czajkowiak Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Witam! MAm maly duzy problem... plik nbthelp.exe jest najprtawdopodobniej trojanem lecz MKS go nie usunal bo jest napisane ze brak dostepu mimo ze go wylaczam w menedzeze zadan.... Poradzcie prosze jakiegos antywira lub anti-spywara... Dzieki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragonn88 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Ja osobiście używam Ad-Aware SE. Znajduje bardzo suzo trojanów, itp... http://nowe.pl/modules/mydownloads/visit.php?cid=31&lid=4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Sproboj usunac go w trybie awaryjnym. Zreszta najlepiej jest w tym trybie skanowac kompa w poszukiwaniu wirusów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Akurat ten robal uruchamia się także w trybie awaryjnym. Ale np. Kaspersky ma go w bazie wirusów, więc zapewne usuwa. Inne porządne antywirusy najprawdopodobniej też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Z takimi robalsami to nie ma co się gryść... Najprawdopodobneij już się go nie pozbędziesz i nic nie pomoże.... Radzę wgrać wszystkie obecne.. pliki na płytę czy na inną partycję i zrobić fromata... W nowym systemi po prostu zaopatrz się w kilka firewalli, np. Sygate z www.dobreprogramy.pl - nie polecam Avasta i Ad Aware mi poprzepuszczał seryjki i już wogóle mi się posrało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkowiak Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 No wiec tak! Spytalem w miedzyczsie znajomego co z tym poczac... a ten niewiele myslac dal mi nortona antyvir 2005 i po klopocie.tak przy okazji dzieki za rade co do kasperskego.... rzeczywiscie gdyby norton nie pomogl to ten by sprawe zalatwil... dzieki wszystkim!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...