Xalpha Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam: mam następujący problem: sciągałem COŚ przez eDonkeya 2000 i pewnego dnia siora mi zrobiła resa :( Na liscie sciągania straciłem plik ktory juz był sciągnięty w 55%- czy da się go jakoś odzyskać, tak aby sciągał się dalej?? czy trzeba sciągac od nowa?? :/ Scan disk nie pomógł...moze od nowa spróbować sciągac ten plik?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) Jezeli masz system plikow FAT32 to restarty tak wplywaja na edonkey'a. (sam to odczulem za czasow win98) Jak zaradzic? Uzywasz edonkeya czy emula? (Ja uzywam emule+ i tam sa opcje zeby robil kopie bezpieczenstawa kluczowych plikow w przypadku restartu or something) Edytowane 5 Marca 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 No niestety takowy mam :( Ale jest jakis sposób zeby to odzyskać?? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 moim zdaniem niewielka szansa, napewno juz to zostalo nadpisane przez inne dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...