Geralt18 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 dobra mam SP 2 i emulik mi nie chce ciagnac tak zmienilem ilosc polaczen na 50 ale dalej udaje ze ciagnie jak mialem SP 1 to chociaz mam modem nie mialem problemow - zawsze cos sciagal - a teraz z SP2 nie chce mam ustawic wieksza liczbe polaczen??? czy moze problem tkwi w czym innym? z gory dzienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A moze masz wlaczona zapore windosowska? Albo masz lowID? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt18 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 mam high ID i zapora tez jest wyłączona i co teraz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 dobra mam SP 2 i emulik mi nie chce ciagnac tak zmienilem ilosc polaczen na 50 ale dalej udaje ze ciagnie jak mialem SP 1 to chociaz mam modem nie mialem problemow - zawsze cos sciagal - a teraz z SP2 nie chce mam ustawic wieksza liczbe polaczen??? czy moze problem tkwi w czym innym? z gory dzienki 1311605[/snapback] z "osoiłkiem" to tak jest że zaczyna się dobrze rozpędzac po ok 2h pracy,to czy coś ściągasz w dużej /a własciwie wszystko/ mierze zależy do tego co udostępniasz.Ważne jest również czy szukany przez Ciebie plik ma wiele żródeł,jeżeli jest tylko kilka to raczej szybko nie ściągniesz,jezeli wiele to idzie zazwyczaj szybko. Ustawienia:http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=20 pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 (edytowane) podobno sp2 ma tak ze ogranicza ilosc polaczen wychodzacych z komputera. gdzies jest na to jakas latka. w tym topicu na koncu jest do tego link: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=83976 Edytowane 5 Marca 2005 przez Dune Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...