N2O Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 w Project IGI jest fajna fabuła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 nic nie przebija fabuly planescape torment , goscie wyjezdzaja z hl2 i fabula , sanitarium ma podobna do tormenta , fabula w still life tez jest dobra i umiejetnie przedstawiona(prawie) zgadzam sie, jednak Sanitarium (zwracam uwage - wydany w 1998r) ma wszystkie inne pod sobą, ale czuje oddech Planescape Torment;a na plecach, bo to rowniez genialna historia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 To ja moze zbiore kilka ktore juz zostaly wymienione, ale jak dla mnie fabula mistrzowska: 1. Fallout 1(szczegolnie) i 2. 2. Thief 1 i 2 3. Metal Gear Solid 1 i 2 (pierwsza czesc jak dla mnie duuuuuzo lepsza, dwojka jakos do mnie nie przemawia-i tak od razu mowie przeszedlem cala jakis tydzien temu) 5. Soul reaver 1 i 2-polecam zrobic maraton, i przejsc obie jedna po drugiej-niesamowity klimat i fabula jezeli dasz sie wciagnac :) 6. Icewind Dale 2-w jedynke jak do tej pory nie gralem 7. Baldurs gate-obie czesci A co do HL2, zgadzam sie z tym ze w grze fabula jakas moze jest-ale zbytnio nie wciaga-tez spodziewalem sie czegos niesamowitego-a w sumie wyszla IMHO przecietna gra do pogrania i zapomnienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 gral ktos z was w gorky17? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 MGS 1 i 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 gral ktos z was w gorky17? 1445672[/snapback] Gralem :) Mam na polce orginal w pudelku DVD-dostalem kiedys od kumpla, gra mu sie nie podobala :P Gra jest calkiem fajna, potworki ciekawie zrobione, grafika znosna, tylko czasem denerwowaly mnie gadki tych kolesi. A co do fabuly to pamietam ja szczatkowo :) Mozna zagrac jak ktos jeszcze nie widzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Gralem :) Mam na polce orginal w pudelku DVD-dostalem kiedys od kumpla, gra mu sie nie podobala :P Gra jest calkiem fajna, potworki ciekawie zrobione, grafika znosna, tylko czasem denerwowaly mnie gadki tych kolesi. A co do fabuly to pamietam ja szczatkowo :) Mozna zagrac jak ktos jeszcze nie widzial. 1445814[/snapback] Giera świetna (Gorky 17)! Fabuła tak samo! Przechodzę tę gierkę średnio raz na 3-4miesiące :) I mi się nie nudzi! I jednym z głównych bohaterów jest Polak :D:D I jak na polaka przystało zawsze chce wszystko rozpindolić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A ja polecam Aquanox 2. Co prawda jest to gra akcji, ale postacie i fabuła są niesamowicie zarysowane. Klimat jest urzekający. Ja chce Aquanox3 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ostatnio to pamietam ze Sybera mnie wciagla tak na maxa ;) fajna gierka bardzo w wersji PL oczywiscie ;) pozatym Fallouty i C&C ale w c&c to racze juz sama gra niz fabula ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 System Shock 2, Thiefy i Final Fantasy VII :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrest Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 FINAL FANTASY 7 FINAL FANTASY 9 Mafia Fallout 1 i 2 :D Metal Gir Solid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 nic nie przebija fabuly planescape torment , goscie wyjezdzaja z hl2 i fabula :mur: , sanitarium ma podobna do tormenta , fabula w still life tez jest dobra i umiejetnie przedstawiona 1445279[/snapback] fabula w grze fpp to zupelnie inna bajka niz w rpg. W fpp ciekawa linia fabularna ma budowac klimat itp a nie opowiadac glebokie historie jak w planescape czy soul reaver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 fabula w grze fpp to zupelnie inna bajka niz w rpg. W fpp ciekawa linia fabularna ma budowac klimat itp a nie opowiadac glebokie historie jak w planescape czy soul reaver 1447110[/snapback] naprawde ? a czy ktos porownywal rpgi do fpsow ? watpie , wiadome ze nie ma co porownywac , a tak wogole to w half life 2 jest jakas fabula ? albo ciekawa linia fabularna ? :lol: bo ja jej nie zauwazylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Dzisiaj gralem w Devil May Cry 3 na PS2 i przeszedlem ok 8 leveli i bardzo mi sie gra podoba pod kontem fabuly.Teraz przy okazji sory za lekki OT,ale czy sa dwie wersje DMC3 bo koles,ktory jest wlascicielem PS2 i tej gry to mowi,ze to chyba jakis prolog i jest jeszcze kontynuacja i sie pytam,czy istnieje jeszcze jakas inna wersja DMC3?? Pozdrawiam Edytowane 15 Maja 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Dzisiaj gralem w Devil May Cry 3 na PS2 i przeszedlem ok 8 leveli i bardzo mi sie gra podoba pod kontem fabuly.Teraz przy okazji sory za lekki OT,ale czy sa dwie wersje DMC3 bo koles,ktory jest wlascicielem PS2 i tej gry to mowi,ze to chyba jakis prolog i jest jeszcze kontynuacja i sie pytam,czy istnieje jeszcze jakas inna wersja DMC3?? Pozdrawiam 1447393[/snapback] bo DMC3 dzieje się przed DMC1, kminisz? tak jak MGS3 dzieje sie przed MGS1 a nawet przed MG :) No wlasnie, seria MGS - najlepsza fabułą pozatym Final Fantasy (całą seria) Podobało mi się beyon good & Evil (tak troche disneyowa ale fajna) Ace Combat 5: Unsung War ICO Jak & Dexter Jak 2: Renegade Jak 3 KillZone Kingdom Hearts Mark of Kri Ratchet & Clank Ratchet & Clank 2 Going Commando Ratchet & Clank 3 Up Your Arsenal Secound Sight Tenchu: Wrath of Heaven The Getaway Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Czyli nie ma inne wersji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleniks Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 najlepsza fabula jest zdecydowanie w gothic2 ciekawa jest tez w arcanum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 ORIGINAL WAR SOLIDER OF FORTUNE COMMAND AND CONQUER GENERALS FAR CRY VICE CITY (ale nie do końca :D) PROJECT IGI SYBERIA 2 PL CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR PACIFIC ASSAULT to chyba tyle ,jak coś sobie przypomnę to dopisze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 ORIGINAL WAR SOLIDER OF FORTUNE COMMAND AND CONQUER GENERALS FAR CRY VICE CITY (ale nie do końca :D) PROJECT IGI SYBERIA 2 PL CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR PACIFIC ASSAULT to chyba tyle ,jak coś sobie przypomnę to dopisze :P 1500068[/snapback] Zapomniałeś dodać całą serie MGS Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 :wink: The best games, and great fabule :arrow:: - Call Of Duty - Grand Theft Auto: San Andreas - Mafia - Command and conquer: Generals - - || -: Red Alerd, Red Alert 2 - Quake 3 (ta gra nigdy nie umrze :wink:) Pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 O qrde - to w Quake III była jakaś fabuła??? W dwójce to jeszcze ale w trójce??? Czy główny bohater wypowiedział chociaż jedno zdanie???? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 W Q3A nie ma fabuły ale jest to suuuuuuuuper gierka w która zyskała taką popularność jako sieciówka jak Counter Strike ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 O qrde - to w Quake III była jakaś fabuła??? W dwójce to jeszcze ale w trójce??? Czy główny bohater wypowiedział chociaż jedno zdanie???? :lol: 1501052[/snapback] Jak to nie ^_^ :arrow: byla :lol: historia jak to trzeba zabic tu i tam, jak sie rozprawic tu i tam, itp, itd :wink: Nie, ale tak na serio to gra nalzey do super gierek, ktore nigdy nie przestana byc popularne... Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 jak widac do niektorych nie docieta ze topic jest o grach z fabula a nie fajnych gierkach. no coz tacy tez graja:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ROTFL o cholera ale niektórzy bzdury wypisują :wink: san andreas gra o świetnej fabule ROTFL no rzeczywiście genialna, jest paru murzynów którzy chcą sie rozerwać więc jadą po fastfood i po drodze napieprzają z okien do jakiegoś gangu, a potem idą na blanta :lol: :lol: Quake 3 - FABUŁA MISTRZOWSKA :D :D :D :D Tony Howk's Underground 2 - ??? resident evil 2 - :D Postal I i II, Serious Sam I i II i Duke Nukem 3D - :wink: nie ma jak pisanie na temat :wink: i ode mnie : BARDZO podobała mi się fabuła w max payne, max payne 2, final fantasy 7 i 8, kotor, kotor2, vampire bloodlines, neverwinter nights (nie była najgorsza), half-life 2 (całkiem fajna nawet), doom 3 (zabawna, szczególnie zakończenie dodatku :wink: ), splinter cell (wszystkie części), chronicles of riddick. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 sorry za OT [hS.4f] Logan - zajefajny avart ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Aha ;) Wcześniej nie napisałem: Neverwinter Nights ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdentifY Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Dodam od siebie Kroniki Riddicka: Escape from Butcher's Bay i nie zauważyłem Jedi Academy a ze staroci to ciekaw jestem czy ktoś pamięta Lost Vikings Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Fahrenheit - fabula na miara Hichocka (tak jego nazwisko sie pisze?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...