molo Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Podczas instalacji SP1 otrzymuje komunikat: "Instalator nie moze zweryfikowac integralnosci pliku Update.inf. Upewnij sie, ze usluga kryptograficzna jest uruchomiona na tym komputerze". Komunikat pojawia sie na starym serialu oraz na nowym (zmienionym wedlug zalecen) tak wiec chyba nie jest to wina "nieoryginalnosci" mojego windowsa. Czy ktos spotkal sie z takim problemem lub wie jak go rozwiazac? jak wlaczyc te usluge kryptograficzna? pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Podczas instalacji SP1 otrzymuje komunikat: "Instalator nie moze zweryfikowac integralnosci pliku Update.inf. Upewnij sie, ze usluga kryptograficzna jest uruchomiona na tym komputerze". Komunikat pojawia sie na starym serialu oraz na nowym (zmienionym wedlug zalecen) tak wiec chyba nie jest to wina "nieoryginalnosci" mojego windowsa. Czy ktos spotkal sie z takim problemem lub wie jak go rozwiazac? jak wlaczyc te usluge kryptograficzna? pozdrawiam!!!! 1.Start 2.Uruchom 3.C:windowssystem32services.msc 4.Znaleźć Usługę kryptograficzną 5.Prawm i właściwosci 6.Z disabled przestawić na manual lub automatic 7.Jeszcze raz prawm i "start service"(nie wiem jak to jest po zpolszczonemu), albo przeładuj system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molo Opublikowano 20 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2002 Stan caly czas jest "uruchomiono", a typ uruchomienia "automatyczny", logowanie jako "system lokalny". Do czego wiec on sie przyczepia??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...