fipa Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 moze chodzilo mu o ten Modecom Feel ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 moze chodzilo mu o ten Modecom Feel ..... 1323650[/snapback] feel jest najlepszy z dolnej półki .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_martin Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Co do powyższych wypowiedzi to ta 200 syfna na maxa musiałą być. Na moim sprzecie (podpis), który jestdosyć osto podkręcony jak na swoją kalse, wszystko chula na KingStarze 235W i tak jest już od roku. Wcześniej przez 4 lata zasilacz ciągnął PIII 500, rivke TNT2 16MB, 64 MB , HDD 9.47 i cd x52. Jak dotąd zasiłka starcza i nie mam z nią żadnych problemów, a kupowanie szefa 360 do takiego antyka to jest z lekka przesada i marnotrastwó kasy. Bierz no-name 350W za 60 zyla i będzesz szczęśliwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Panowie, sytuacja wygląda tak: dostalem od kumpla za free xPowera MAV 300W. "Darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada" jak to mawiaja. Jednak szepnijcie co nie co o produktach tej frimy, jako ze ja malo obeznany w zasilaczach... Moze byc jeszcze po upgradzie kompa (do durka 1000) ? czy zaczac zbierac na chieftca 400 ? 1322984[/snapback] Ja posiadam taki zasilacz xPower MAV-300W, kupiłem go jakies 1,5 roku temu za 59zł i zasila to co w podpisie, niema z nim najmniejszych problemów, niegrzeje się, ma tylko jedyną wadę, ma głośny wentylator. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Faktycznie katowałem przez jakiś czas Modecom Nicekillera ( czy jakoś tak ) i był to jede z najcichszych zasilaczy jakie słyszałem duże radiatorki oraz dobre parametry no i cena ok 100 zł przemawia za nim ..... wiadomo że to nie super markowiec ale z cudeshitem czy tracerem nie ma nic wspulnego POLECAM GO... PS. Testowany był przez 3 miesiące i chodził non stop 24 godziny na dobe.... Edytowane 12 Marca 2005 przez maczeta10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Ludzie nie ma co wpadać w paranoje, do takiego trupa jakw podpisie to nawet zwykła 200@ starczy i będzie miała bliskie wzorcowym napięcia, ja swego czasu jechałem na codegenie 200W na kopnfigu Thunderbird 1200, Voodoo3, 256 ram i mobo na kt133A więc nie ma o czym rozmawiać, nie wiem skąd ci wyszło że ten sprzet 200W potrzebuje bo na moje max 70-90W. Do duraka 1600 starczy też od biedy taki kodegen 300W zależy co chcesz z nim robić. Czasami trzeba przemyśleć czy warto w starego trupa ładować kase i kopować niewiadomo jakie zasiłki. Albo kupujesz naprawde porzadny zasilacz i jedziesz na kim kilka lat albo z konfiga na konfig jakiś w miarę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 (edytowane) Wiec Przemo Twoim zdaniem zle jest rozwiazanie takie jak proponowalem? Przypomne: najtanszy 300W w sklepie komputerowym kosztuje kolo 50zł. To nie jest zawrotna suma, zasilacz bez problemu pociagnie ten konfig. Chyba ze ktos woli kombinowac i szukac uzywki jakiejs za 30zł, to tez moze byc. Edytowane 12 Marca 2005 przez fipa15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...