Szela Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Jesli masz FF na kompa to chetnie sie wymienie np. na Fallout 2 w DvDboxie albo Fallout Tactics :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 A teraz cos ze starszych rzeczy: Planescape Torment - ta gierke IMHO malo co przebija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Jesli masz FF na kompa to chetnie sie wymienie np. na Fallout 2 w DvDboxie albo Fallout Tactics :) 1320761[/snapback] Niestety tylko wersje na PSOne i do tego pozyczona :( a tez bym sobie pogral w to bo na emu ps one nie da sie savetowac (tzn sie da,ale savy sie nie zapamietywuja) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ja nie wiem na ile to jest :legal: tutaj , ale jak sie nie da savovac jak sie da.Moze masz jakies zle pliki odpowidzialne za karte pamieci/cpu/gpu. A tak pozatym sa przeciez 4 sloty programowe i to z tych tak naprawde sie korzysta. (mysle too oczywiscie o ePSX). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Ja nie wiem na ile to jest :legal: tutaj , ale jak sie nie da savovac jak sie da.Moze masz jakies zle pliki odpowidzialne za karte pamieci/cpu/gpu. A tak pozatym sa przeciez 4 sloty programowe i to z tych tak naprawde sie korzysta. (mysle too oczywiscie o ePSX). 1321525[/snapback] Ja tez,nie wiem,tym bardziej,ze gra jest orginalna i odpalam ja wlasnie na epsx bo bleem nie dziala na xpekach a byl niezawodny swego czasu,ale mniejsza z tym,zalatwie sobie wersje pecetowska i tez bedzie good,a fabula w gierce miazdzy, a zwlaszcza zakonczenie - ok 10 min.Poza MGSem to zadna gra nie miala tak dlugiego zakonczenia a kazda powinna je miec w dzisiejszych czasach i to jest blad dzisiejszych gier,dlatego po przejsciu sie na nich zawiedzamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Wlasnie gralem W Tony Howk's Underground 2 i owiem ze swietna gra. a najlepsze sa teksty i niektore postacie boki zrywac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Wlasnie gralem W Tony Howk's Underground 2 i owiem ze swietna gra. a najlepsze sa teksty i niektore postacie boki zrywac :lol: 1322483[/snapback] I fabule ma swietna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 I fabule ma swietna. 1322489[/snapback] jakbys pograł to bys wiedział ze ma bardzo miłą fabułe.... chyba ze nie rozumiesz o czym tam jest mowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 max payne. mafia resident evil 2 silent hill 1 i 2 ( 3 i 4 to crap) :) seria mgs ( 1, 2 ,3 trójka tylko na ps2) seria JAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Nie gralem w to dlugo ale weim ze Tony i Bam zbieraja 2 "Teamy" i ty trawiasz do Tonego. I jezdzicie po swiecie rozwalajac wszystko co sie pod deske nawinie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Typowa odpowiedz osoby kiepsko znajacej angielski lub przechodzacej gre na kodach... 1317884[/snapback] A ty chyba nie znasz polskiego bo ja akurat porownalem te oba tytuly :blink: A w tym porownaniu HL2 nie ma nic do powiedzenia przy MGS3 (nie mowiac juz o serii, ktorej fabula jest ze soba scisle powiazana). Fabula HL2 nie jest zla, owszem bardzo mi sie podoba, ale jak to mozliwe by glowny bohater przez cala gre nie pisnal ani slowa?! Tytul wiele przez to stracil - sterujemy zwyklym manekinem na posylki, ale moze o to tworcom chodzilo. A wracajac do MGS3. Po pierwsze ta gra ma tlo fabularne - zimna wojna. I nie tylko z nazwy, ale takze z faktow. Kennedy, Chruszczow, kryzys kubanski - wszystko to jest tu przedstawione i poparte fajnie wplecionymi filmami archiwalnymi. A to tylko preludium... Powiem jedno - w MGS3 wiecej gadek jest z medykiem, ktora opowiada ci o florze i faunie dzungli (bo jak zapewne wiesz albo i nie, w MGS3 trzeba zrec by przezyc) niz w HL2 gadek ogolnie... Dobra koniec. Inne gierki? Mafia nawet ciekawa i rozne przygodowki typu Syberia (ale ja w takowe nie pogrywam wiec sie nie znam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Wlasnie - zapomnialem dodac - seria Silent Hill.To jeszcze dorownuje pod wzgledem fabuly grom,ktore wymienilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Gry o ŚWIETNEJ FABULE, zdecydowanie: System Shock2, Daggerfall, Robinsons Requiem, i oczywiscie seria FinalFantasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Counter Strike :lol: Bez kitu niby nie ma fabuly a napierasz codziennie po 3 godziny i nie masz dosc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Counter Strike - tam nie ma fabuły, tam jest grywalność. Mylisz pojęcia. BTW: Czy ktoś pamięta gre Oni firmy Bungie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Pamieta - ale nie zachwycila mnie za bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 A mozna ja jeszcze gdzies zdobyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 1. Bezapelacyjny król - Planescape: Torment - za _wszystko_ 2. Seria Thief - zwłaszcza część I i II (filmiki, świat - miód) 3. System Shock 2 - nie dla mięczaków ^^ Więcej nie pamiętam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 deus ex system schock 2 baldur's gate 1,2 gothic 1,2 max payne 1,2 mafia ... half life 1 nfs:porsche freelancer call of duty ... na amisie ... flashback , dune , lost vikings , robinson requiem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 A mozna ja jeszcze gdzies zdobyc?? 1330192[/snapback] No oczywiscie... np. Allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Mafia, XIII, No one lices forever 1 i 2, warcraft, sensible world of soccer, Fifa i Pes, nie maja przy niej ani krzty klimatu. Zastanawiające jam mało razy poajwia się w wymienianych tytułach ten 'cudowny' HL2. Czyżby w końcu ludzie zaczeli zauważać, ze ta gra nie jest tak wspaniała, jak to probowała wciskać nachlana propaganda ostanimi czasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Zastanawiające jam mało razy poajwia się w wymienianych tytułach ten 'cudowny' HL2. Czyżby w końcu ludzie zaczeli zauważać, ze ta gra nie jest tak wspaniała, jak to probowała wciskać nachlana propaganda ostanimi czasy? 1331458[/snapback] To jest temat o fabulach. Nie kazdemu fabula z tego hitu musi sie podobac lub nie kazdy musial ja pojac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyfal Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Jak dla mnie to: Baldurs Gate I i II i wszystkie dodatki, Half Life I i II a ze starszych to Sanitarium, a na amisie to Flashback i Another World. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buck Tuddrussel Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 (edytowane) To jest temat o fabulach. Nie kazdemu fabula z tego hitu musi sie podobac lub nie kazdy musial ja pojac. 1331568[/snapback] Tylko, że właśnie w takich ankietach wychodzi tak naprawdę jak bardzo ludziom spodobała się fabuła danej gry. Tu niestety kontynuacja Hl wypada raczej przeciętnie. I nie należy tłumaczyć tego za każdym razem, że fabuła świetna tylko nie każdy ja rozumie. To przypomina tłumaczenie w stylu: "Film był świetny tylko jury jest głupie, aktorzy są rewelacyjni tylko publiczność się nie zna." I tak wkółko. Wystarczy napisać jakiekolwiek zdanie krytyki na temat klimatu lub fabuły HL2, a słyszy się w odpowiedzi. : "Klimat i fabuła są doskonałe tylko wy nie potraficie ich do końca zrozumieć". Edytowane 16 Marca 2005 przez Buck Tuddrussel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 1.Planscape: Torment (ta gra mnie najbardziej wciągneła ze wszystkich w które grałem) 2.Saga BG (też ok) 3.KOTOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 baldur gate 2, blood omen 2, warcraft 3 and the best is Metal GEAR Solid 1 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Gothic 1&2 The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay Splinter Cell 1&2 w 3 nie gralem jescze Mafia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Wydaje mi sie ze wiele osob wymienia gierki ktore im sie podobaly a nie ktore mialy fajna fabule. Ja na punkcie fabuly jestem bardzo wyczulony. Moja lista wyglada tak: 1. Legacy of Kain: Soul Reaver 1, 2, Defiance (dziwie sie ze nikt tej serii nikt nie wymienil bo nie ma gry ktora by miala linie fabularna na tak rewelacyjnym poziomie-mroczna ciezka i mistyczna fabula taka o ktorej myslisz dlugo po skonczeniu gry) 2. Planescape: torment - za wciagajaca i mroczna fabule. 3. Fallout 2, 1 - rewelka nie wymaga komentarza 4. Half-Life 1 - fabula ktora tworzyla swietny klimat 5. Chronicles of Riddick - ciekawa nieprzewidywalna linia fabularna 6. Homeworld 1 - pomysl na fabule + klimat 7. System Shock2 - thriller 8: Descent:Freespace 2 - fabula stworzyla swietny klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Jesli piszecie o najlepszej fabule w grze PC i nie wspominacie o Sanitarium... to wy gołowąsy jestescie z mlekiem matki pod nosem, a nie gracze !! hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) nic nie przebija fabuly planescape torment , goscie wyjezdzaja z hl2 i fabula :mur: , sanitarium ma podobna do tormenta , fabula w still life tez jest dobra i umiejetnie przedstawiona Edytowane 14 Maja 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...