedzi w kompie. dodatkowo przy sprzecie pojawiaja sie linki do sterownikow, takze programik jest miodzio:) Edytowane 7 Marca 2005 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...