siuks Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Chcę kupić pokrowiec na komórkę ale nie mam pojęcia jaki. Obecnie mam jakiś tandetny silikon "firmy'' FOOF ale jest on jest beznadziejny bo nie przylega dobrze do telefonu i zniekształca obraz z ekranu. Słyszałem że dobre są pokrowce firmy KRUSSEL. Czekam na waszą opinie. Aha mój telefon to SE K700i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Polecam krusell, sa wysmienite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Polecam nie uzywac ... nie poreczne tandetnie wyglada kazdy pokrowiec .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 MILF bez komentarza :P Zalezy jaki chcesz pokrowiec. Albo przezroczysty i nie wyciagac telefonu z niego albo kabure z ktorej sie wyciaga komoreczke. Ja polecam to drugie bo faktycznie w pokrowcu telefon wyglada jakby chcial, a nie mogl. Znow bez pokrowca max 2 miesiace wytrzyma w idealnym stanie chocbys chuchal, czyscil i nawet nie uzywal :) Nie ma sily, zarysujesz nawet nie wiesz kiedy. Ja posiadam kabure bo telefon jest przechowywany na pasku w niewidowcznym (chyba, ze ktos chodzi w swetrze w spodniach :P ), wygodnym miejscu. Telefon dzwoni, jednym pociagnieciem otwieram kabure i wyciagam tel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...